הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל לכתפיים - מילטרי או דאמבלים

itaypaz12

משתמש מתחיל
81
14
נק' מוניטין:
28
81
14
שלום לכולם, באימון כתפיים, מה עדיף מילטרי פרס או לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים?

ובנוסף לזה מתאים 3 סטים הרחקה לצדדים ו2-3 סטים הרחקה אנכית?

תודה

תעשה פרס בעמידה.
ואל תגזים עם התרגילים לכתפיים אחרת אתה מסתכן בפציעות.
אל תשכח שחוץ מתרגילים יעודיים לכתפיים יש לך בנץ' פרס, שעובד גם כן על הכתפיים.

פרס בעמידה.
לחיצות כתפיים עם דאמבלים יכול לבוא כתרגיל עזר בשלב יותר מאוחר

• פותח/ת השרשור
פרס בעמידה.
לחיצות כתפיים עם דאמבלים יכול לבוא כתרגיל עזר בשלב יותר מאוחר

אז זה בסדר לאימון כתפיים, מילטרי בעמידה כמובן, הרחקה לצדדים ואנכית?

אז זה בסדר לאימון כתפיים, מילטרי בעמידה כמובן, הרחקה לצדדים ואנכית?
מה זה הרחקה אנכית?
ולא זה מיותר לגמרי אם אתה מתאמן מתחיל. אם אתה מתאמן בינוני-מתקדם אתה יכול להוסיף תרגיל עזר כמו הרחקה לצדדים או לחיצות כתפיים עם דאמבלים. התרגיל היחיד שאפשר לדעתי להוסיף זה הרחקה אופקית בשכיבה, כי זה תרגיל שמבודד בצורה יחסית טובה את הכתף האחורית שהעבודה שלה בפרס היא לא גדולה במיוחד. למרות שעדיין קיימת. גם זה לא צריך להוסיף בהתחלה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
מה זה הרחקה אנכית?
ולא זה מיותר לגמרי אם אתה מתאמן מתחיל. אם אתה מתאמן בינוני-מתקדם אתה יכול להוסיף תרגיל עזר כמו הרחקה לצדדים או לחיצות כתפיים עם דאמבלים. התרגיל היחיד שאפשר לדעתי להוסיף זה הרחקה אופקית בשכיבה, כי זה תרגיל שמבודד בצורה יחסית טובה את הכתף האחורית שהעבודה שלה בפרס היא לא גדולה במיוחד. למרות שעדיין קיימת. גם זה לא צריך להוסיף בהתחלה בכל מקרה

אני לא מתחיל בכלל אחי, פשוט זה על איזה התווכחות עם חבר..

אני פשוט חדש בפורום הזה , מתאמן קרוב לשנה

אנכית זה הרחקה קדימה לכתף קידמית

אני לא מתחיל בכלל אחי, פשוט זה על איזה התווכחות עם חבר..

אני פשוט חדש בפורום הזה , מתאמן קרוב לשנה

אנכית זה הרחקה קדימה לכתף קידמית
קוראים לזה כפיפת כתף, וזה תרגיל מיותר לגמרי הכתף הקדמית עובדת גם בפרס וגם בבנץ'.

זה לא חשוב כמה זה אתה מתאמן. הגדרה של מתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם זה כל כמה זמן אתה מסוגל לעלות משקל עבודה, מה המשקלי עבודה שלך? בנץ'/דדליפט/סקוואט/פרס?

מה זה הרחקה אנכית?

בשכיבה על הבטן אתה מתכוון, כן ?

פרס בעמידה והרחקה יספיק לך,

ואתה מתאמן שנה ושאלת את זה, מבטיח לך שאתה מתאמן מתחיל.

Back
למעלה תחתית