הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אימוני כוח מנפחים אותך?

בעזהי"ת

הנה, אפילו אכניס זאת בתור ציטוט:

1) לחבר'ה עם סקוואט/דדליפט ב-200% משקל גוף וצפונה, כמו גם בנץ' פרס רציני, כמעט תמיד יש גוף מפותח יותר לעומת אלה שלא.
2) הדרך המהירה ביותר להעלות במסת גוף, היא בהתקדמות מהירה
וממושכת ככל האפשר בתרגילים האלה.
3) לדבר הרבה על טווח חזרות, בלי שיש לך את סעיף 1, זה בשביל קורס מדריכי כושר ו/או לוזרים

אם כבר דיברנו על KALINA, "אלוף האלופים לשנת 2012" וכו' וכו', הנה ציטוט נבחר:
שרירים זה סה"כ תופעת לוואי של כוח ותזונה. בן אדם חלש לא יכול להיות גדול ומרשים.

לכן מקדישים את השנים הראשונות כדי לפתח כח מוגזם ואז עוברים לפיצולים. אין מה לחפש בפיתוח גוף עם משקלים של מתחילים.
אני כבר לא צריך מחקרים לדי להאמין שזה עובד. גם הסביבה שלי לא דורשים מחקרים.

מה לא ברור בלעשות כל תוכנית כח למתאמן מתחיל,עד שאתה מתחיל לעבוד עם 200% ממשקל עצמי?

3 שנים ראשונות חייב לחרוש על תוכניות כח,אי אפשר לבנות משהו משמעותי בלי 4 פלטות לפחות.אז (לדעתי) אין מה לריב. אז SS זה ספר שנותן הרגשה של עליונות כלפי(נו) - כל הליצנים וגייז למיניהם,אבל לפחות עונה לציפיות וסטריאוטיפים הקיימים אצל נער שמחפש פיתרון. בולשיט זה לא

גולעגול - גם הוא לא יודע מה הוא מדבר, אה?
images

איך בדיוק אני מגזים ?
מציעים פה לילדים לעלות קילו בחודש זה עובדה , ואיך בדיוק זה בסדר ?
רוב הילדים שמעלים פה תמונות אתם אומרים להם לא אמרנו לך לעלות כל כך הרבה שומן (שבעצם כן אמרתם)
רוב הילדים פה מתאמנים כבר קרוב לשנה וחצי ולא השיגו חצי ממה שהם רצו בהתחלה ,
אני בטוח שכולם רוצים לגדול לא בטוח שלהשמין ,
בקיצור אני עשיתי את שלי הדיון הזה (עד הדיון הבא)
תהנו לכם עם השומנים , ומתי בפעם האחרונה הייתם בים קצת ? מתביישים ? לא נורא
אולי תפסיק לזיין תשכל ותעלה תמונה שלך שנראה איך נראים אנשים שמתאמנים כמוך?

אולי תפסיק לזיין תשכל ותעלה תמונה שלך שנראה איך נראים אנשים שמתאמנים כמוך?
חח מדהים שאתם מעלים תמונה של איזה מישהו אחד למליון שהצליח ונראה טוב מאימוני כוח ובנוסף לכל גם על חומרים שאיתם אפשר לעלות במשקלים ובשריר כימעט בלי לעשות יותר מידי (מבחינת אימונים)
הנה אנשים שמתאמנים כמוני :

ויש אותו
עובד גם כוח מידי פעם אבל הרבה הרבה נפח חזרות גבוהות חזרות נמוכות הכל,
עכשיו תגידו שהם על חומרים , ככה שאין לי מה להגיד על זה :S
ככה שההשוואה היא בין אנשים שהם לא על חומרים ומתאמנים נפח ופיצולים לבין אנשים שמתאמנים כוח והם על חומרים (לא הוגן )
ונגיד ומי שבסירטונים על חומרים גם אז הם נראים לפחות אם לא יותר כמו האנשים בתמונות שלכם שהם אחד ל.....
ולגבי אנשים שמתאמנים נפח והם על חומרים אני לא צריך להגיד או להראות תמונות שלהם למה כולכם מכירים אותם,
ההבדל היחיד שצריך לעניין אותנו בתור אנשים שמתאמנים וטבעים זה ש מפתחי גוף עם חומרים סינטזת החלבון שלהם לוקחת הרבה יותר זמן מאשר מתאמן טבעי ככה שמתאמן טבעי לא יפיק כלום משריר בשבוע ויצטרך לעשות שריר פעמיים בשבוע וזהו !!!!!!!
ברור שחייבים לעלות במשקלים ולעבוד כוח בתרגילים המורכבים אין לי ספקקקקק בכללל אבל בלי נפח ופיצולים ותרגילים מבודדים זה יהיה שווה לאפס !!!!
עכשיו בבקשה אתם יודעים שאף אחד לא ישכנע אף אחד אז תפסיקו לצטט אותי למה קשה לי לא להגיב שאני רואה כל כך הרבה טענות מטופשות !
עריכה: יש מצב שחלקם אולי לא טבעים אבל לגבי matt ogus ,alon gabbay והבן אדם בסרטון השני אני בטוח שהם לא על חומרים !! ויש עוד רבים כמוהם ברשת

חח מדהים שאתם מעלים תמונה של איזה מישהו אחד למליון שהצליח ונראה טוב מאימוני כוח ובנוסף לכל גם על חומרים שאיתם אפשר לעלות במשקלים ובשריר כימעט בלי לעשות יותר מידי (מבחינת אימונים)

ויש אותו
ככה שההשוואה היא בין אנשים שהם לא על חומרים ומתאמנים נפח ופיצולים לבין אנשים שמתאמנים כוח והם על חומרים (לא הוגן )
ונגיד ומי שבסירטונים על חומרים גם אז הם נראים לפחות אם לא יותר כמו האנשים בתמונות שלכם שהם אחד ל.....
ולגבי אנשים שמתאמנים נפח והם על חומרים אני לא צריך להגיד או להראות תמונות שלהם למה כולכם מכירים אותם,
ההבדל היחיד שצריך לעניין אותנו בתור אנשים שמתאמנים וטבעים זה ש מפתחי גוף עם חומרים סינטזת החלבון שלהם לוקחת הרבה יותר זמן מאשר מתאמן טבעי ככה שמתאמן טבעי לא יפיק כלום משריר בשבוע ויצטרך לעשות שריר פעמיים בשבוע וזהו !!!!!!!
ברור שחייבים לעלות במשקלים ולעבוד כוח בתרגילים המורכבים אין לי ספקקקקק בכללל אבל בלי נפח ופיצולים ותרגילים מבודדים זה יהיה שווה לאפס !!!!
עכשיו בבקשה אתם יודעים שאף אחד לא ישכנע אף אחד אז תפסיקו לצטט אותי למה קשה לי לא להגיב שאני רואה כל כך הרבה טענות מטופשות !
עריכה: יש מצב שחלקם אולי לא טבעים אבל לגבי matt ogus ,alon gabbay והבן אדם בסרטון השני אני בטוח שהם לא על חומרים !! ויש עוד רבים כמוהם ברשת

האנשים בתמונות שלנו שהם אחד ל ... מי אמר שהם אחד ל... זאת המצאה שלך....

ש מצב שחלקם אולי לא טבעים אבל לגבי matt ogus ,alon gabbay והבן אדם בסרטון השני אני בטוח שהם לא על חומרים !! ויש עוד רבים כמוהם ברשת

אתה "בטוח" שהם לא על חומרים?איך אתה יודע?כי הם אמרו שהם לא על חומרים?גם שוורצנגר אמר שהוא לא על חומרים.
או שאולי אתה מתחבא אצלהם בתחתונים בודק שהביצים שלהם לא מצתמקות?

אתה "בטוח" שהם לא על חומרים?איך אתה יודע?כי הם אמרו שהם לא על חומרים?גם שוורצנגר אמר שהוא לא על חומרים.
או שאולי אתה מתחבא אצלהם בתחתונים בודק שהביצים שלהם לא מצתמקות?
בכללי הם דיי חופרים על זה שהם טבעיים וכל שבוע מעלים בדיקות דם ושטויות כאלה.
גם אם הם לא טבעיים, הם בטח על סייקלים חלשים ושורפי שומן שאי אפשר כל כך לשפוט..

בכללי הם דיי חופרים על זה שהם טבעיים וכל שבוע מעלים בדיקות דם ושטויות כאלה.
גם אם הם לא טבעיים, הם בטח על סייקלים חלשים ושורפי שומן שאי אפשר כל כך לשפוט..
זה לא משנה,יכול להיות שעכשיו הם טבעיים,אבל הם לא הגיעו לזה בצורה טבעית.

ויש אותו

כן אלון גבאי לא על חומרים אתה צודק לגמרי
תישאר פטי קטן
העיקר שאתה שחיף קוביות עם 4 קילו יד קדמית ל20 חזרות

[כמוהם ברשת
לא היה לי כוח לקרוא את כל החפירה שלך, אבל אתה צריך להיות ממש מטומטם כדי לחשוב שהאנשים שהבאת פה טבעיים.

