הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

StarDust Method

אין ממש סיבה, פשוט יותר נוח לי ככה. אני משער שיש גם כל מיני עניינים כמו שכשמחזיקים משהו, אז באופן כללי יותר קל להיות מכווץ.

אתה מודע לזה שהסוגרים מפריעים לעשות טווח תנועה מלא ?

לא יודע איך זה במכון אצלכם, אבל אצלנו זה לא ככה. בכל מקרה, אני עובד בטווח התנועה המקסימאלי של המכונה - יש אצלנו מעין גוש מתכת כזה, שאפשר לשים אותו בשלבים שונים של המזחלת, ובהתאם לכך נקבע טווח התנועה.

למה אתה "מפיל" את המזחלת? זו צריכה להיות תנועה איטית ומבוקרת בדיוק כמו סקוואט.

למה אתה "מפיל" את המזחלת? זו צריכה להיות תנועה איטית ומבוקרת בדיוק כמו סקוואט.

מי אמר שהחלק האקסצנטרי צריך להיות איטי בסקוואט? הוא צריך להיות מבוקר, אבל מבוקר != איטי. גם פה אני לא משחרר שום דבר, אבל אני גם ממש, אבל ממש, לא מתכוון לעבוד לאט.

מי אמר שהחלק האקסצנטרי צריך להיות איטי בסקוואט? הוא צריך להיות מבוקר, אבל מבוקר != איטי. גם פה אני לא משחרר שום דבר, אבל אני גם ממש, אבל ממש, לא מתכוון לעבוד לאט.
כשאני אומר לאט אני לא מתכוון לעשות כל חזרה 10 שניות, פשוט תנועה מבוקרת, אבל אתה פשוט משחרר את הנעילה
של הרגליים ונותן לזה ליפול, בדיוק כמו שלא עושים את זה בסקוואט גם בלג פרס לא עושים את זה.

כמה זמן אתה עובד בצורה כזאת בדדליפט? נפצעת איפשהו בדרך? אתה סוחב כאבים כלשהם?
אני שואל ברצינות, כי זה אולי הגב הכי עקום שראיתי בפורום אי פעם ומעניין אותי לדעת איך זה משפיע עליך.

כמה זמן אתה עובד בצורה כזאת בדדליפט? נפצעת איפשהו בדרך? אתה סוחב כאבים כלשהם?
אני שואל ברצינות, כי זה אולי הגב הכי עקום שראיתי בפורום אי פעם ומעניין אותי לדעת איך זה משפיע עליך.

אף פעם לא ממש נפצעתי, היו פעמיים שלוש שהיו לי קצת כאבי גב (אגב - היום זה אחד מהם), אבל שום דבר רציני שלא יעבור תוך יומיים.
אני עובד ככה מהרגע שהבנתי שלא יעזור בית דין - עם גב עגול אפשר להרים יותר. וזה נכון גם למי שיש לו גוד מורנינג 200 ק"ג. ושכל אחד צריך להחליט איפה הוא מותח את הגבול. יש כאלה שימשכו רק עם גב פלס, יש כאלה שימשכו עם גב עליון עגול, וכו' וכו'.

בנץ' (עצירה): 50X5, 60X5, 70X5, 80X5, 90X1, 92.5X1, 67.5X10,10,6. הכל קליל - סט אחרון בבק אוף המוט נתקע במוטות הביטחון ויצא ממסלול, אז כבר ויתרתי על המשך הסט.
פרס: 45X7,5. אחרי כל הנפח של הבנץ' זה כבר היה מעייף.
מסור: 42X3X10.

אימון "השלמת חובות":
פרונט סקוואט: , 20X3, 30X3, 40X3, 50X3, 60X3, 70X3, 80X3, 90X1, 100X1, 110X1, PR = 115X1, 90X3. הכל היה קל.
פרס: סינגלים עד 70. קל. פעם הבאה כבר משחזר את השיא הקודם (72.5), ואולי כבר שובר אותו.
דדליפט באחיזת סנאץ' מהגבהה של 10 ס"מ: סינגלים עד 140. לא קשה.
כפיפות מרפקים: סינגלים עד 50, 55F.

עדכון קצר:
לפני שבועיים עברתי דירה, שבוע שעבר הייתי "בטיול שנתי" מטעם העבודה, והשבוע עשיתי ניתוח לייזר בעיניים. כפועל יוצא מכך - לא ממש התאמנתי בשבועיים הנ"ל. בימים הקרובים מתכנן לחזור במלוא המרץ. אני מגלגל בראש משהו מעניין לנסות מבחינת תכנון.
כפועל יוצא גם מניתוח הלייזר - יש גם מצב שאפסיק להצטלם עם משקפי השמש. 😃 🤡

עדכון קצר:
לפני שבועיים עברתי דירה, שבוע שעבר הייתי "בטיול שנתי" מטעם העבודה, והשבוע עשיתי ניתוח לייזר בעיניים. כפועל יוצא מכך - לא ממש התאמנתי בשבועיים הנ"ל. בימים הקרובים מתכנן לחזור במלוא המרץ. אני מגלגל בראש משהו מעניין לנסות מבחינת תכנון.
כפועל יוצא גם מניתוח הלייזר - יש גם מצב שאפסיק להצטלם עם משקפי השמש. 😃 🤡
שמת את המשקפי שמש כתוצאה בעיה רפואית? אם כן אפשר לדעת מה היה לך?
חוץ מזה ראיתי את הדדליפט שלך מלפני די הרבה זמן(זה שעוד בדף הזה), אתה מושך ככה כל הזמן? כי די התפרקת שם לחלוטין..

שמת את המשקפי שמש כתוצאה בעיה רפואית? אם כן אפשר לדעת מה היה לך?
חוץ מזה ראיתי את הדדליפט שלך מלפני די הרבה זמן(זה שעוד בדף הזה), אתה מושך ככה כל הזמן? כי די התפרקת שם לחלוטין..

אלרגיות חוזרות ונשנות. שנגרמו בחלקן גם משימוש בעדשות מגע, ולדעתי גם מהמשקפיים עצמן. וכן, אני מושך ככה כל הזמן (סינגלים כבדים, לא מדבר על משקפי חימום - אני grinder בדם).

אלרגיות חוזרות ונשנות. שנגרמו בחלקן גם משימוש בעדשות מגע, ולדעתי גם מהמשקפיים עצמן. וכן, אני מושך ככה כל הזמן (סינגלים כבדים, לא מדבר על משקפי חימום - אני grinder בדם).
טוב לדעת, חשבתי שאתה שם משקפי שמש לקטע או משהו..
לגבי הדדליפט הכל טוב כל עוד אתה ממשיך להתקדם ולא נפצע אז תמשיך 🤩

טוב לדעת, חשבתי שאתה שם משקפי שמש לקטע או משהו..
לגבי הדדליפט הכל טוב כל עוד אתה ממשיך להתקדם ולא נפצע אז תמשיך 🤩

האמת שאני כן חושב להמשיך לשים משקפי שמש רק כי זה נהיה "קטע". 😃

עדכון קצרצר מהשבוע האחרון - נראה שלאחר ההפסקה - בחלק מהתרגילים התחזקתי, ובחלק כביכול נחלשתי (יכול להיות שזה גם חוסר התאוששות מאימון קודם או משהו). יוצא לריסט של איזה שבועיים-שלושה, אשוב לעדכן אח"כ, כשכל המשקלים יחזרו ויעלו מעבר למה שהיה לפני ההפסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית