עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול לראות את כל התגובות, גם המחוקות, ואני לא רואה כאן כלום.
גם אני בעד הלינארית. יש וריאציות של 531 בחיטוב - אבל לא הבסיסית עם BBB וסטים של all-out.
אני די בטוח שהכנסת את המשקל בתיבה של החזרות ולהפך. סליחה על הביטוי, אבל תפסיקו לבלבל לי את השכל.http://www.strstd.com/
,לגביי מה שאופיר אמר אתה אפילו לא NOVICE , תכניס את המשקלים שלך האתר הנ"ל ותבין שאתה בכלל Untrained ואתה יכול להתקדם הרבה יותר טוב עם תוכניות אחרות אפילו בחיטוב.
בהצלחה
קצת קשה לקחת את זה ברצינות לאחר המשפט הזה 🤡עשית היום כמעט 70 חזרות בבנץ', אתה באמת חושב שזו הדרך להוריד עומס מהמרפק?
אגב, שאלו את ג'ים וונדלר איך לשלב את 531 עם ירידה במשקל, זה מה שהוא ענה:
I don’t believe in training to lose body fat or whatever. I only believe in training to be awesome. And that simply means doing the following:
Stretch
Lift
Sprint
I believe that if you do these three things everyday (or 4 days/week or whatever your schedule is) then you will always, 100% reach your goals. I believe that everyone needs to prepare to work through the process of training, not think about fruity goals such as body fat %. Do the above for the rest of your training life and you will be pleasantly surprised.
When I stretch, I am focused on stretching hard.
When I lift, I focus on breaking personal records.
And when I condition, I think of Dan Gable.
If you are concerned with how you look and all that stuff, please look to someone else for guidance. I don’t understand it or know how to train for it. And I never want to. I believe that training is for GO, not for show. I have a family to protect – I will train accordingly.
לא יודע הפכתי לק"ג וזה מה שיצא (אולי זה גם הפך את החזרות והמשקל גם) אבל בלי קשר נותנים לך פה עצות אנשים יותר חזקים ויותר מנוסים ממך שטעו והשכילו מטעויות. אתה מוזמן להקשיב או לאאני די בטוח שהכנסת את המשקל בתיבה של החזרות ולהפך. סליחה על הביטוי, אבל תפסיקו לבלבל לי את השכל.
אבל אם אני צריך להוריד עומסים, ואני יכול תיאורטית להתקדם כל אימון, מה הבעיה פה? תנו טיעון מבוססלא יודע הפכתי לק"ג וזה מה שיצא (אולי זה גם הפך את החזרות והמשקל גם) אבל בלי קשר נותנים לך פה עצות אנשים יותר חזקים ויותר מנוסים ממך שטעו והשכילו מטעויות. אתה מוזמן להקשיב או לא
בכל מקרה בהצלחה
כי התוכנית בנויה על משהו מסויים שיעזור למתאמן מתקדם להתקדם ולשבור את השיאים שלו בעוד שאתה יכול לשבור שיאים כמעט כל אימון ולהתקדם יותר מהר. גם אם אתה בחיטוב.אבל אם אני צריך להוריד עומסים, ואני יכול תיאורטית להתקדם כל אימון, מה הבעיה פה? תנו טיעון מבוסס
שוב פעם, אני רוצה להוריד עומסים. וגם עם התכנית הזו אני יכול לשבור שיא כל אימון.כי התוכנית בנויה על משהו מסויים שיעזור למתאמן מתקדם להתקדם ולשבור את השיאים שלו בעוד שאתה יכול לשבור שיאים כמעט כל אימון ולהתקדם יותר מהר. גם אם אתה בחיטוב.
אני אוהב את התוכנית הזאת, עשיתי אותה בעצמי. אם אתה רוצה לקחת את הזמן שלך לך עליה אתה תשבור שיא פעם בשבוע ורק בתרגיל אחד קח בחשבון שההתקדמות תהיה איטית ובכלל אם אתה בחיטוב לא תצליח לשמור על המסת שריר שלך כמעט.שוב פעם, אני רוצה להוריד עומסים. וגם עם התכנית הזו אני יכול לשבור שיא כל אימון.
אני אוהב את התוכנית הזאת, עשיתי אותה בעצמי. אם אתה רוצה לקחת את הזמן שלך לך עליה אתה תשבור שיא פעם בשבוע ורק בתרגיל אחד קח בחשבון שההתקדמות תהיה איטית ובכלל אם אתה בחיטוב לא תצליח לשמור על המסת שריר שלך כמעט.
כי הוא בחיטוב והוא לא ניצל רבע מהפוטנציאל של הכוח שלו , מה שאומר שכשהוא יגיע לאימון סקוואט ויעשה אותו רק פעם בשבוע הגוף שלו יתאושש מהר מאד ולא יקבל גירוי כל השבוע (אולי רק בדדליפט וגם זה זניח) עד השבוע שאחרי ועוד הוא במאזן קלורי שלילי אל תשכח מה שאם הוא בנגיד גרעון של 500 קלוריות אז בין אימון לאימון סקוואט למשל הוא מאבד 3500 קלוריות משהו כזה.אני חושב שזה שאתה פעמיים בשבוע עובד על הרגליים והזוקפים , זה מספיק .
הגב עובד 3 פעמים בשבוע .
ידיים פעמיים .
רק החזה פעם אחת ומכאן ההצעה שלי
לגבי להעלות משקל , אם הלינארית תעבוד לך אז אתה אכן תתקדם יותר , אבל רצית עומסים יותר קלים אאל"ט .
ההבדל בינינו זה שאתה היית באמצע SS ואני בסופה בערך . לא יודע אם זה באמת כזה משמעותי , אני מצליחלהתקדם בחיטוב אינטנסיבי איתה .
למה שלא יצליח לשמור על מסת השריר .?
ואפשר כל שבוע אפילו לעשות PR לחזרות בכל תרגיל
every 4th week deload while cutting and being a novice its a recipe to weight 50 kg.
אם לא ניצלתי את הפוטנציאל שלי אני אמור להתקדם גם ב531. אולי לאט יותר, אבל להתקדם. העבודה בדדליפט בכלל לא זניחה, אם תעשה ניתוח תנועתי לסקוואט ודדליפט תראה שזה כמעט אותו תרגיל מבחינת השרירים שעובדים, וזה לא שאני עובד בעצימות נמוכה מאוד, אז זו לא עבודה זניחה בכלל. תוסיף לזה שיש לזה נפח ולכן גם יכול להיות אלמנט של היפרטרופיה בחיטוב הזה.כי הוא בחיטוב והוא לא ניצל רבע מהפוטנציאל של הכוח שלו , מה שאומר שכשהוא יגיע לאימון סקוואט ויעשה אותו רק פעם בשבוע הגוף שלו יתאושש מהר מאד ולא יקבל גירוי כל השבוע (אולי רק בדדליפט וגם זה זניח) עד השבוע שאחרי ועוד הוא במאזן קלורי שלילי אל תשכח מה שאם הוא בנגיד גרעון של 500 קלוריות אז בין אימון לאימון סקוואט למשל הוא מאבד 3500 קלוריות משהו כזה.
זה הכל.
אם לא ניצלתי את הפוטנציאל שלי אני אמור להתקדם גם ב531. אולי לאט יותר, אבל להתקדם. העבודה בדדליפט בכלל לא זניחה, אם תעשה ניתוח תנועתי לסקוואט ודדליפט תראה שזה כמעט אותו תרגיל מבחינת השרירים שעובדים, וזה לא שאני עובד בעצימות נמוכה מאוד, אז זו לא עבודה זניחה בכלל. תוסיף לזה שיש לזה נפח ולכן גם יכול להיות אלמנט של היפרטרופיה בחיטוב הזה.
ומה יעזור היי באר? אירוביהרצון בחיטוב הוא שתמיד הגוף יהיה בתהליך של בנייה , בשביל שיבנה את השריר ולא יפרק אותו .
בגלל שאתה אמא של הנוביסים , הגוף שלך מתאושש תוך חצי שעה מאימון .
הייתי ממליץ לך לנסות לינארית עם HB , אם אתה מסוגל לשאת את העומס מבחינת שאר התרגילים