הייתי פליאו/אפס פחמימה,מה עכשו?

• פותח/ת השרשור ead
  • פורסם בתאריך

ead

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
4
27
1
זאוס
אני רוצה הרבה מסה/כוח
להיות PL

להרים כמה שיותר משקלים, סקואטים, דדליפטים וכו'

מה וכמה ואיך צריך לאכול?

שמתי לב שפליאו וכל אלו לא מביאים לי תוצאות וכנראה פחות מתאימים למי שרוצה להיות PL, כלומר כמה שיותר חזק

אז? מה אתם ממליצים? מאיפה להתחיל?

להתחיל מלקרוא מאמרים . אין פה תזונה מיוחד כמו פלאו , בעקרון אתה פשוט ב+ קלורי מסוים (עם פחמימות כמובן) ומעלה לפי הצורך : נתקעת במשקל , נתקעת במשקלי העבודה (כמו בSS למשל) וכו'...

• פותח/ת השרשור
להתחיל מלקרוא מאמרים . אין פה תזונה מיוחד כמו פלאו , בעקרון אתה פשוט ב+ קלורי מסוים (עם פחמימות כמובן) ומעלה לפי הצורך : נתקעת במשקל , נתקעת במשקלי העבודה (כמו בSS למשל) וכו'...

אוקיי אבל תוכל לפרט קצת יותר? תפריטים וכאלו? מה מומלץ לאכול ומה לא?
וכו'?

אוקיי אבל תוכל לפרט קצת יותר? תפריטים וכאלו? מה מומלץ לאכול ומה לא?
וכו'?
זה כללי מידי , אין איסורים כמו אסור לאכול פחמימות או רק פרי אחד ביום זה לא ככה .
ברור שמומלץ לאכול אוכל בריא ומזין ולא ג'אנקפוד . תפריט מאסה רגיל יהיה טוב (2 גרם חלבון על קילו משקל גוף לפחות) ו+קלורי במידה ואתה רוצה להתחזק.
תתחיל בזה שתקרא את המאמר על SS לפי השאלות שלך ניתן להסיק שאתה לא חזק כ''כ(מתאמן מתחיל).

• פותח/ת השרשור
זה כללי מידי , אין איסורים כמו אסור לאכול פחמימות או רק פרי אחד ביום זה לא ככה .
ברור שמומלץ לאכול אוכל בריא ומזין ולא ג'אנקפוד . תפריט מאסה רגיל יהיה טוב (2 גרם חלבון על קילו משקל גוף לפחות) ו+קלורי במידה ואתה רוצה להתחזק.
תתחיל בזה שתקרא את המאמר על SS לפי השאלות שלך ניתן להסיק שאתה לא חזק כ''כ(מתאמן מתחיל).

איזה מאמר? לינק?
ואני מכיר SS ואף עשיתי
אני פשוט שואל לגבי התזונה ואיך לשלב אותה בחיי היום יום, מה לאכול שיהיה כמה שיותר טוב ובריא, איך לא להגיע למצבי רעב, איך להעלות מסה וכו'.

לא רוצה סתם לטחון אוררו כמובן או סוכרים וכאלו

Back
למעלה תחתית