הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ בנושא תפריט תזונה !

מריו

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אז ככה חברים המאמן שלי הביא לי תפריט תזונה שהוא מורכב מ300 גרם חלבון כולל אבקת חלבונים שתי סקופים אחד לפני האימון השני אחרי האימון קלוריות 1600 שומן 20 גרם ופחמימות 90 גרם האם זה טוב לחיטוב וגם 300 גרם חלבון זה מצווין לפיתוח גוף כי אני בדיוק השתחררתי מהצבא וכלפני שלושה שנים הייתי דיי מנופח אז אני רוצה לחזור למצב שהייתי בו אז האם הערכים התזונתים האלו יעזרו לי תודה לעוזרים !!

אז ככה חברים המאמן שלי הביא לי תפריט תזונה שהוא מורכב מ300 גרם חלבון כולל אבקת חלבונים שתי סקופים אחד לפני האימון השני אחרי האימון קלוריות 1600 שומן 20 גרם ופחמימות 90 גרם האם זה טוב לחיטוב וגם 300 גרם חלבון זה מצווין לפיתוח גוף כי אני בדיוק השתחררתי מהצבא וכלפני שלושה שנים הייתי דיי מנופח אז אני רוצה לחזור למצב שהייתי בו אז האם הערכים התזונתים האלו יעזרו לי תודה לעוזרים !!
אל תהיה טיפש כמו המדריך המטומטם שלך,
300 גרם חלבון יתאים לך כן, אם אתה שוקל 140 קילו.

1.אל תאכל ככ הרבה חלבון, מ.ג כפול 2-2.2 יספיק
2. תחליף מדריך דחוף

• פותח/ת השרשור
לא אבל הקטע שאני רוצה לחזור להיות בבון אז אני מאמין לו כי גם הוא דיי גדול אז מה 300 זה מדי הרבה למה מה זה יכול לעשות לי ?

לא אבל הקטע שאני רוצה לחזור להיות בבון אז אני מאמין לו כי גם הוא דיי גדול אז מה 300 זה מדי הרבה למה מה זה יכול לעשות לי ?
זה שהוא גדול לא אומר שהוא מבין בתזונה ו/או אימונים.

300 גרם חלבון לא יעשה לך כלום (סביר להניח), אבל זה פשוט מיותר כי אתה אוכל יותר חלבון על חשבון השומן. שומן חיוני לירידה במשקל ולתפקוד הכללי של הגוף שלך. 20 גרם שומן ביום זה פשוט מעט מידי ולא יעיל.

• פותח/ת השרשור
לא כי פשוט לפני שלושה שנים הוא באמת הביא לי תוצאות מרשימות אז עם כן אני שוקל 80 קילו כמה חלבון עליי לצרוך בשביל גוף תחורתי כי אני כבר לא מבין בזה מי יודע מה ?

לא כי פשוט לפני שלושה שנים הוא באמת הביא לי תוצאות מרשימות אז עם כן אני שוקל 80 קילו כמה חלבון עליי לצרוך בשביל גוף תחורתי כי אני כבר לא מבין בזה מי יודע מה ?
בשביל גוף תחרותי צריך להזריק, חלבון לא יעזור לך לכן תפסיק ללכת שולל.
אין צורך לעבור את ה 2 גרם חלבון לק"ג משקל. בהנחה שאתה לא אוכל פחמימות כלל, זה יכול להגיע ל 3-3.5 גרם חלבון לק"ג משקל, אבל במקרה שלך לא הייתי ממליץ ללכת לשם כי אתה לא בדיוק מבין מה אתה עושה ומקשיב ל"יוסי יד 50". קרא מאמרים בפורטל: www.kilogram.co.il

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית