הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אימוני כוח מנפחים אותך?

• פותח/ת השרשור
תודה אתה יכול לתת לי דוגמה לתוכנית כוח שאפשר גם לפתח איתה גוף?
לא, אתה לא בלון וכן, הם משתמשים באימוני כוח כדי לבנות גוף, לא כדי ''להתנפח''
לא הבנתי מה ההיתה המטרה שלך, הרי ניפוח זה סוג של מטאפורה לפיתוח גוף, גם שחנות או חברה קורסת היא לא באמת "פושטת את הרגל" .
בכל מקרה, זה יותר טוב לניפוח גוף מאשר תוכניות לניפוח גוף?

לא הבנתי מה ההיתה המטרה שלך, הרי ניפוח זה סוג של מטאפורה לפיתוח גוף, גם שחנות או חברה קורסת היא לא באמת "פושטת את הרגל" .
להתחלה חד משמעית כן. (SS , לינארית )
להמשך הדרך הדעות חלוקות. (פיצולים או 5/3/1, טקסס, לינארית וכו')

It depend on the lifter, I saw amazingly strong lifter who looks like normal people from your gym and some looks like bodybuilders. But if you want to be big train BB if you want to be strong train PL, and if you are smart start PL after you are strong you will get big very fast with BB training.

חחח אהבתי תתגובה אהבתי ביותר 😃
בכל מקרה לא !!! תכניות כוח לא מנפחות !!!
הם יכולות לעזור לך להרים יותר על המוט ולגדול קצת אבל את המסה האמיתית אתה תעשה עם תכנית למפתחי גם שכוללת הרבה יותר נפח

זה בגדול תלוי במטרות שלך, ליפטרים שנראים כמו בילדרים זה דבר שנובע משתי סיבות, אכלו הרבה והשתמשו בסמים.
ליפטרים שלא נראים כאילו הם מרימים זה דבר שנובע משתי סיבות, לא אכלו ו/או לא השתמשו בסמים.

• פותח/ת השרשור
חחח אהבתי תתגובה אהבתי ביותר 😃 בכל מקרה לא !!! תכניות כוח לא מנפחות !!! הם יכולות לעזור לך להרים יותר על המוט ולגדול קצת אבל את המסה האמיתית אתה תעשה עם תכנית למפתחי גם שכוללת הרבה יותר נפח

GVT תהיה טובה?
לנפח זה רק עם משאבה.
אפשר דגם אחי אבל אני רוצה משהו של האיכותיים כמו של מייקל לואיס

סייקל ראשון רק משאבה פשוטה בלי כלום, בלי ח1מר*ם מהצד.
%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%94%20%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99%20t%20%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%94.jpg

מכיר את הסיכה של הניפוח כדורים? שים אותה בקצה, דחוף לשריר שברצונך לנפח, ותתחיל לעבוד.

אני אצטט את ג'ים וונדלר לגבי GVT:

One of the biggest fads that hit the training world via Muscle Media was Charles Poliquin's "German Volume Training" (GVT). GVT is nothing more than doing 10 sets of 10 reps with an exercise. People reported massive size gains from this program; obviously the volume done with a big exercise, and eating correctly, is a simple prescription for size. But where GVT falls short is strength.
I must admit that although there is a huge fascination with GVT, I think it's pretty stupid. When you have a high level lifter (or hell, any lifter) the soreness you get from doing this kind of training is not worth the benefit. The Boring But Big program is dangerously close to being too much for many lifters and not a very smart program for people who have reached the advanced stage of training. There is nothing wrong with being sore but being sore on a program whose results may not be worth the soreness isn't a great option. In any case, I was stupid enough to do it so maybe you will be too.​

• פותח/ת השרשור
אני אצטט את ג'ים וונדלר לגבי GVT: One of the biggest fads that hit the training world via Muscle Media was Charles Poliquin's "German Volume Training" (GVT). GVT is nothing more than doing 10 sets of 10 reps with an exercise. People reported massive size gains from this program; obviously the volume done with a big exercise, and eating correctly, is a simple prescription for size. But where GVT falls short is strength. I must admit that although there is a huge fascination with GVT, I think it's pretty stupid. When you have a high level lifter (or hell, any lifter) the soreness you get from doing this kind of training is not worth the benefit. The Boring But Big program is dangerously close to being too much for many lifters and not a very smart program for people who have reached the advanced stage of training. There is nothing wrong with being sore but being sore on a program whose results may not be worth the soreness isn't a great option. In any case, I was stupid enough to do it so maybe you will be too

אז יש תוכנית אחרת שכדאי לעשות אחרי ss, או שבכללכדאי להמשיך עם תוכנית של ליפטרים, כי בכללי אני רוצה כוח וגם בניית גוף אוליי טיפה יותר כוח (לא רוצה להיות מנופח שבדיעבד אני לא יכול להרים הרבה אבל גם לא להרים הרבה ולהראות כאילו אני לא יכול להרים הרבה), בקיצור כדאי להמשיך אחר כך לתוכנית כוח אחרת?
אחי אני גם ב ss רוצה להחליף את התרגיל פאור קלין בגלל שאין לי מי שילמד אותי וזה מסובך וראיתי שאם אין ממי ללמוד עדיף לא לעשוץ, אז לאיזה תרגיל להחליף.

