נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
גם אצלי משהו לא טוב בחודש (!) האחרון בבטן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתחיל לחשוד שמסתובב חיידק בחדרי הכושר בארץ. אם כמה שזה נשמע מופרח יכול להיות שיש אתזה בגלל כל האבקות חלבון וכו' וכו'(אני באמת שואל, גם אם השאלה היא טיפשית)גם אצלי משהו לא טוב בחודש (!) האחרון בבטן
אני לא לוקח אבקות חלבון אז זה לא זה חחאני מתחיל לחשוד שמסתובב חיידק בחדרי הכושר בארץ. אם כמה שזה נשמע מופרח יכול להיות שיש אתזה בגלל כל האבקות חלבון וכו' וכו'(אני באמת שואל, גם אם השאלה היא טיפשית)
בלוג* :Dטוב פה סיימנו לדבר על זה בלוג שלי ;)
אתה חייב לספר לי מה אתה לוקח אחי
יאללה תעיף כבר ילד חרא
כל כך קרוב לסוף, חאלס עם השטויות.
170 מחכה1
לסיפור של הבחור משייטת 13חחחח לא הבנתי לאיזה מההודעות שלי התכוונת? לתמונות? או לאימונים עצמם??
שאני ידע איך להגיב 🤡
צא לגדנ"ע, סתם ישבור אותך מנטלית, מה יקרה אם השבוע הזה יהיה פקוק? והכי חשוב הכי הרטיו ישתפר חחחחחח 🤣סקוואט 155X2X5 במוט שאני לא רגיל אליו אז היה מוזר
150X5 במוט שאני רגיל אליו וזה היה כבר נוח
בנץ 77.5 טס! כיף!
דדליפט לא הספקתי....
מקבילים 10 2X8
למה הספקתי מקבילים ולא דדליפט למען השם??
כי הסדר של האימון היה מבולגן:
בנץ'
מקבילים
סקוואט
דדליפט (שלא הספקתי)
למה התחלתי בבנץ'? תפסו לי את הראק לפאקינג 30-40 דקות 🤮
לא אימון להיט... בא איזה ליצן וזיין את השכל לבחור ששמר לי שהוא לא שומר טוב רק עלזה נשרפו 20 דקות
בכל מקרה הבנץ' משתפר לדעתי סופסוף!🖕
יש עוד בעיה בדרך:
19.1 גדנ"ע...
שוב שבוע בלי לאכול? וזה בטח יצא שוב בדיוק שאני יחזור לPRים
אני כנראה לא יצא....
בשביל לסיים את התוכנית כמו שצריך:81zq:🙄
החלטה קשה אבל אין מה לעשות.... כולה שבוע עם החברים...וצחוקים... ועם החברה... ומטווח.... נדפקתי 😵
למרות שאתה במילא לא מתכוון להתגייס אז עזוב.תיסע !
אימונים אפשר להשלים את זה לא
צא לגדנ"ע, סתם ישבור אותך מנטלית, מה יקרה אם השבוע הזה יהיה פקוק? והכי חשוב הכי הרטיו ישתפר חחחחחח 🤣
תיסע !
אימונים אפשר להשלים את זה לא
למה נראה לך ? בטח שאני אתגייסלמרות שאתה במילא לא מתכוון להתגייס אז עזוב.
למה נראה לך ? בטח שאני אתגייס