הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 531 GS חיטוב

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
טוב אז אני יודע שאני עוד לא שם, ואמרו לי את זה כבר פעמיים, אבל בלית ברירה אני עושה את התכנית הזאת. בעיקרון אני מתחיל, הייתי חודש וחצי בss ונפצעתי במרפק בגלל טכניקה לקויה בסקוואט. אחר כך הייתה הפסקה של כמעט שלושה שבועות, קצת בילדינג, ואז החלטתי לנסות את 531, כי אני צריך להוריד עומס מהמרפק. די אהבתי, גם את זה שאני שובר שיאים בעצימויות יחסית נמוכות, וגם את זה שאני עובד מסה על הגב כי חסר לי פרופורציה, הגב מפגר משמעותית וגורם לי להיראות יותר עגול ממה שאני. משקלי שיא לפני פציעה:
סקוואט 105 (פציעה)
בנצ 78
דד 120
פרס 50 בערך, אולי יותר
הכל לחמישיות
מג 80 1.76
אש באמת לא יודע, מחר בבוקר תהיה תמונה
מטרה: 72 קילו על 10 אש בערך, ואם אפשר להתחזק בדרך למה לא. אחר כך מתכוון לחזור לSS. שיהיה לנו בהצלחה

אמן שיידרס גוגל דרייב
לא יודע למה זה לא עובד, כנסו ללינקים:
https://docs.google.com/file/d/0B6ohcxA0GqI-Rlh3WUhhbThWWlk/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B6ohcxA0GqI-eWFmVFFtN00xdzQ/edit?usp=sharing

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
I'm sorry but it is just stupid.
צודק, שכחתי לציין שאם אין לך משהו חכם להגיד אז לא חייב להגיב. בנצ פרס
50
60
70×8 טיפה מאכזב
45×5×10 דקה מנוחה, מתיש

מסור
16 קג
5×10 דקה מנוחה, כנ"ל

אירובי
קרוס טריינר 700 קלוריות

צודק, שכחתי לציין שאם אין לך משהו חכם להגיד אז לא חייב להגיב. בנצ פרס
50
60
70×8 טיפה מאכזב
45×5×10 דקה מנוחה, מתיש

מסור
16 קג
5×10 דקה מנוחה, כנ"ל

אירובי
קרוס טריינר 700 קלוריות
לא ברור לי מה עשית בבנץ'..?

אפשר לשאול למה בחרת לעשות את התוכנית הזו? היא מבוססת על התקדמות חודשית, ויש בשטח לא מעט תוכניות שמבוססות על התקדמות שבועית\ התקדמות מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול למה בחרת לעשות את התוכנית הזו? היא מבוססת על התקדמות חודשית, ויש בשטח לא מעט תוכניות שמבוססות על התקדמות שבועית\ התקדמות מאימון לאימון
בתכנית הזאת אפשר לשבור שיאים כל פעם, פשוט לחזרות. רציתי להוריד עומס מהמרפק ומאסתי בבילדינג

מישהו יכול לתת הערכת אש?

בתכנית הזאת אפשר לשבור שיאים כל פעם, פשוט לחזרות. רציתי להוריד עומס מהמרפק ומאסתי בבילדינג

מישהו יכול לתת הערכת אש?

עשית היום כמעט 70 חזרות בבנץ', אתה באמת חושב שזו הדרך להוריד עומס מהמרפק?

אגב, שאלו את ג'ים וונדלר איך לשלב את 531 עם ירידה במשקל, זה מה שהוא ענה:
I don’t believe in training to lose body fat or whatever. I only believe in training to be awesome. And that simply means doing the following:

Stretch
Lift
Sprint
I believe that if you do these three things everyday (or 4 days/week or whatever your schedule is) then you will always, 100% reach your goals. I believe that everyone needs to prepare to work through the process of training, not think about fruity goals such as body fat %. Do the above for the rest of your training life and you will be pleasantly surprised.

When I stretch, I am focused on stretching hard.
When I lift, I focus on breaking personal records.
And when I condition, I think of Dan Gable.
If you are concerned with how you look and all that stuff, please look to someone else for guidance. I don’t understand it or know how to train for it. And I never want to. I believe that training is for GO, not for show. I have a family to protect – I will train accordingly.​

• פותח/ת השרשור
תמונות לא עובדות...
תוקן
(נראה לי)
עשית היום כמעט 70 חזרות בבנץ', אתה באמת חושב שזו הדרך להוריד עומס מהמרפק?

אגב, שאלו את ג'ים וונדלר איך לשלב את 531 עם ירידה במשקל, זה מה שהוא ענה:
I don’t believe in training to lose body fat or whatever. I only believe in training to be awesome. And that simply means doing the following:

Stretch
Lift
Sprint
I believe that if you do these three things everyday (or 4 days/week or whatever your schedule is) then you will always, 100% reach your goals. I believe that everyone needs to prepare to work through the process of training, not think about fruity goals such as body fat %. Do the above for the rest of your training life and you will be pleasantly surprised.

