הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

StarDust Method

• פותח/ת השרשור
אני גם רואה שבדרכ בתרגיליי הכוח אתה עובד לחזרות מאד נמוכות (במשקלים הכבדים יותר) מה הסיבה לכך? (וזה לא מה שריפטו כתב ואתה לא מסכים איתו?)

אני מתקדם הכי טוב בעבודת סינגלים. שונא סטים לחזרות.

מה זה אחיזת בילדרים?
גם אני לא רואה שום בעיה במשפט.

יש להרים יותר ויש להיות יותר חזק . לדוגמה דד לעומת ראק פול

• פותח/ת השרשור
פרס: חימום, 62.5X5,5,3.
בנץ': 90X2, 85X4, 80X5. אין מילים - הפרס פשוט שרף אותי לבנץ'.
אינקליין דאמבלים: 28X6, 26X7. כנ"ל.
התחלתי מקבילים עם 100 ק"ג, אבל תוך כדי הסט הרגשתי שזה כבר "לא זה", וסיימתי את האימון.

לקחים: לתת קדימות לבנץ', להוריד מינון של הפרס (לפחות לתקופה הקרובה), להסתפק ב-6-8 סטים של לחיצה - 1-3 כבדים, והשאר לחזרות גבוהות.

• פותח/ת השרשור
אימון התאוששות - פירמידות עד זוגות במשקלים מספיק כבדים, אבל מספיק רחוקים מ-RM.
פאוורסנאץ' עד 50.
ATG סקוואט, סומו דדליפט מהגבהה של 5 ס"מ, דדליפט באחיזת סנאץ' עד 140.
לג פרס עד 236.
אינטרוואלים על אופניים.

• פותח/ת השרשור
טוב, אחרי כבר כמה נסיונות, נראה לי שאני כבר יכול להכריז רשמית - לא רק שלעשות תקופה LB לא שיפר לי את ה-HB, אלא שהוא דפק לי אותו, והוריד לי 5 ק"ג מהשיא. אחרי התחרות אין לי שום כוונה לעשות יותר LB, למעט פה ושם סינגלים - עד שה-HB יעבור אותו. התרגיל הזה פשוט לא משרת שום מטרה חוץ מלקצר את טווח התנועה בשביל להרים יותר משקל (השיא במקסימום של HB היה 150 ק"ג, והשיא של LB הוא 155 (כנראה שיש קצת יותר). האימון של היום:
HB עד 145, 150F.
דדליפט - חימום עד 160.
המכון התמלא ליצנים וכבר לא היה שום סיכוי להמשיך את האימון בצורה ראויה.
אינטרוואלים על אופניים. משקל גוף = 75 ק"ג.

נערך לאחרונה:
טוב, אחרי כבר כמה נסיונות, נראה לי שאני כבר יכול להכריז רשמית - לא רק שלעשות תקופה LB לא שיפר לי את ה-HB, אלא שהוא דפק לי אותו, והוריד לי 5 ק"ג מהשיא. אחרי התחרות אין לי שום כוונה לעשות יותר LB, למעט פה ושם סינגלים - עד שה-HB יעבור אותו. התרגיל הזה פשוט לא משרת שום מטרה חוץ מלקצר את טווח התנועה בשביל להרים יותר משקל (השיא במקסימום של HB היה 150 ק"ג, והשיא של LB הוא 155 (כנראה שיש קצת יותר). האימון של היום:
HB עד 145, 150F.
דדליפט - חימום עד 160.
המכון התמלא ליצנים וכבר לא היה שום סיכוי להמשיך את האימון בצורה ראויה.
עכשיו הLB שלך הוא 155?

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי, אם תעשה HB אבל תרד כמו LB , שבירת מקביל מינמאלית, איך נראה לך שיהיה המשקל? כי למרות שאין באונס יש קיצור של הטווח תנועה

אני לא עובד בצורה כזאת - מבחינתי אם אין באונס, זה לא סקוואט. אני בטוח שלהרבה אנשים שאומרים: "אבל אחי, שברתי מקביל, גם ה-LB שלי ייראה כמו ATG. וענית לעצמך - אם אני חותך עומק ב-HB לעומק של LB, אז אני צריך לקום בלי באונס, כך שעדיין LB יותר קל.
זה סרטון מלפני כמה חודשים של שני הסגנונות:

נראה לי מאוד מוזר שעם איך שאתה עושה אין carry over בין התרגילים ובכלל לא מפתיע שהמשקלים כאלה קרובים.

