הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שעוזר לשינה?

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
בזמן האחרון אני לא מצליח לישון,יש לי בבית מגנזיום אבל אני לא מצליח לבלוע את הדבר העצום הזה.
במידה ואני מצליח להירדם אני קם כמה פעמים באמצע.

מעדיף דברים טבעים,האם מגנזיום יעזור לי?
אפשר לגרוס את המגנזיום ולבלוע?

כן את האמת ניראלי שאני פשוט לא מוציא מספיק אנרגיה,פעם הייתי רגיל לשחק כדורגל ליפני שאני ישן.
אבל בגלל החדר כושר אני חושב שזה מעמיס קצת לא?
מצחיק אותי התגובות של אנשים..
נתתם להם בעיה והם ישר כמו רופאים בקופת חולים, מפנים אותך אוטומטית לכדורים וכל מיני תוספים...
במקום פשוט לרדת איתך לשורש הבעיה ולהבין שאתה פשוט לא מוציא מספיק אנרגיות כדי לעייף את הגוף.

אין דבר כזה עומס..כל עוד אתה לא פוגע בגוף שלך, אתה אוכל נכון, יושן טוב, עושה מתיחות כמו בן אדם נורמלי, הכל יהיה בסדר.

למשל בגלל מה שהיה לו להגיד על אבקות חלבון

אמנם דיעותיו על אבקות חלבון לאו דווקא מתיישבות טוב עם אלה של אוכלוסיית מפתחי הגוף, אך ממה שקראתי במאמר אליו קישרת
נראה כי הוא נזהר מלקבוע עובדות בצורה חד משמעית:

״אני לא אומר חד משמעית שאבקת חלבון מזיקה. הכול זה עניין של כמות, הכול זה עניין של איכות הכליות, הכול זה עניין שאפשר לקבל את אותו חלבון בצורה הרבה יותר בריאה, באוכל מלא ולא בחלבון טהור שמעמיס על הכליות. בדרך כלל אנשים לא שותים את הכמות שהכליות צריכות. אם זה פעם או פעמיים לא נורא, אם לוקחים את זה באופן קבוע ויש מזל, אז שום דבר לא יקרה. אבל לא לכולם יש מזל. ״

לא רואה שום סיבה להטיל ספק במהימנות של הפרופסור.

חח לי יש בעיה הפוכה ממך בול ... אני מחפש משו שיגרום לי להתעוררות ולחוסר עייפות במהלך היום .
מישהו יכול להמליץ לי על משו חוץ מקפאין ומשקאות אנרגיה ושינה טובה בלילה ?
אולי איזה שהוא כדור מעורר ?

העניין הוא שאני בצבא , ואני קם כל יום ב 6 בבוקר ויוצא לי לישון בלילה 6 שעות במקסימום
ושאני חוזר הביתה אני כבר עייף וחייב לישון ... וזה מפריע לי המון
אשמח אם יש למישהו המלצה או משו על מנת לפתור לי את הבעיה

חח לי יש בעיה הפוכה ממך בול ... אני מחפש משו שיגרום לי להתעוררות ולחוסר עייפות במהלך היום .
מישהו יכול להמליץ לי על משו חוץ מקפאין ומשקאות אנרגיה ושינה טובה בלילה ?
אולי איזה שהוא כדור מעורר ?

העניין הוא שאני בצבא , ואני קם כל יום ב 6 בבוקר ויוצא לי לישון בלילה 6 שעות במקסימום
ושאני חוזר הביתה אני כבר עייף וחייב לישון ... וזה מפריע לי המון
אשמח אם יש למישהו המלצה או משו על מנת לפתור לי את הבעיה
אל תפנה לכדורים או משהו כדי להתעורר אם אתה יודע בדיוק מה הבעיה.
כשאתה רעב..מה עדיף, לקחת כדור נגד רעב או פשוט לאכול אוכל בריא?

אם אתה עייף במשך היום, זה כי אתה לא יושן מספיק. נקודה.
תפתור את הבעיה שלך..תתאמץ כדי לפתור אותה וזה ישתלם.

אל תפנה לכדורים או משהו כדי להתעורר אם אתה יודע בדיוק מה הבעיה.
כשאתה רעב..מה עדיף, לקחת כדור נגד רעב או פשוט לאכול אוכל בריא?

אם אתה עייף במשך היום, זה כי אתה לא יושן מספיק. נקודה.
תפתור את הבעיה שלך..תתאמץ כדי לפתור אותה וזה ישתלם.
הוא לא יכול לישון כמה שבא לו בצבא..

בדיוק שמעתי על אפליקציה לסלולרי שמעירה אותך בתוך טווח זמן נתון כשאתה נמצא בחלק הרדוד של מחזור השינה שלך. לפי מה שסיפרו לי (אבל זה לא מנסיון אישי של המספר אלא מעדות של צד שלישי) זה עובד יופי.

בערך כמו זה אבל בלי הצמיד - כנראה עובד עפ"י קצב הנשימה. אני לא יודע בדיוק על איזו אפליקציה מדובר אבל חפש את
"Sleep Cycle alarm clock" או "Sleep for android" או "Sleep bot".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית