הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מתח רחב 28*81kg

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
טוב אז אחרי טענות מגוחכות של אנשים בצבא "מה זה שווה שאתה עושה מתח עם 40 קילו עליך ל-5 חזרות, נראה אותך עושה 20 חזרות אתה בטח נופל אחרי 15", של אנשים שעולים בקושי 10 חזרות נורמליות, אמרתי שאני יבדוק את העניין, למרות שבתכלס זה ממש לא מעניין אותי כמה אני עולה, אני מתאמן כוח ומה שמשנה לי כרגע זה משקלים...

אז קצת תירוצים 😃
- שלשום היה לי אימון מתח קשה של 3 סטים לחמישיות עם משקל גבוה
- המוט מחליק
- חוסר ראבק מטורף

הסרטון הופסק בסוף החזרה ה-27, כן כן מה הסיכוי, הייתה שיחה ומסתבר שזה עוצר את הסרטון. חזרה 28 עלתה בקושי ו-29 כבר לא עלתה (חצי)... עם צ'יטינג הייתי כנראה עולה עוד קצת , אבל כמו שאמרתי לא ממש אכפת לי כמה אני עולה אז עשיתי גם בחזרות האחרונות עליות נקיות שלא יזיינו תמוח:)

תכלס זה בעיקר לכל אלה שטוענים שאי אפשר להשתפר במתח (ספציפית זה מתח, אבל זה מדבר על כל התרגילים) באימוני כוח, כי השרירים לא בנויים לסיבולת וכל מיני חרטות, אז הנה הוכחה, לא זכור לי שהייתי עובר את ה-20 עם עליות נקיות לפני שהתחלתי להתאמן כוח וגם אם כן זה היה בקושי. ואני מתאמן מסודר בסך הכל כמה חודשים באימוני כוח. (חודשיים-שלושה), לפני זה היו הרבה הפסקות ועצירות בגלל כל מיני סיבות.

מ.ג. לפני הסט 81kg

בשביל להשתפר במתח צריך לעשות מתח.
יש דרכים עדיפות ופחות עדיפות הכי טובה זה עם משקל או 3 של מקסימום ולהגדיל את הטוטאל.
ואתה הוכחה מובהקת לזה.

יפה, עבודה נקייה וזה נראה כאילו היה לך עוד לתת (ראיתי שכתבת שהסרטון נקטע, אבל החזרות האחרונות שמצולמות לא נראות כמו אלה שלפני כשל)

השיפור של מתח בזכות הוספת משקל זה פשוט מטורף. הייתי תקוע כמה חודשים על סביבות ה21 מתח .אחרי חודש - חודש וחצי עם הוספת משקל אתה פשוט מרגיש כמו נוצה . והיום סט רביעי שסתם רציתי לראות איך הולך בלי משקל עשיתי 19 !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית