עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
80KG ל10 חזרותזה קשה לדעת לפי תמונות באחוז שומן כזה, איך המשקלי עבודה בבנץ' לעומת אחרים?
80KG ל10 חזרות
סקוואט היה 130 ל10 היום יש 120 ל10מה עם סקוואט,דדליפט,פרס...?
כי חזה לא גדל מלחיצות אתה 25 אש אז איך אתה חושב שאפשר להבין
לא הבנתי על מה חבל ולמה
אבל בבילדינג המשקל זה לא מה שקובעבמשקלים שלך לעבוד בילדינג
בתור מתאמן מתחיל הדבר הכי חשוב זה משקלים, אחרי זה אתה צודק. זה פחות חשוב.אבל בבילדינג המשקל זה לא מה שקובע
איך זה שונה בדיוק?בתור מתאמן מתחיל הדבר הכי חשוב זה משקלים, אחרי זה אתה צודק. זה פחות חשוב.
שאתה שואל איך זה שונה אתה באמת רוצה לדעת את התשובה? או שאתה שואל רק בשביל להגיד שמה שאני יענה זה חרטא? בכל זאת אני יענה לך:איך זה שונה בדיוק?
ואיך 80 קילו בנץ' לעשר חזרות זה משקל של מתחיל? זה כבר לקראת המתקדם לדעתי
אני אתייחס לכל חלק בהודעתך.שאתה שואל איך זה שונה אתה באמת רוצה לדעת את התשובה? או שאתה שואל רק בשביל להגיד שמה שאני יענה זה חרטא? בכל זאת אני יענה לך:
היפרטרופיה זה בעיקר תוצר לוואי של עלייה בכוח. ובתור מתאמן מתחיל אתה יכול להתחזק מאימון לאימון, כלומר תעלה בכוח בצורה מאוד מהירהואתה תשיג את ההיפרטרופיה בהכי פחות זמן. כשאתה מתאמן בינוני-מתקדם אתה מתחזק משבוע לשבוע או בשלבים מאוחרים יותר אפילו מחודש לחודש, זאת אומרת שאתה בקושי מתחזק. ואז אפשר להכניס יותר נפח, זה בדיוק השוני.
ו-80 קילו בנץ' ל-10 חזרות זה משקל של מתאמן מתחיל. אפילו למישהו ששוקל פחות מ-80 קילו זה לא משקל גבוה.
זה עניין פיזיולוגי, יש כל מיני תהליכים שמתרחשים בשריר שמגדילים אותו כתוצאה מעלייה בכוח. השריר גודל כתוצאה מעלייה בכוח, זאת עובדה, מה זה משנה לך מעבר לזה?אני אתייחס לכל חלק בהודעתך.
'תוצר לוואי של כח' - האם הגוף יודע שהוספת 1.25 כל צד בסקוואט ולכן הוא יערב גדילה, או שהגוף מרגיש שהוא ממש התאמץ וכמעט נכשל בתרגיל, לכן הוא יערב גדילה כתוצר לוואי של הפעילות?
עליה בכוח - האם לא תוכל לעלות בכוח כאשר תבצע 8-10 חזרות? הגוף יתנגד להוסיף את ה1.25 האלה בכל צד?
שוב, תהיה מתאמן בינוני- מתקדם ותתקדם בצורה פחות עקבית, אבל מי אמר שבתור מתאמן מתחיל אתה לא תוכל להתחזק תוך כדי שתבצע חזרות גבוהות יותר?? מנסיון אישי זה לא נכון, ולא התחלתי ממש להתאמן 'נפח' כמתאמן מתחיל, אלא הייתי קצת מעל זה, ובכל זאת התקדמתי .
תוכנית לא בהכרח חייבת להתמקד בכוח, אפשר לשלב בין שניהם ואף רצוי.
אתה מתבלבל לדעתי, 80 קילו ל10 חזרות לבנאדם שלדעתי שוקל באיזור ה75 (לפי התמונה כמובן) זה משקל מאוד מכובד, זה לא ל5 חזרות ולא ל3, במיוחד לאנשים כמונו עם גפיים ארוכות המשקל בכל חזרה מרגיש יותר ויותר כבד.
כשאני הייתי עובד חזרות נמוכות הגעתי למצב של 92 קילו ל2 חזרות אבל ברגע שהתחלתי להעלות את החזרות בקושי יכולתי לסגור 70*10.. אתה מבין כמה היחס משתנה כשאתה מערב חזרות שונות וזמני מנוחה שונים?