הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Big Ramy Posing session 3.5 Weeks from 2013 Olympia

כולם אומרים שביג רמי הוא מפלצת בלי אסתתטיקה בגוף, אבל לדעתי הגוף שלו מאוד יפה רק החזה התחתון שלו נראה לא משהו וזה הורס לו הרבה לדעתי..

מפחיד
לעומת החבר'ה בטופ 5 לדעתי עוד אין לו מספיק קשיחות
אבל הוא בדרך הנכונה , הולך להיות אחת האגדות בתחום

מפחיד
לעומת החבר'ה בטופ 5 לדעתי עוד אין לו מספיק קשיחות
אבל הוא בדרך הנכונה , הולך להיות אחת האגדות בתחום

הנה , ילד קוביות בלי קוביות למד מושג וחצי והוא מבלבל תמוח .
ברמה כזאת של מסה אין כזה דבר שחסרה קשיחות אם מתכוננים כמו שצריך .
לך תגיד לו שהוא רך באולימפיה , אני משלם תכרטיס .

הוא מאסיבי בטירוף,
יהיה מעניין לראות אותו ליד פיל וקאי.
במיוחד ליד פיל והתלת מימדיות שהוא מביא באולימפיה בד"כ.

• פותח/ת השרשור
2.5 שבועות לפני -

1174919_10153261224830121_2098139306_n.jpg

1234709_10153261226470121_1096459784_n.jpg

1173718_10153261198060121_1764632995_n.jpg

הנה , ילד קוביות בלי קוביות למד מושג וחצי והוא מבלבל תמוח .
ברמה כזאת של מסה אין כזה דבר שחסרה קשיחות אם מתכוננים כמו שצריך .
לך תגיד לו שהוא רך באולימפיה , אני משלם תכרטיס .

למה אתה מדבר שטויות מי שלא מבין זה אתה אלי אמר דבר נכון מאוד וזאת המגרעה הכי גדולה של הבחור לדעתי

תהיה בריא גם אתה

סינטול כתף אחורית?

סליחה על הבורות, אבל החברה האלה לוקחים חומרים נכון? אם כן, למה זה לא נאסר כמו באתלטיקה למשל?

אני בסך הכל שואל למה המדיניות באתלטיקה לאסור ובבילדינג לא?
אני לא יודע את התשובה, אבל אני יכול לשער:
1) זה לא ענף אולימפי.
2) קשה מאוד לפקח על זה, בניגוד לענפי ספורט אחרים שבהם בעצם יש איגוד, יש מעקב. בספורט הזה, הספורטאי לא מחויב לכלום, הוא עושה את זה בשביל עצמו ולא חייב דין וחשבון לאף אחד. למה זה? למען האמת אני חושב שזה בגלל שבכלל לא מכירים בזה כענף ספורט. יכול להיות שאני טועה, ואני האחרון שחושב שזה נכון, אבל כשאתה מסתכל על התוצאה הסופית (ואני מדגיש, התוצאה הסופית, לא הדרך), אין הבדל בין באדיבילדינג לתחרות מלכת היופי. שניהם בסופו של דבר עולים על במה ומקבלים ציון על המראה שלהם. ואני די בטוח שתחרות מלכת היופי לא נחשב כענף ספורט.
3) אם אתה שואל אותי, זה עניין של זמן עד שיהיה חוקי גם באתלטיקה ושאר ענפי הספורט. (מדובר אולי בעשרות או מאות שנים, אבל בסוף זה יהיה חוקי, בסוף לא יהיה אפשר לפקח על זה)

אני בסך הכל שואל למה המדיניות באתלטיקה לאסור ובבילדינג לא?
כל התחרויות האלה הם פרטיות, כמו שכתבו זה לא ענף אולימפי ובגלל זה אתה לא תראה אותו באולימפיאדה..
זה קצת עצוב כי הספורט מאד התקדם בשנים האחרונות, אבל עדיין לא מכירים בו כספורט, והתחרויות ממשיכות להיות ע"י ארגונים פרטיים.
למרות שרואים שהארגונים האלה גודלים וגודלים, וגם הפרסים בתחרויות ממשיכים להתנפח.

כל התחרויות האלה הם פרטיות, כמו שכתבו זה לא ענף אולימפי ובגלל זה אתה לא תראה אותו באולימפיאדה..
זה קצת עצוב כי הספורט מאד התקדם בשנים האחרונות, אבל עדיין לא מכירים בו כספורט, והתחרויות ממשיכות להיות ע"י ארגונים פרטיים.
למרות שרואים שהארגונים האלה גודלים וגודלים, וגם הפרסים בתחרויות ממשיכים להתנפח.
כי הוא באמת לא ספורט!!! סתם לצורך העיניין מישהו יכול להגיע עם סינטול מושלם בכל שריר אפשרי ולקחת את התחרות (ברור שזה לא ריאלי אבל בתאוריה זה יכול לקרות).

כי הוא באמת לא ספורט!!! סתם לצורך העיניין מישהו יכול להגיע עם סינטול מושלם בכל שריר אפשרי ולקחת את התחרות (ברור שזה לא ריאלי אבל בתאוריה זה יכול לקרות).
בחייך.. רואים הבדל בין סינטול לשריר.

אם סינטול נעשה נכון וברמה מקצועית הוא נראה כמו שריר 100% בתוצאה הסופית!!!
ברור שאם איזה שחיף יסנטל יראו שזה לא אמיתי אבל ברמה הגבוהה של הפיתוח גוף זה נראה כמו שריר אמיתי ואגב גם לסינטול קשה להגיע נפשית זה רק למי שבאמת בילדר מהנשמה (קיצור חולני) התדירות והכמות של הזריקות היא גדולה וכואבת ומה זה המושג הזה קשיחות שבועיים וחצי לפני תחרות???? הבחור עוד יתייבש וירד בא.ש ...אם כבר מדברים אז על דחיסות!!!
השרירים שלו לא דחוסים כמו של קאי גרין וקאטלר בימים הטובים אבל הוא יגיע לזה וגם יעבור אותם

Back
למעלה תחתית