עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מודע לזה שהסוגרים מפריעים לעשות טווח תנועה מלא ?
למה אתה "מפיל" את המזחלת? זו צריכה להיות תנועה איטית ומבוקרת בדיוק כמו סקוואט.
כשאני אומר לאט אני לא מתכוון לעשות כל חזרה 10 שניות, פשוט תנועה מבוקרת, אבל אתה פשוט משחרר את הנעילהמי אמר שהחלק האקסצנטרי צריך להיות איטי בסקוואט? הוא צריך להיות מבוקר, אבל מבוקר != איטי. גם פה אני לא משחרר שום דבר, אבל אני גם ממש, אבל ממש, לא מתכוון לעבוד לאט.
כמה זמן אתה עובד בצורה כזאת בדדליפט? נפצעת איפשהו בדרך? אתה סוחב כאבים כלשהם?
אני שואל ברצינות, כי זה אולי הגב הכי עקום שראיתי בפורום אי פעם ומעניין אותי לדעת איך זה משפיע עליך.
שמת את המשקפי שמש כתוצאה בעיה רפואית? אם כן אפשר לדעת מה היה לך?עדכון קצר:
לפני שבועיים עברתי דירה, שבוע שעבר הייתי "בטיול שנתי" מטעם העבודה, והשבוע עשיתי ניתוח לייזר בעיניים. כפועל יוצא מכך - לא ממש התאמנתי בשבועיים הנ"ל. בימים הקרובים מתכנן לחזור במלוא המרץ. אני מגלגל בראש משהו מעניין לנסות מבחינת תכנון.
כפועל יוצא גם מניתוח הלייזר - יש גם מצב שאפסיק להצטלם עם משקפי השמש. 😃 🤡
שמת את המשקפי שמש כתוצאה בעיה רפואית? אם כן אפשר לדעת מה היה לך?
חוץ מזה ראיתי את הדדליפט שלך מלפני די הרבה זמן(זה שעוד בדף הזה), אתה מושך ככה כל הזמן? כי די התפרקת שם לחלוטין..
טוב לדעת, חשבתי שאתה שם משקפי שמש לקטע או משהו..אלרגיות חוזרות ונשנות. שנגרמו בחלקן גם משימוש בעדשות מגע, ולדעתי גם מהמשקפיים עצמן. וכן, אני מושך ככה כל הזמן (סינגלים כבדים, לא מדבר על משקפי חימום - אני grinder בדם).
טוב לדעת, חשבתי שאתה שם משקפי שמש לקטע או משהו..
לגבי הדדליפט הכל טוב כל עוד אתה ממשיך להתקדם ולא נפצע אז תמשיך 🤩