הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[יעוץ] ירידה בהקפים

דור10

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם קוראים לי דור
אני בן 26 שוקל 63 והגובה שלי הוא 1.70
לפני חודשיים התחלתי להתאמן עם איזו תוכנית שמצאתי באינטרנט כל יום באזור ה50 דקות 3 ימים אירובי ו3 אנאירובי.
ומעבר לקצת גדילה השרירים אני לא רואה שום ירידה בהקפים.
שזה ממש מוזר כי עשיתי את החישוב כאן של הRMR ואני צריך לאכול באיזור ה1900 קלוריות.
אני מעריך שביום אני אוכל בין 1000 ל1200 קלוריות ולפי זה אני בגירעון של בין 900 ל700 קלוריות כל יום בהנחה שהאימון שורף 200 קלוריות אני בגירעון של בין 1100 ל1300 קלוריות ביום. שזה שזה אומר שהייתי אמור לרדת בחודשיים האלו ב8 קילו (מה שממש לא קרה)
ובטח לראות שינוי בהיקיפים.

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה ולמה אני לא מצליח?

אם ה RMR שלך הוא 1900 קלוריות ואתה אוכל 1200 קלוריות אבל מתאמן 3 פעמים בשבוע אירובי 50 דקות שזה בהערכה
גסה שורף 500 קלוריות לפעם + 3 אימוני כוח שזה עוד 100-200 קלוריות לאימון בסה"כ אתה מוסיף לגרעון שלך עוד ~ 300 קלוריות ליום,
כלומר הגרעון שלך הוא לפחות 1000 קלוריות ביום,זה יותר מידי, תנסה להתחיל מגרעון יותר נמוך. (אחרי שתהיה בניטרלי שבוע)

נכון TVR צודק , בגלל שלא הרגלת את הגוף שלך למאזן הזה, הגוף שלך נכנס למגננה וכתגובה הוא שומר על מאגרי השומנים שלך ומוריד את קצב חילוף החומרים שלך, בנוסף אני חושב שזה עניין גנטי , ממליץ לך לקרוא קצת על מבנה גוף של אנדומורף אקטומורף ומזומורף.

Back
למעלה תחתית