היי חברים היום התחלתי לנסות וליצור את הבסיס להתחלת ההרזיה והחיטוב שלי
ומה שהחלטתי עד כה הוא כך:
לפי חישוב bmr כפול 1.2 = 1728
בהנחה שאני אחסיר 500 קלוריות ליום הלכתי על 1200 קל' ליום מאזן שלילי (האם זה נראה לכם סביר או שעליי להפחית עוד קלוריות ?)
את התזונה אני אחשב כך:
חלבון- 100 ג'
שומן- 35 ג'
פחמימה - 120 ג'
האימונים :
fbw3 פעמים בשבוע ממש לפי המדריך של משה לחיטוב
משקלים גבוהים מינימום חזרות
3-5 סטים לשריר גדול
1-2 לשריר קטן
אירובי 3 או 4 פעמים בשבוע בעצימות של 70% מדופק מירבי
מה דעתכם על התכנית הכללית בהמשך אצור לוג אימונים ותזונה ואפרט לפרטי פרטים אבל עד כה האם עלי להוריד עוד קלוריות מהמאזן השלילי?
האם מבחינת התזונה הפרמטרים תקינים או שעלי לרדת מ- 35ג' שומן?
לגבי אימוני כוח אני מפחדת ממשקלים גבוהים הידיים שלי מתנפחות וזה ממש מציק לי איזה משקלים הייתם ממליצים לנשים ?
לגבי אירובי האם עדיפה ריצה או הליכה מהירה לזירוז התהליך?
והאם עלי בימים של אימון להוסיף את הקלוריות שנשרפו לתפריט התזונה או להישאר על מאזן שלילי של 1200 קלוריות גם אם אני מתאמנת ?(אני ממש מקווה שלא שאלתי שאלה טיפשית)
תודה על התמיכה
דנה
ומה שהחלטתי עד כה הוא כך:
לפי חישוב bmr כפול 1.2 = 1728
בהנחה שאני אחסיר 500 קלוריות ליום הלכתי על 1200 קל' ליום מאזן שלילי (האם זה נראה לכם סביר או שעליי להפחית עוד קלוריות ?)
את התזונה אני אחשב כך:
חלבון- 100 ג'
שומן- 35 ג'
פחמימה - 120 ג'
האימונים :
fbw3 פעמים בשבוע ממש לפי המדריך של משה לחיטוב
משקלים גבוהים מינימום חזרות
3-5 סטים לשריר גדול
1-2 לשריר קטן
אירובי 3 או 4 פעמים בשבוע בעצימות של 70% מדופק מירבי
מה דעתכם על התכנית הכללית בהמשך אצור לוג אימונים ותזונה ואפרט לפרטי פרטים אבל עד כה האם עלי להוריד עוד קלוריות מהמאזן השלילי?
האם מבחינת התזונה הפרמטרים תקינים או שעלי לרדת מ- 35ג' שומן?
לגבי אימוני כוח אני מפחדת ממשקלים גבוהים הידיים שלי מתנפחות וזה ממש מציק לי איזה משקלים הייתם ממליצים לנשים ?
לגבי אירובי האם עדיפה ריצה או הליכה מהירה לזירוז התהליך?
והאם עלי בימים של אימון להוסיף את הקלוריות שנשרפו לתפריט התזונה או להישאר על מאזן שלילי של 1200 קלוריות גם אם אני מתאמנת ?(אני ממש מקווה שלא שאלתי שאלה טיפשית)
תודה על התמיכה
דנה