When I stretch, I am focused on stretching hard.
When I lift, I focus on breaking personal records.
And when I condition, I think of Dan Gable.
If you are concerned with how you look and all that stuff, please look to someone else for guidance. I don’t understand it or know how to train for it. And I never want to. I believe that training is for GO, not for show. I have a family to protect – I will train accordingly.​
הוא אמר את זה על כל תכנית, לא רק 531. זה שאני משתמש בתכנית שלו לא אומר שאני חייב לאמץ את ההשגות שלו בעניינים כאלה, אני פשוט עושה מה שנראה לי נכון. וכן, הרבה חזרות עם משקל יחסית נמוך זה מוריד את העומס מהמרפק משמעותית, תחשוב על זה שהמרפק שלך הרי עובד כל היום, אבל בעצימות ממש נמוכה ולכן אתה לא מרגיש\לא פוצע

תוקן
(נראה לי)
הוא אמר את זה על כל תכנית, לא רק 531. זה שאני משתמש בתכנית שלו לא אומר שאני חייב לאמץ את ההשגות שלו בעניינים כאלה, אני פשוט עושה מה שנראה לי נכון. וכן, הרבה חזרות עם משקל יחסית נמוך זה מוריד את העומס מהמרפק משמעותית, תחשוב על זה שהמרפק שלך הרי עובד כל היום, אבל בעצימות ממש נמוכה ולכן אתה לא מרגיש\לא פוצע

טוב, בתור מישהו שעשה 531 וקרא את שני הספרים אני יכול לומר לך שזו לא תוכנית שבנויה לחיטוב, הנפח גדול והפיצול לABCD לא ממש עוזר לשמור על משקלי עבודה.
לפעמים בנאדם צריך לעשות את הטעויות בעצמו בשביל להבין דברים, בהצלחה בכל מקרה.

טוב, בתור מישהו שעשה 531 וקרא את שני הספרים אני יכול לומר לך שזו לא תוכנית שבנויה לחיטוב, הנפח גדול והפיצול לABCD לא ממש עוזר לשמור על משקלי עבודה.
לפעמים בנאדם צריך לעשות את הטעויות בעצמו בשביל להבין דברים, בהצלחה בכל מקרה.

הנפח של התכנית הוא בעצימות אפסית .
העבודה העצימה מאוד קלילה יחסית , חוץ מהסט השלישי .

לגבי לשמור על משקלים , אני דווקא התקדמתי בה בחיטוב .

מה שכן הייתי ממליץ , זה להחליף את הנפח בבנצ' ליום של הפרס ואת הפרס לעשות ביום של הבנצ' , בשביל שהחזה יעבוד בתדירות של יותר מפעם בשבוע .

It is stupid because what everyone else just said. You are not nearly advanced enough to do this kind of program or to know which exercise to do, which weight and how much volume.
You are NOVICE lifter, deal with it.
Do linear if you want to cut. Although linear is too advanced as well for you.

• פותח/ת השרשור
It is stupid because what everyone else just said. You are not nearly advanced enough to do this kind of program or to know which exercise to do, which weight and how much volume.
You are NOVICE lifter, deal with it.
Do linear if you want to cut. Although linear is too advanced as well for you.
ברגע שתביא טיעון הגיוני כלשהו, אני גם אתייחס לתגובה שלך.

מה שכן הייתי ממליץ , זה להחליף את הנפח בבנצ' ליום של הפרס ואת הפרס לעשות ביום של הבנצ' , בשביל שהחזה יעבוד בתדירות של יותר מפעם בשבוע .
אוקיי, אבל המשקל הזה בבנצ' ממש קל לי אם אני לא עושה התשה מוקדמת כלשהי ( אני עובד במשקלים שהאתר שהבאת לי אומר ) , כמו הסטים העצימים במקרה הזה, אז אם אני אעשה את זה ביום אחר אני אצטרך להעלות משקל. וזה דווקא בבנצ'? מה עם סקוואט/דדליפט?

אם הנפח הוא בעצימות אפסית, למה לעשות אותו בחיטוב? מהי מטרת הנפח הזה?

לא יודע למה מחקו תתגובה של נדל
אני מסכים איתו במאה אחוז לגבי הנקודה שהוא העלה לגבי ההתאוששות
לינארית יותר תתאים , אם אתה מוכן לחזור לחמישיות

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה מחקו תתגובה של נדל
אני מסכים איתו במאה אחוז לגבי הנקודה שהוא העלה לגבי ההתאוששות
לינארית יותר תתאים , אם אתה מוכן לחזור לחמישיות
אני יכול לנסות, אבל המרפק עדיין לא 100 אחוז. זה כרוך בסיכון של החמרה בכאב, מה דעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית