הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מאזן קלורי חיובי(רק למבינים)

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
נאמר לי שאי אפשר לעלות במסת שריר אם המאזן הקלורי שלי לא חיובי.
שאלה ראשונה : אם עשיתי אימון טוב בחדר הכושר. והגוף שלי שורף 2000 קלוריות בשביל מאזן קלורי ניטרלי
והכנסתי באותו יום 1500-2000 קלוריות האם לא ניבנה לי מסת שריר והאימון בעצם היה מיותר?
שאלה שניה שלי לגבי זה היא כזאת:
אם בשביל להכנס למאזן קלורי חיובי אני צריך לאכול בערך 2300 קלוריות (מאזן ניטרלי שלי לצורך הדוגמא היא 2000)
ויש לי שתי אפשרויות :
1. לאכול את ה2300 קלוריות האלה בעזרת נגיד 15% אחוז חלבון 45% שומן(לא איכותי המגיע בעיקר משומן טרנס ורווי) 40% פחמימות
(פחמימות פשוטות עם סוכרים לא בריאים כגון שוקולדים,בורקסים,ביסלי וכו'.)
2. לאכול 1800 קלוריות איכותיות עם תזונה של 40% פחמימות(ממקורות איכותיים כגון ירקות אורז מלא וכו') 40% חלבון 20% שומנים(איכותיים ממקורות בלתי רווים)

בעזרת איזה אפשרות אני יעלה יותר במסת השריר ?

כנס לפורטל תקרא על מסה,הידע שלך שואף לכלום

• פותח/ת השרשור
קראתי,מבקש תשובה יותר עניינית בבקשה.

נאמר לי שאי אפשר לעלות במסת שריר אם המאזן הקלורי שלי לא חיובי.
שאלה ראשונה : אם עשיתי אימון טוב בחדר הכושר. והגוף שלי שורף 2000 קלוריות בשביל מאזן קלורי ניטרלי
והכנסתי באותו יום 1500-2000 קלוריות האם לא ניבנה לי מסת שריר והאימון בעצם היה מיותר?
שאלה שניה שלי לגבי זה היא כזאת:
אם בשביל להכנס למאזן קלורי חיובי אני צריך לאכול בערך 2300 קלוריות (מאזן ניטרלי שלי לצורך הדוגמא היא 2000)
ויש לי שתי אפשרויות :
1. לאכול את ה2300 קלוריות האלה בעזרת נגיד 15% אחוז חלבון 45% שומן(לא איכותי המגיע בעיקר משומן טרנס ורווי) 40% פחמימות
(פחמימות פשוטות עם סוכרים לא בריאים כגון שוקולדים,בורקסים,ביסלי וכו'.)
2. לאכול 1800 קלוריות איכותיות עם תזונה של 40% פחמימות(ממקורות איכותיים כגון ירקות אורז מלא וכו') 40% חלבון 20% שומנים(איכותיים ממקורות בלתי רווים)

בעזרת איזה אפשרות אני יעלה יותר במסת השריר ?
1) השריר לא נבנה ביום, זה תהליך, אם יצא יום אחר הכנסת רק 1500 קלוריות משום מה, לא קרה כלום, אתה יכול גם להחזיר את הכל ביום אחרי. תאכל יותר.
2) שאלה קצת דבילית לדעתי, אבל בכל מקרה באפשרות הראשונה אתה תעלה יותר במסת שריר. באפשרות השנייה אתה לא תעלה במסת שריר.

אתה עושה סלט, שריר נבנה מפלוס קלורי + אימוני כוח ולא אחד בלי השני.
אם תאכל ולא תתאמן תשמין.
אם תתאמן בלי לאכול לא תעלה במסת שריר.

אתה מחרבש פה דברים. www.kilogram.co.il
שב תקרא תלמד קצת, ידע זה כוח בתחום הזה.

בלי קשר אתה צריך ללמוד על החשיבות של חלבון,
15% חלבון למתאמן זה כמו ביצים בלי זין(לא אפקטיבי)

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז מה שאתם אומרים בעצם זה שמסת שריר נבנת מפלוס קלורי . אז במקרה שהמאזן ניטרלי שלי הוא 2000 ,אם התאמנתי ואכלתי 1500-1800 עשיתי אימון חיטוב( ירידה באחוזי השומן) ושמירה על מסת השריר.

עכשיו שאלה אחרת, במצב שאדם מפסיק להתאמן תקופה,האם בשביל עיקוב הדעיכה של המסת השריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שלילי ? או שזה בכלל לא משנה מבחינת עיקוב הדעיכה של המסת שריר באיזה מאזן אתה נמצא?

שמע מגהטרון (חחח) , באמת הידע שלך הוא נמוך מאוד , מבולבל ומלא חוסר הבנה , אני מציע לך בשביל לקבל תבסיס תפנה לאחד מהמדריכים בחדר כושר שלך שיתנו לך סקירה על השאלה (ליותר מידי אל תצפה מהם) ותעשה לך אירגון מחדש בראש לגבי הכנסה והוצאה של קלוריות .

תחזור לפה לשאול מה שהמדריך שלך לא הסביר או לא הבנת .

• פותח/ת השרשור
שמע קוקו, אני אמרתי כאן למעלה שכן קראתי מדריכים.
קראתי את המדריך העלייה במסה, מדריך החיטוב ,הורדה בשומן תוך כדי העלאת מסת שריר, הפילוספיה בהעלאת מסת שריר, ויותר מזה קראתי אותם פעמיים.חוץ מזה שלגבי השאלה האחרונה לא רשומה באף מדריך.

עכשיו אני שוב יחזור על השאלה שלא קיבלתי לגבייה תשובה

"עכשיו שאלה אחרת, במצב שאדם מפסיק להתאמן תקופה,האם בשביל עיקוב הדעיכה של המסת השריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שלילי ? או שזה בכלל לא משנה מבחינת עיקוב הדעיכה של המסת שריר באיזה מאזן אתה נמצא?"

קראתי את המדריך העלייה במסה, מדריך החיטוב ,הורדה בשומן תוך כדי העלאת מסת שריר, הפילוספיה בהעלאת מסת שריר, ויותר מזה קראתי אותם פעמיים.חוץ מזה שלגבי השאלה האחרונה לא רשומה באף מדריך.

"עכשיו שאלה אחרת, במצב שאדם מפסיק להתאמן תקופה,האם בשביל עיקוב הדעיכה של המסת השריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי או שלילי ? או שזה בכלל לא משנה מבחינת עיקוב הדעיכה של המסת שריר באיזה מאזן אתה נמצא?"
עדיף להיות במאזן חיובי. אם תהיה במאזן שלילי השריר יתפרק לצרכי אנרגיה (עוד פעם, במידה ואתה לא אוכל מספיק).. אבל אם אתה לא מתאמן, ככה או ככה אתה תאבד מסת שריר.. השריר חייב גירוי

ענו לך , לא תתאמן הגוף עושה דבר פשוט , שואל את עצמו למה אני צריך כזאת מסת שריר ?? הוא לא צריך כי השריר לא עובד ולא מגורה אז יתחיל לפרק אותו עם הזמן למצב שהוא מוצא אידאלי בשבילו.

לגבי התזונה זה לא ממש משנה...תהיה בחיוב תשמין יותר תהיה בשלילי תתחטב ...אבל לגבי השריר קיבלת תשובה .

• פותח/ת השרשור
אוקיי ומה קורה למסת השריר הזאת שמפסיקים להתאמן? היא מתפוגגת ויוצאת בתהליכי העיקול? או שהיא נכנסת לתוך תאי שומן בגוף ומגדילה את אחוזי השומן בגוף.?
אם נגיד הפסקתי להתאמן שנה ואני חוזר, המסת שריר הזאת יכולה לחזור מהר? הרי כולם אומרים "לשריר יש זיכרון" איך זה עובד בדיוק הדבר הזה?

הופכת לחום\אנרגיה.
יש זיכרון שריר,אבל בשביל זה צריך להתאמן מספיק זמן.

בוא אני אענה לך במשפט אחד .

תשתדל להיות בפלוס קלורי של 500 קלוריות שמרבית מהקלוריות באות מחלבון , תתאמן חזק תדע מה אתה עושה תישן טוב ואתה תראה תוצאות.

אם תמשיך לעשות סלט אתה פשוט תיתן גז בניוטראל.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת מרבית הקלוריות באות מחלבון? תזונאי ספורט אמר לי שצריך יותר פחמימות מחלבונים כי הפחמימות זה הסוכר של השרירים.

דבר שני ממש לא הבנתי איך המאזן קלורי הזה עובד.
נגיד אדם במשקל 50, נניח בגובה מטר 72 ,שהמאזן הניטרלי של אותו אדם הוא 2000 . כמובן שאותו אדם ששוקל 50 עקב כך שהוא נמצא במאזן קלורי שלילי ברוב ימיי חיו. כידוע שנמצאים במאזן קלורי שלילי רוב האנרגיה שהגוף מבזבז מגיע מהשומנים. אבל לא ברור לי , אם אותו אדם כל החיים מכניס 1200 קלוריות ביום בממוצע בשביל להיות במשקל הזה למה אותו אדם לא מת? הרי הוא מוציא יותר ממה שהוא מכניס. כנל לגבי אנשים שמנים
נגיד אדם ששוקל 120 קילו שנהג לאכול +1000 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלו, אם נגיד הוא יפחית ל500+ הוא ירזה איך זה יתכן? הרי הוא עדיין אכל יותר ממה שהכניס. מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר בבלגן?

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת מרבית הקלוריות באות מחלבון? תזונאי ספורט אמר לי שצריך יותר פחמימות מחלבונים כי הפחמימות זה הסוכר של השרירים.

דבר שני ממש לא הבנתי איך הפלוס קלורי הזה עובד.
נגיד אדם במשקל 50, נניח בגובה מטר 72 ,שהמאזן הניטרלי של אותו אדם הוא 2000 . כמובן שאותו אדם ששוקל 50 עקב כך שהוא נמצא במאזן קלורי שלילי ברוב ימיי חיו. כידוע שנמצאים במאזן קלורי שלילי רוב האנרגיה שהגוף מבזבז מגיע מהשומנים. אבל לא ברור לי , אם אותו אדם כל החיים מכניס 1200 קלוריות ביום בממוצע בשביל להיות במשקל הזה למה אותו אדם לא מת? הרי הוא מוציא יותר ממה שהוא מכניס. כנל לגבי אנשים שמנים
נגיד אדם ששוקל 120 קילו שנהג לאכול +1000 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלו, אם נגיד הוא יפחית ל500+ הוא ירזה איך זה יתכן? הרי הוא עדיין אכל יותר ממה שהכניס. מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר בבלגן?
מה שאתה מפספס זה שככל שאתה אוכל פחות או יותר מהמאזן שלך אתה משמין או מרזה בהתאם ועם משקל הגוף החדש המאזן הנייטלרי שלך
BMR/RMR משתנה בהתאם לכן מה שאתה מתאר הגיוני.

מעבר לזה לא ברור מה מטרת השרשור,תקרא קודם מאמרים בפורטל ואז תחזור עם שאלות, אתה סתם מתחפר.

אני נורא רוצה לעזור אבל כתבת בכותרת רק למבינים ואני עדיין לא בדרגת מבין ולא יכול לענות על השאלה המורכבת להפליא ששאלת. מצטער.

Back
למעלה תחתית