אני לא עובד בצורה כזאת - מבחינתי אם אין באונס, זה לא סקוואט. אני בטוח שלהרבה אנשים שאומרים: "אבל אחי, שברתי מקביל, גם ה-LB שלי ייראה כמו ATG. וענית לעצמך - אם אני חותך עומק ב-HB לעומק של LB, אז אני צריך לקום בלי באונס, כך שעדיין LB יותר קל.
זה סרטון מלפני כמה חודשים של שני הסגנונות:

הסינגל של הLB הרבה יותר דומה ל-RM1 מאשר ה-HB ...
מה לגבי פרונט סקוואט? לא כולם יכולים לקבל באונס בתחתית.. זה עדיין סקוואט

• פותח/ת השרשור
הסינגל של הLB הרבה יותר דומה ל-RM1 מאשר ה-HB ...
מה לגבי פרונט סקוואט? לא כולם יכולים לקבל באונס בתחתית.. זה עדיין סקוואט

זה כי כמעט תמיד HB הרבה יותר מהיר ודינאמי מאשר LB (עוד סיבה מצוינת לעשות אותו). אני עושה גם פרונט.

• פותח/ת השרשור
פרס: 20X5, 30X5, 40X5, 50X5, 60X5, 67.5X3.
בנץ' (עצירה): 75X5, 85X5, 95X1. היה יותר, אבל להיום זה כבר מספיק.
מקבילים: 108X7, 103X8, 98X8, 93X13F.
מסור: 42X3X10.
מחר (בהנחה והמנהל התורן לא יהיה אחד המעצבנים) - סינגלים בסנאץ' גריפ דדליפט.

• פותח/ת השרשור
דדליפט באחיזת סנאץ': 60X3, 80X3, 100X3, 120X1, 135X1, 150X1, PR = 160X1, 165F. ה-160 עלה די בקלות (עיגלתי קצת גב עליון, אבל לא הייתה בעיה לנעול), ב-165 עליתי עד הברך, אבל הגב העליון קרס, ולא היה שום סיכוי לנעול.
קלין פולס - שעשועים עם 100. די קל. יש מצב לא רע שאני יכול לעשות עם זה קלין מלא.

• פותח/ת השרשור
דדליפט מהגבהה של 10 ס"מ: חימום, 135X1, 150X1, PR = 160X1, 165F. ה-160 היה די קל, ה-165 התפקשש בגלל חוסר ריכוז. ניסיתי אח"כ 4 פלטות מהגבהה של 5 ס"מ, אבל הכשל גמר אותי. 😃
סדנת בטן 🤡 (המכון היה כ"כ מפוצץ שלא היה סיכוי לעשות שום דבר).

נערך לאחרונה:
דדליפט מהגבהה של 10 ס"מ: חימום, 135X1, 150X1, PR = 160X1, 165F. ה-160 היה די קל, ה-165 התפקשש בגלל חוסר ריכוז. ניסיתי אח"כ 4 פלטות מהגבהה של 5 ס"מ, אבל הכשל גמר אותי. 😃
סדנת בטן 🤡 (המכון היה כ"כ מפוצץ שלא היה סיכוי לעשות שום דבר).
ראיתי את הסרטון שלך,
למה אתה עם רגליים צמודות ? זה נראה שהברכיים לא אוהבות את זה במיוחד
ולמה אתה תמיד עם משקפי שמש? חח
אהבתי את המקבילים, יפה.. השרשראות שאתה קושר לחגורה זה משהו שיש במכון או שקנית?

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הסרטון שלך,
למה אתה עם רגליים צמודות ? זה נראה שהברכיים לא אוהבות את זה במיוחד
ולמה אתה תמיד עם משקפי שמש? חח
אהבתי את המקבילים, יפה.. השרשראות שאתה קושר לחגורה זה משהו שיש במכון או שקנית?

אתה יכול לקרוא גם בספר של ריפטו על עמידת הצפרדע בדדליפט, ולחפש ביוטיוב vince anello.
השרשרת של המקבילים זו פשוט שרשרת של אופניים, שאני מעגן אותה לגוף עם חגורה "זבל" מהסוג שריפטו אומר שייצרו אותה אנשים שלא מבינים איך חגורה אמורה לפעול.

בנץ' (עצירה): 100X3X1, 90X4X1, 80X3X6.
אינקליין: 60X12,9.
מתח בפרונציה: BWX8,5.
כפיפות מרפקים: 30X9,5.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית