הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין לנשים

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
אני עומד להזמין לעצמי מולטי של twinlab ואני יודע שלגברים צריך את המולטי בלי הברזל
מה בנוגע לנשים? אני מזמין בשביל אמא שלי(בת 50 אם יש משהו מיוחד שצריך כבר בגיל הזה)
להזמין לה את הסוג עם הברזל?
ראיתי שיש גם את הסוג הזה:Twinlab Women's Ultra Daily Multi-Vitamin and Mineral Supplement -- 120 Capsules

לנשים אחרי גיל המעבר אין צורך בתוסף ברזל, אתה יכול להסתכל בבדיקות הדם האחרונות שלה ולבדוק מה הרמה של הפריטין וההמוגלובין.

• פותח/ת השרשור
לנשים אחרי גיל המעבר אין צורך בתוסף ברזל, אתה יכול להסתכל בבדיקות הדם האחרונות שלה ולבדוק מה הרמה של הפריטין וההמוגלובין.
למה נשים אחרי גיל המעבר לא צריכות תוסף ברזל? וגם אף פעם לא הבנתי למה גם גברים לא צריכים תוסף ברזל,יש להם יותר באופן טבעי?

למה נשים אחרי גיל המעבר לא צריכות תוסף ברזל? וגם אף פעם לא הבנתי למה גם גברים לא צריכים תוסף ברזל,יש להם יותר באופן טבעי?

גברים לא מדממים באופן סדיר, בניגוד לנשים לפני גיל המעבר, ולכן בדר"כ מקבלים מספיק ברזל מהתזונה היומית.
אם גבר סובל מטחורים (לדוגמא) ומדמם הרבה בהחלט יש מקום לשקול תיסוף בברזל לאחר התייעצות עם הרופא המטפל.

גברים אוכלים יותר בשר, ככה שלרוב לא חסר להם ברזל.
למה אמא שלך צריכה מולטי?
לדעתי כבר עדיף לקנות בארץ, שתשאל את הרופא מה חסר לך בבדיקות.

• פותח/ת השרשור
גברים אוכלים יותר בשר, ככה שלרוב לא חסר להם ברזל.
למה אמא שלך צריכה מולטי?
לדעתי כבר עדיף לקנות בארץ, שתשאל את הרופא מה חסר לך בבדיקות.
היא צריכה מולטי כי כמו רוב האנשים היא לא אוכלת 10 ירקות בצבעים שונים כול יום(היא לא אוכלת הרבה בכלל)
ועדיף בחו"ל לא? יוצא הרבה יותר זול מהארץ לקנות למשל מולטי של מכבי שמספיק ל30 יום

לאנשים שלא מתאמנים לדעתי ויטמינים זה הדבר האחרון שיעניין אותם..
לא יודע מה עם אמא שלך, אמא שלי כל היום אוכלת ירקות 😵
אני לא יודע אם המינונים מתאימים, ככה שאין לי מושג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית