עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבשי יש לי בקשה אליך, תיגש בהזדמנות לסל בגובה סטנדרטי 3.05 ותנסה לתפוס את הטבעת. תודיע לי אם הצלחת.
הוא רוצה לבדוק כמה שיפרת את הניתור שלך בזכות הסקוואט. אבל היי עחי העיקר להיות גבינה צהובה 28% בלי קשר לכמה שאתה מרים!!סיננת אותי...😭
מה הייתה המטרה של השאלה?🙄
הוא רוצה לבדוק כמה שיפרת את הניתור שלך בזכות הסקוואט. אבל היי עחי העיקר להיות גבינה צהובה 28% בלי קשר לכמה שאתה מרים!!
זה קשור לזה שהוא כדורסלן/לשעבר, יכול להיות שזה באמת בגלל שהוא רוצה לדעת אם שווה לו להישאר על אחוז שומן מסווים והניתור עדיין יהיה בסדר.בשביל שיפור צריך נקודת התחלה מסויימת...
שאין לו אותה כרגע...
חוצמזה יש אחוז שומן גם שצריך להכניס במשוואה...
אז כנראה באמת יהיה אפשר לבדוק את זה רק בחיטוב...
אבל אני די בטוח שהייתה עוד מטרה לשאלה שלו..
נעלבת?מהיום, לכל מי שיש שאלה אלי שיפנה למזכיר שלי, יובל ,שיענה לו בשמי. במידה ויובל לא מספק תשובות מספקות, ניתן לשלוח לי מייל ישירות ואני אענה תוך 12 ימי עבודה בממוצע. יש לשים לב כי יובל מכיר אותי מחדר היולדות ועד היום ועל כן אני מקבל את רצונו לייצג אותי. כל טוב ושבוע טוב.
נעלבת?
מרגיש עכשיו איך שכולם מרגישים שאתה מתנהג כמוני?
יום טוב, ביי.
כן.למה אתה חושב שנעלבתי? זה מה שהבנת ממה שכתבתי? אוי
מהיום, לכל מי שיש שאלה אלי שיפנה למזכיר שלי, יובל ,שיענה לו בשמי. במידה ויובל לא מספק תשובות מספקות, ניתן לשלוח לי מייל ישירות ואני אענה תוך 12 ימי עבודה בממוצע. יש לשים לב כי יובל מכיר אותי מחדר היולדות ועד היום ועל כן אני מקבל את רצונו לייצג אותי. כל טוב ושבוע טוב.
אני מתנצל בכובד ראש שחשבתי שאני יודע אודות עלייך, פעם הבאה אני אהיה יותר צנוע ואוסיף לדבריי את המילות, אינני יודע בוודאות, אך אני יכול לשער.כן, בוס
אני מתנצל בכובד ראש שחשבתי שאני יודע אודות עלייך, פעם הבאה אני אהיה יותר צנוע ואוסיף לדבריי את המילות, אינני יודע בוודאות, אך אני יכול לשאר.
אני מתנצל באמת.די אתם בלוג שלי ✋🛑✋
התקדמות מצוינת כל הכבודסקוואט PR162.5
חזה נפח
דדליפט PR165
אימון מהיר קשה אבל כיף הכל עלה 👏
ועכשיו לצפון למות מערק 🤡
אני מאייפון של חבר בגלל זה מצומצם ;)
התקדמות מצוינת כל הכבוד
אבשי הלילה.
בוא נגיד שזה פחות או יותר מילה נרדפת לכוח/חוזק.תודה רבה!! מוטיבציה 😃
לא הבנתי את הקטע עם הלילה...
מקווה שמחאמה? 🙄