סייקל ראשון רק משאבה פשוטה בלי כלום, בלי ח1מר*ם מהצד. מכיר את הסיכה של הניפוח כדורים? שים אותה בקצה, דחוף לשריר שברצונך לנפח, ותתחיל לעבוד.
[/quote]
תודה! 😃

נערך לאחרונה:
אז יש תוכנית אחרת שכדאי לעשות אחרי ss, או שבכללכדאי להמשיך עם תוכנית של ליפטרים, כי בכללי אני רוצה כוח וגם בניית גוף אוליי טיפה יותר כוח (לא רוצה להיות מנופח שבדיעבד אני לא יכול להרים הרבה אבל גם לא להרים הרבה ולהראות כאילו אני לא יכול להרים הרבה), בקיצור כדאי להמשיך אחר כך לתוכנית כוח אחרת?
אחי אני גם ב ss רוצה להחליף את התרגיל פאור קלין בגלל שאין לי מי שילמד אותי וזה מסובך וראיתי שאם אין ממי ללמוד עדיף לא לעשוץ, אז לאיזה תרגיל להחליף.

אני הייתי ממשיך אח"כ לטקסס כי אתה עדיין יכול להתקדם לא רע משבוע לשבוע וזה כיף לשבור שיאים. בנוסף, הנפח בטקסס כבר יתחיל להשפיע עליך ועם הכוח שצברת ב-SS אתה תגדל בצורה משמעותית.
יש אנשים שממשיכים אחרי SS ללינארית של ביל סטאר (מדקאו), אבל אני עדיין מעדיף את טקסס על פניה (אלא אם כן אתה רוצה קצת לרדת במשקל אחרי SS).
אתה יכול להחליף את הפאוור קלין במתח עם משקל או בחתירה, אני אישית מעדיף מתח.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממשיך אח"כ לטקסס כי אתה עדיין יכול להתקדם לא רע משבוע לשבוע וזה כיף לשבור שיאים. בנוסף, הנפח בטקסס כבר יתחיל להשפיע עליך ועם הכוח שצברת ב-SS אתה תגדל בצורה משמעותית. יש אנשים שממשיכים אחרי SS ללינארית של ביל סטאר (מדקאו), אבל אני עדיין מעדיף את טקסס על פניה (אלא אם כן אתה רוצה קצת לרדת במשקל אחרי SS). אתה יכול להחליף את הפאוור קלין במתח עם משקל או בחתירה, אני אישית מעדיף מתח.

לצערי אני לא מצליח מתח בינתייים, אבל לגבי זה שאמרת לרדת במשקל, אחרי ss לא עושים חיטוב?
ושאתה אומר שהנפח יתחיל להשפיע אתה מתכוון שאני יראה גדילה משמעותית?

לצערי אני לא מצליח מתח בינתייים, אבל לגבי זה שאמרת לרדת במשקל, אחרי ss לא עושים חיטוב?
ושאתה אומר שהנפח יתחיל להשפיע אתה מתכוון שאני יראה גדילה משמעותית?

לא בהכרח, אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה אתה לא חייב לעשות חיטוב, אתה יכול לסיים SS עם אחוז שומן די סטנדרטי.
כן, טקסס משפיעה מאוד על המסה כשיש לך בסיס טוב של כוח. אם אתה עושה טקסס עם סקוואט 100 לא הייתי מצפה ליותר מדי.

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח, אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה אתה לא חייב לעשות חיטוב, אתה יכול לסיים SS עם אחוז שומן די סטנדרטי. כן, טקסס משפיעה מאוד על המסה כשיש לך בסיס טוב של כוח. אם אתה עושה טקסס עם סקוואט 100 לא הייתי מצפה ליותר מדי.

אז בקיצור למצות את ה ss, אם אני יאכל נכון וישן ויתאמן והכל טוב, אז מה המשקלים הממוצעים שאנשים מגיעים אליהם בתרגילים? (של ה ss)

אז בקיצור למצות את ה ss, אם אני יאכל נכון וישן ויתאמן והכל טוב, אז מה המשקלים הממוצעים שאנשים מגיעים אליהם בתרגילים? (של ה ss)

אתה יכול להסתכל בלוגים של אנשים פה, אין לי תשובה מוחלטת לגבי זה - התוכנית נגמרת כשאתה כבר לא יכול להתקדם מאימון לאימון ועשית מספיק ריסטים בשביל להבין שזו הסיבה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להסתכל בלוגים של אנשים פה, אין לי תשובה מוחלטת לגבי זה - התוכנית נגמרת כשאתה כבר לא יכול להתקדם מאימון לאימון ועשית מספיק ריסטים בשביל להבין שזו הסיבה.

אחי צריך לקנות חגורה בשלב הזה?
ולגבי אוכל ב ss, אני אוכל 1000 קלוריות כל יום יותר ממה שאני מוציא באותו יום?
כלומר ביום של אימון אני יאכל יותר קלוריות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית