הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניתי קריאטין וגיינר, כמה שאלות

shay0115

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
בקריאטין שקניתי (חברת דיימטייז) אין כף מדידה, אבל חבר שלי אמר לי לקחת כף רגילה (לא כפית) שזה 5 גרם, כול יום בשבוע.

א. הכמות המומלצת למסה זה כף (5 גרם) כול יום בשבוע?

ב. כף רגילה זה 5 גרם (תקנו אותי אם אני טועה). לקחת כף מהקריאטין גדושה או שטוחה?

ג. שאלה גם על הגיינר וגם על הקריאטין,מה להכניס לשייקר קודם נוזל (חלב/מים) או קודם אבקה?

ד. מתי לקחת את הגיינר והקריאטין? (שאני אומר מתי אני מתכוון אם על קיבה ריקה או מלאה, שעתיים לפני ארוחה, עם ארוחה, בשילוב משהו)

ה. בגלל שאני במסה אז אני מערבב עם חלב, אתמול ערבבתי את הקריאטין (פעם ראשונה) עם 300 מ"ל חלב.
ערבבתי כמה שניות לא יותר מידי זמן, כל השייקר היה קצף ניסיתי לשתות את הקצף זה היה מגעיל,
למה זה ככה? כאילו נשאר אבקה בקצף וחבל לזרוק את הקצף כי יש בו חלק מהאבקה מה עושים?

נערך לאחרונה:
לגבי הכמות - כן מומלץ 5 גרם כל יום
כשהגיע אליי הקריאטין מדדתי פעם אחת עם משקל מטבח, לי יצא שכפית(לא כף) טיפה גדושה זה 5 גרם
לדעתי מתערבב יותר טוב שמכניסים את הנוזל לפני האבקה/קריאטין לשייקר..עקרונית לא באמת משנה

בקריאטין שקניתי (חברת דיימטייז) אין כף מדידה, אבל חבר שלי אמר לי לקחת כף רגילה (לא כפית) שזה 5 גרם, כול יום בשבוע.

א. הכמות המומלצת למסה זה כף (5 גרם) כול יום בשבוע?

ב. כף רגילה זה 5 גרם (תקנו אותי אם אני טועה). לקחת כף מהקריאטין גדושה או שטוחה?

ג. שאלה גם על הגיינר וגם על הקריאטין,מה להכניס לשייקר קודם נוזל (חלב/מים) או קודם אבקה?

ד. מתי לקחת את הגיינר והקריאטין? (שאני אומר מתי אני מתכוון אם על קיבה ריקה או מלאה, שעתיים לפני ארוחה, עם ארוחה, בשילוב משהו)

ה. בגלל שאני במסה אז אני מערבב עם חלב, אתמול ערבבתי את הקריאטין (פעם ראשונה) עם 300 מ"ל חלב.
ערבבתי כמה שניות לא יותר מידי זמן, כל השייקר היה קצף ניסיתי לשתות את הקצף זה היה מגעיל,
למה זה ככה? כאילו נשאר אבקה בקצף וחבל לזרוק את הקצף כי יש בו חלק מהאבקה מה עושים?

א. כן

ב. בד''כ זה כפית עם גבעה קטנה

ג. לא משנה

ד.גם לא משנה

ה.טעם זה אינדיבידואלי, לחלק דבר אחד יהיה טעים ולשני לא. אני שם את הקריאטין שלי בשייק חלבון ולא מרגיש אותו, כי לבד יש לו טעם של חול, ויש לי קריאטין כמו שלך

ה. לשתות את הקריאטין עם חלב נשמע מגעיל :vomit:
אני פשוט לוקח כוס, שם כפית קריאטין ומוסיף עוד איזה 30 מ"ל מים
ומזרים את זה ישר לגרון (כמו שמרימים שותים). ככה לא מרגישים את המרקם הנוראי
של החול בפה

אני שותה את הקראיטין עם כוס תה, המים החמים ממיסים את האבקה לגמרי ותה חלש בשביל הטעם.

אח שלי לוקח כפית של קריאטין מכניס לפה ואז שותה מים ובולע הכל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה.

עוד שאלה בקשר לגיינר סופר מאס של דיימטייז:
בגיינר הזה יש 32 מנות,
לפי ההוראות אני צריך לשתות 2 מנות בכל יום,
אבל מספיק לי מנה אחת בכל יום כי מנה אחת משלימה לי את הערכים שאני רוצה בתפריט תזונה שלי.
פתחתי את הגיינר והכף מדידה שם ענקית!
כף מדידה אחת נחשבת למנה נכון?
אני צריך לשים עד הסוף של הכף מדידה?

נערך לאחרונה:
ממה שזכור לי, כף המדידה = סקופ 150 + גרם. מנה = 300 + גרם. מה שאומר 2 סקופים. אפשר לקחת סקופ אחד להוסיף 3 כוסות שיבולת שועל ו3 כוסות חלב, קצת דבש ובנפייבר בשביל תוספת סיבים. לערבב בבלנדר, ולבשל בתבנית. ויש לך עוגת גיינר לכמה ימים.

הבנתי תודה.

עוד שאלה בקשר לגיינר סופר מאס של דיימטייז:
בגיינר הזה יש 32 מנות,
לפי ההוראות אני צריך לשתות 2 מנות בכל יום,
אבל מספיק לי מנה אחת בכל יום כי מנה אחת משלימה לי את הערכים שאני רוצה בתפריט תזונה שלי.
פתחתי את הגיינר והכף מדידה שם ענקית!
כף מדידה אחת נחשבת למנה נכון?
אני צריך לשים עד הסוף של הכף מדידה?

תקנה משקל דיגיטלי עד 2 קילו(יהיה לך יעיל ותשתמש בו הרבה סמוך עליי) ב40 שקל ותשים לפי המשקל הנדרש

Back
למעלה תחתית