- פותח/ת השרשור
אני גם רואה שבדרכ בתרגיליי הכוח אתה עובד לחזרות מאד נמוכות (במשקלים הכבדים יותר) מה הסיבה לכך? (וזה לא מה שריפטו כתב ואתה לא מסכים איתו?)
אני מתקדם הכי טוב בעבודת סינגלים. שונא סטים לחזרות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם רואה שבדרכ בתרגיליי הכוח אתה עובד לחזרות מאד נמוכות (במשקלים הכבדים יותר) מה הסיבה לכך? (וזה לא מה שריפטו כתב ואתה לא מסכים איתו?)
עכשיו הLB שלך הוא 155?טוב, אחרי כבר כמה נסיונות, נראה לי שאני כבר יכול להכריז רשמית - לא רק שלעשות תקופה LB לא שיפר לי את ה-HB, אלא שהוא דפק לי אותו, והוריד לי 5 ק"ג מהשיא. אחרי התחרות אין לי שום כוונה לעשות יותר LB, למעט פה ושם סינגלים - עד שה-HB יעבור אותו. התרגיל הזה פשוט לא משרת שום מטרה חוץ מלקצר את טווח התנועה בשביל להרים יותר משקל (השיא במקסימום של HB היה 150 ק"ג, והשיא של LB הוא 155 (כנראה שיש קצת יותר). האימון של היום:
HB עד 145, 150F.
דדליפט - חימום עד 160.
המכון התמלא ליצנים וכבר לא היה שום סיכוי להמשיך את האימון בצורה ראויה.
עכשיו הLB שלך הוא 155?
מעניין אותי, אם תעשה HB אבל תרד כמו LB , שבירת מקביל מינמאלית, איך נראה לך שיהיה המשקל? כי למרות שאין באונס יש קיצור של הטווח תנועה
מעניין אותי, אם תעשה HB אבל תרד כמו LB , שבירת מקביל מינמאלית, איך נראה לך שיהיה המשקל? כי למרות שאין באונס יש קיצור של הטווח תנועה
אני לא עובד בצורה כזאת - מבחינתי אם אין באונס, זה לא סקוואט. אני בטוח שלהרבה אנשים שאומרים: "אבל אחי, שברתי מקביל, גם ה-LB שלי ייראה כמו ATG. וענית לעצמך - אם אני חותך עומק ב-HB לעומק של LB, אז אני צריך לקום בלי באונס, כך שעדיין LB יותר קל.
זה סרטון מלפני כמה חודשים של שני הסגנונות:
הסינגל של הLB הרבה יותר דומה ל-RM1 מאשר ה-HB ...
מה לגבי פרונט סקוואט? לא כולם יכולים לקבל באונס בתחתית.. זה עדיין סקוואט
ראיתי את הסרטון שלך,דדליפט מהגבהה של 10 ס"מ: חימום, 135X1, 150X1, PR = 160X1, 165F. ה-160 היה די קל, ה-165 התפקשש בגלל חוסר ריכוז. ניסיתי אח"כ 4 פלטות מהגבהה של 5 ס"מ, אבל הכשל גמר אותי. 😃
סדנת בטן 🤡 (המכון היה כ"כ מפוצץ שלא היה סיכוי לעשות שום דבר).
ראיתי את הסרטון שלך,
למה אתה עם רגליים צמודות ? זה נראה שהברכיים לא אוהבות את זה במיוחד
ולמה אתה תמיד עם משקפי שמש? חח
אהבתי את המקבילים, יפה.. השרשראות שאתה קושר לחגורה זה משהו שיש במכון או שקנית?