ויש אותו

אם הם מתאמנים כמוך אני מניח שהם גם נראים כמוך הלא כן?
אז למה לעזעזל אתה מעלה תמונה שלהם ולא שלך?
אולי בגלל שאתה שוקל 60 קילו?

ויש אותו

שמע יצאת טיפש רצח, אני עוקב אחרי matt ogus כבר איזה שנה בערך והבן אדם דוגל בתוכניות כוח ולא מפסיק להדגיש כמה שמתאמן טבעי צריך לעבוד כוח בשנים הראשונות ורק אז להתחיל פיצולים, כנל גם השאר תכתוב ביוטוב jeff seid deadlift תראה איך הוא עובד. מאט גם לא מפסיק לחפור על SS.

זה לא משנה,יכול להיות שעכשיו הם טבעיים,אבל הם לא הגיעו לזה בצורה טבעית.
מזה הגיעו לזה? סייקל של חיטוב נעלם תוך 48 - 24 שעות.. אין כזה דבר להזריק ולהישאר מנופח כל החיים.
בתכלס אי אפשר לשפוט אותם, וכל הקוקסינלים שקופצים על הילד המסכן הזה שחיפים בעצמם..
עזבו אותו, זכותו להאמין להם. זה לא שהם איזה רמה של אולמפיה.. כולה פיטנס, אומנם ברמה מאד גבוהה.. אבל פיטנס.
אם הם מזריקים אז שוב סייקלם חלשים של חיטוב.. סטייל T3 ושטויות כאלה.
אבל שוב, כך לדוגמא את אלון גבאי, אלון גבאי הוא דוגמן.. הוא אפילו לא מתחרה בתחרויות. לא רואה סיבה שדוגמן יזריק.
גם מאט אוגוס וחבריו... בקושי עולים לתחרויות, יותר דוגמנות.
עריכה: שחכתי לציין שמאט אוגוס עם היקף יד של 39, דיי טיפשי להגיד על היקף 39 מוזרק..
אבל שוב.. זה לא כזה משנה.

נערך לאחרונה:
מזה הגיעו לזה? סייקל של חיטוב נעלם תוך 48 - 24 שעות.. אין כזה דבר להזריק ולהישאר מנופח כל החיים.
בתכלס אי אפשר לשפוט אותם, וכל הקוקסינלים שקופצים על הילד המסכן הזה שחיפים בעצמם..
עזבו אותו, זכותו להאמין להם. זה לא שהם איזה רמה של אולמפיה.. כולה פיטנס, אומנם ברמה מאד גבוהה.. אבל פיטנס.
אם הם מזריקים אז שוב סייקלם חלשים של חיטוב.. סטייל T3 ושטויות כאלה.
אבל שוב, כך לדוגמא את אלון גבאי, אלון גבאי הוא דוגמן.. הוא אפילו לא מתחרה בתחרויות. לא רואה סיבה שדוגמן יזריק.
גם מאט אוגוס וחבריו... בקושי עולים לתחרויות, יותר דוגמנות.
עריכה: שחכתי לציין שמאט אוגוס עם היקף יד של 39, דיי טיפשי להגיד על היקף 39 מוזרק..
אבל שוב.. זה לא כזה משנה.

בוא נסכים שאתה מנפיץ פה מספרים מאלוהים יודע איפה.
"סייקל של חיטוב נעלם תוך 24-48 שעות" מאיפה הבאת את המספרים ההזויים האלה?אני אשמח לרפרנסים.
אין דבר כזה להזריק ולהשאר מנופח כל החיים?צודק אחי כי מי שעשה סייקל אחד,חייב להמשיך לעשות סייקלים כל החיים שלו כי אחרת הכל יתפנצ'ר לו.
אתה בכלל מקשיב לעצמך?

שלח תמונה או תלוג שלך שאני יראה

אתה ממש מגזים ומדבר שטויות .
כשמתחזקים הגוף מוסיף מסת שריר , זה היגיון פשוט .

היחס בין אימוני כוח לגדילה משמעותית צריך להיות בשלב יותר ראשוני בקריירת האימונים זה כן .
רעיון טוב יהיה לעשות SS , ואז תקופות כוח לסירוגין , או למצוא את דרך האמצע .

אני עליתי במשקל 17 קילו ו8 א"ש בערך מאימוני כוח ברמת התקדמות של SS לבדה .
אם אתה רוצה כנס ללוג שלי תראה תמונה עדכנית , ואשלח לך בפרטי תמונה של לפני .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית