נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
אני עדיין לא סם מעניין אותי מכוון לההתחיל כמה שיותר גבוהה
אז מתי בדדליפט מתי בסקוואט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסקווט 80-90% ממשקלי עבודה, חושב שהתחלתי באיזור ה160 בעברי, כיום שם אותה באיזור ה180-190.אני עדיין לא סם מעניין אותי מכוון לההתחיל כמה שיותר גבוהה
האירובי היחיד שאני מכיר זה אחרי 5 חזרותשתהיו בריאים איך אחרי משקל כזה מישהו מכם מסוגל לעשות אירובי.
יש לי הערכת זמןגם אני לא סם
שמתי ב130 בסקוואט ובשאר אני עוד לא שמתי
אל תדאג, זה איכשהו הוצא מהקשרו. חגורה לא באמת פוצעת.אגב , באותו הקשר , מה הסיכוי שלמישהו כאן יש גישה למאמר המלא הבא?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21590644
במיוחד לאור השורה המעניינת "The use of weight belts increased the injury rate of the lumbar spine"
בסקוואט אני מתחיל לשים החל מאזור ה-120, בדדליפט לא שם חגורה. אני מרים משמעותית פחות עם חגורה בדדליפט.
זו בעייה נפוצה, בדרך כלל לאנשים עם טורסו קצר (באופן אבסולוטי, לא בהכרח ביחס לרגליים) ו\או לאנשים עם מעט "בשר". בקיצור לאנשים עם טורסו יחסית קטן.סגרתי 145 בלי חגורה ואז ירדתי ל140 חגרתי והמשכתי משם.
בדדליפט שמתי ב150/155, אבל עד היום יש לי איתה בעיות בדדליפט.
זה ממש לא אותו דבר. רצועות, חליפות וכו' מאפשרות לך להרים יותר משקל בכח שהן עושות בשבילך עבודה. חגורה רק נותנת לך להשתמש ביותר ממה שיש לך, לכן היא מאפשרת לך לחזק את שרירי הליבה יותר מאשר בלי חגורה, והיא אמצעי בטיחות חשוב.עברתי את ה4 פלטות בשניהם ואני לא משתמש ולא מתכוון להשתמש.
מבחינתי אין הבדל מרצועות, תרים מה שהגוף שלך מסוגל להרים, גם אם בתחרויות כאלה או אחרות זה חוקי.
תאמין לי שיש לי יותר הקלות ממך (גם פתור משגיאות כתיב) זה לא תרותץיש לי הערכת זמן
אני התחלתי לשים באיזור ה110 קילו בסקוואט, אבל זו הייתה סתם חגורה ג'נרית זבל. עם האינזר התחלתי כשהסקוואט היה בערך ב135-140 (אחרי שהתקדמתי מ110 עם חגורה זולה) ובדדליפט התחלתי לשים רק עם האינזר, והוא היה באיזור ה165 אם אני לא טועה. תכלס בדדליפט הייתי שם לפני אם הייתה לי חגורה נורמלית.
כיום אני מתחמם עד 100 קילו בלי חגורה ואז ב100 וכל מה שמעל אני שם. כשהייתי עושה למשל 160 ל5X5 זה היה 60X5 בלי חגורה, 80X3 בלי חגורה, 100X2 עם חגורה, 120X1 עם חגורה, 140X1 עם חגורה, 150X1 עם חגורה ואז 160X5X5 עם חגורה.
בדדליפט רק בסט העבודה ובסט החימום האחרון (אם סט העבודה 195 נניח, אז סט החימום האחרון הוא 180 עם חגורה).
אל תדאג, זה איכשהו הוצא מהקשרו. חגורה לא באמת פוצעת.
הם נותנות לך פלטפורמה לדחוף את הבטן שלך לעברה, בדיוק כמו שעם רצועות אתה יכול להשתמש ביותר ממה שיש לך (אחיזה), זה הרי לא מחזיק את המוט בשבילך, וזה גם אמצעי בטיחות חשוב למניעת פציעות בגיד הדיסטלי של הבייספס.זה ממש לא אותו דבר. רצועות, חליפות וכו' מאפשרות לך להרים יותר משקל בכח שהן עושות בשבילך עבודה. חגורה רק נותנת לך להשתמש ביותר ממה שיש לך, לכן היא מאפשרת לך לחזק את שרירי הליבה יותר מאשר בלי חגורה, והיא אמצעי בטיחות חשוב.