הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת סינגלים בסקוואט, 141 עד 156, משקל גוף 67 ק"ג.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
החלטתי לעשות היום בדיקת סינגלים במכון, הפתעתי את עצמי ממש ושברתי את השיא מהתחרות האחרונה שלי [150 ק"ג על 70 ק"ג], על 3 ק"ג פחות משקל גוף. העומק סביר +- לא מתיימר לומר ששברתי מקביל, אבל זה מספיק לי.

עושה HB, שוקל 67 ק"ג.

סט 133X5, היה ממש ממש ממש קשה אבל הצלחתי לשמור על טכניקה כמעט מושלמת שלדעתי זה שיא בפני עצמו:

141 ק"ג

151 ק"ג

156 ק"ג, כשל; ויתרתי מהר מדי.

156 ק"ג בפעם השנייה, חברה שלי נתנה לי מוטיבציה ואמרתי לעצמי שיתהפך העולם אני סוגר את הסינגל הזה. הספוטר שם עליי ידיים אבל הוא לא נוגע בכלל, זה באוויר.

ממש גאה בעצמי ולדעתי אני הולך להפתיע בתחרות. המון תודה לחברה המדהימה שלי שנתנה לי מוטיבציה ועידוד 😃

המפצל גם עזרה של 3-4 קילו תעזור בגלל שהוא מצליח לעבור את ה״צוואר בקבוק״ שבו יש לו בעיה ועובדה שבלי זה אין לו את זה (לא מדבר עליך מאור אלה בכלליות).
ביסט צודק בהקשר להכל הפעם....
למרות זאת סקוואט כבד טוב מוניטין

Which comp?
What is your name by the way?

And you have a video of this kind of spotting I actually never seen someone spot like that.
בתחרות של GPC בדרום השרון באפריל...
הוידאו קבור לי איפשהו בפלאפון, אחפש ואעלה. זה היה אחרי 180 מוצלח, שמתי 192.5 וכמו תמיד כשאני במשקלי מקסימום אני נתקע, לפעמים אפילו יורד מעט (באותה כניסה המוט לא ירד - רק נתקע) ואז עולה. כשזה לא שלך אתה יודע את זה מיד אחרי הבאונס מהתחתית, וזה הרגיש כמו כל חזרה כבדה שאיי פעם עשיתי - שפשוט צריך להתאמץ והיא תעלה. אגב התכנון היה ללכת ל200 אבל בגלל שהיו מעט מתחרים היו רק איזה 3 דקות בין הכניסות אז הלכתי ל192.5
אגב אחר כך הראיתי את הסרטון לאחד השופטים (לא חשוב שמות) והוא אמר שהוא זכר את זה ושאם הייתי מערער מיד כנראה שהייתי מקבל ניסיון חוזר.

החלטתי לעשות היום בדיקת סינגלים במכון, הפתעתי את עצמי ממש ושברתי את השיא מהתחרות האחרונה שלי [150 ק"ג על 70 ק"ג], על 3 ק"ג פחות משקל גוף. העומק סביר +- לא מתיימר לומר ששברתי מקביל, אבל זה מספיק לי.

עושה HB, שוקל 67 ק"ג.

סט 133X5, היה ממש ממש ממש קשה אבל הצלחתי לשמור על טכניקה כמעט מושלמת שלדעתי זה שיא בפני עצמו:

141 ק"ג

151 ק"ג

156 ק"ג, כשל; ויתרתי מהר מדי.

156 ק"ג בפעם השנייה, חברה שלי נתנה לי מוטיבציה ואמרתי לעצמי שיתהפך העולם אני סוגר את הסינגל הזה. הספוטר שם עליי ידיים אבל הוא לא נוגע בכלל, זה באוויר.

ממש גאה בעצמי ולדעתי אני הולך להפתיע בתחרות. המון תודה לחברה המדהימה שלי שנתנה לי מוטיבציה ועידוד 😃

אמיגו, אני לא יודע באיזה עולם זה טכניקה כמעט מושלמת, הירידה שלך לא מלאה ולא נראה שאפילו קרובה למלאה. פרלל במקרה הטוב.
בעומק מלא אתה תאבד 10 קילו בכל השיאים שלך ואין בזה בושה. יש יותר בושה בלטעון שזה טכניקה כמעט מושלמת.

• פותח/ת השרשור
אמיגו, אני לא יודע באיזה עולם זה טכניקה כמעט מושלמת, הירידה שלך לא מלאה ולא נראה שאפילו קרובה למלאה. פרלל במקרה הטוב.
בעומק מלא אתה תאבד 10 קילו בכל השיאים שלך ואין בזה בושה. יש יותר בושה בלטעון שזה טכניקה כמעט מושלמת.
אני לא יודע מה איתך, אבל שברתי מקביל בכל החזרות בסט של ה-133. זה שאני לא עושה ATG כמוך לא הופך את הסקוואט שלי לפחות עמוק.
וכן, למרות המאמצים הרבים, הטכניקה כמעט מושלמת [ולא דיברתי על העומק, אלא על הטכניקה עצמה].
בעומק מלא אני לא אאבד 10 ק"ג מהשיאים שלי, סביר להניח שאני אעשה את אותם שיאים - אל תשכח שהסינגלים באו ישר אחרי הסט, בהפרש של 2-3 דקות בין סינגל לסינגל, כשבתחרות יש לך הרבה יותר זמן לנוח.

אתה מוזמן להגיד שלא, זה לא באמת ישנה לי. הוכחתי כבר להמון אנשים שזלזלו בי פה למה אני מסוגל.

Everything proven right/wrong in the meet, we will see.
Mike/Beast, are you competing in Dimona/GPC?

And Maor, you should only care about what the judges think, from what I heard, in IPF there is no way any sort of this squatting will get whites.
In Dimona it will be International meet, with the president of the federation.
A lot of rules of the fed came from IPF (no mono, full foot while pressing, head on the bench...)
I tend to think that it will be much more strict on depth. This is my feeling.
I used to squat very borderline as well, you don't want to find out the you parallel opener is higher the your below parallel max.
It's always good to squat deep enough for no doubt.

• פותח/ת השרשור

And Maor, you should only care about what the judges think, from what I heard, in IPF there is no way any sort of this squatting will get whites.
A lot of rules of the fed came from IPF (no mono, full foot while pressing, head on the bench...)
I used to squat very borderline as well, you don't want to find out the you parallel opener is higher the your below parallel max.
אופיר, כפי שכתבתי בהודעה המקורית: אני לא מתיימר לומר ששברתי.
את השבירה תשאיר לי לתחרות 😃

אני לא יודע מה איתך, אבל שברתי מקביל בכל החזרות בסט של ה-133. זה שאני לא עושה ATG כמוך לא הופך את הסקוואט שלי לפחות עמוק.
וכן, למרות המאמצים הרבים, הטכניקה כמעט מושלמת [ולא דיברתי על העומק, אלא על הטכניקה עצמה].
בעומק מלא אני לא אאבד 10 ק"ג מהשיאים שלי, סביר להניח שאני אעשה את אותם שיאים - אל תשכח שהסינגלים באו ישר אחרי הסט, בהפרש של 2-3 דקות בין סינגל לסינגל, כשבתחרות יש לך הרבה יותר זמן לנוח.

אתה מוזמן להגיד שלא, זה לא באמת ישנה לי. הוכחתי כבר להמון אנשים שזלזלו בי פה למה אני מסוגל.

איזה מן אמירה מצחיקה זו? אם אתה לא יורד ירידה מלאה הטכניקה שלך לקויה נקודה. אין ATG ולא ATG.
יש סקווט מלא וסקווט חלקי ושלך חלקי, שובר או לא שובר.
בבקשה, בוא תבצע סקווט מלא עד באונס ותבדוק מקסימום, בוא נראה כמה תאבד.
"אתה מוזמן להגיד שלא", איזה מן בכיינות זאת? אתה חושב שאכפת לי? העלית סרטון והגבתי על הטכניקה.
אתה לא צריך להוכיח לי שומדבר כי זה לא חשוב לי בשום צורה, אתה לא צריך להוכיח לי כלום. אם אתה מרוצה מהסקווט שלך - אחלה.

אני מתחמק מתחרויות ויטליפטינג אז אתה רוצה שאתחרה בפאוורליפטינג? תודה, לא תודה 😃

• פותח/ת השרשור
איזה מן אמירה מצחיקה זו? אם אתה לא יורד ירידה מלאה הטכניקה שלך לקויה נקודה. אין ATG ולא ATG.
יש סקווט מלא וסקווט חלקי ושלך חלקי, שובר או לא שובר.
בבקשה, בוא תבצע סקווט מלא עד באונס ותבדוק מקסימום, בוא נראה כמה תאבד.
"אתה מוזמן להגיד שלא", איזה מן בכיינות זאת? אתה חושב שאכפת לי? העלית סרטון והגבתי על הטכניקה.
אתה לא צריך להוכיח לי שומדבר כי זה לא חשוב לי בשום צורה, אתה לא צריך להוכיח לי כלום. אם אתה מרוצה מהסקווט שלך - אחלה.
אני מתחמק מתחרויות ויטליפטינג אז אתה רוצה שאתחרה בפאוורליפטינג? תודה, לא תודה 😃
0:30

אתה חושב שאם תשים לי קצת רעש של גיטרות חשמליות באוזניים זה יעשה את הסקווט שלך יותר יפה בעיני?
סבבה שזה עומד בחוקי פאוורליפטינג, זה עדיין סקווט חלקי.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאם תשים לי קצת רעש של גיטרות חשמליות באוזניים זה יעשה את הסקווט שלך יותר יפה בעיני?
סבבה שזה עומד בחוקי פאוורליפטינג, זה עדיין סקווט חלקי.
אתה קרוספיטר, לא פלא. סקוואט שובר זה סקוואט שובר. כזכור לי, שופטים בתחרויות פאוורליפטינג טיפה יותר מבינים מאיזה קרוספיטר שמעולם לא הגיע לתחרות ומרגיש גבר לעשות סקוואט 185 ק"ג כשזה נראה כמו 500 ק"ג. זה שאתה עושה ATG לא מקנה לך זכות להתנשא על אלו שמסתפקים בשבירת מקביל מינימלית.

אתה קרוספיטר, לא פלא. סקוואט שובר זה סקוואט שובר. כזכור לי, שופטים בתחרויות פאוורליפטינג טיפה יותר מבינים מאיזה קרוספיטר שמעולם לא הגיע לתחרות ומרגיש גבר לעשות סקוואט 185 ק"ג כשזה נראה כמו 500 ק"ג. זה שאתה עושה ATG לא מקנה לך זכות להתנשא על אלו שמסתפקים בשבירת מקביל מינימלית.

אני ויטליפטר הרבה לפני הקרוספיט חמוד שלי ואם כבר נהיה קטנוניים? אני גם מאמן הרמת משקולות, מאמן בכיר וכן, גם מאמן קרוספיט.
מי מתנשא? טוב לך עם הסקווט שלך? סבבה לך. הסקווט שלך הוא לא סקווט מלא ולא משנה מה השופט בתחרות פאוורליפטינג יגיד.
כל התגובות שלך זועקות תחושת נחיתות. אף אחד לא מתנשא מעליך ותפסיק להמציא מונחים כמו ATG, יש סקווט מלא ויש סקווט חלקי

• פותח/ת השרשור
אני ויטליפטר הרבה לפני הקרוספיט חמוד שלי ואם כבר נהיה קטנוניים? אני גם מאמן הרמת משקולות, מאמן בכיר וכן, גם מאמן קרוספיט.
מי מתנשא? טוב לך עם הסקווט שלך? סבבה לך. הסקווט שלך הוא לא סקווט מלא ולא משנה מה השופט בתחרות פאוורליפטינג יגיד.
כל התגובות שלך זועקות תחושת נחיתות. אף אחד לא מתנשא מעליך ותפסיק להמציא מונחים כמו ATG, יש סקווט מלא ויש סקווט חלקי
סקוואט מלא זה סקוואט שובר מקביל, כשמפרק הירך יורד מתחת לקו הברך - אני עושה את זה? כן. משמע זה סקוואט מלא. זה שאתה מאמן זה טוב ויפה, אבל באותה מידה גם שופטים בתחרויות הם לרוב מאמנים, מה גורם לך לחשוב שאתה מאמן טוב מהם, עם ניסיון גדול משלהם? הם עשו סקוואטים עוד לפני שנולדת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה שובר מקביל כן, זה לא סקווט מלא. אם השופטים אומרים פה אחד שזה עובר - זה עובר לפי חוקי פאוורליפטינג וזה כל מה שזה אומר.

• פותח/ת השרשור
זה שובר מקביל כן, זה לא סקווט מלא. אם השופטים אומרים פה אחד שזה עובר - זה עובר לפי חוקי פאוורליפטינג וזה כל מה שזה אומר.
אתה סותר את עצמך! סקוואט מלא זה סקוואט שובר מקביל, בפי כל. אתה היחידי שטוען שזה לא. מה ההגדרה שלך לסקוואט מלא אם כך?

אתה סותר את עצמך! סקוואט מלא זה סקוואט שובר מקביל, בפי כל. אתה היחידי שטוען שזה לא. מה ההגדרה שלך לסקוואט מלא אם כך?
סקווט מלא מבחינתי זה סקווט עד באונס, ההמסטרינגס נמתח והאגן רוצה להסתובב.
אם אתה יכול לרדת עוד ולא יורד עוד - זה סקווט חלקי.
יש אנשים שהבאונס שלהם יגיע בפרלל לרצפה (לא גמישים) ויש אנשים שיגיעו עם התחת עד הרצפה (הרבה יותר גמישים ממני).
נסה לקחת 100 קילו ולשבת הכי עמוק שאתה יכול, תגלה שאתה יכול לרדת עוד הרבה מעבר למה שהצגת פה.

• פותח/ת השרשור
סקווט מלא מבחינתי זה סקווט עד באונס, ההמסטרינגס נמתח והאגן רוצה להסתובב.
אם אתה יכול לרדת עוד ולא יורד עוד - זה סקווט חלקי.
יש אנשים שהבאונס שלהם יגיע בפרלל לרצפה (לא גמישים) ויש אנשים שיגיעו עם התחת עד הרצפה (הרבה יותר גמישים ממני).
נסה לקחת 100 קילו ולשבת הכי עמוק שאתה יכול, תגלה שאתה יכול לרדת עוד הרבה מעבר למה שהצגת פה.
"מבחינתך", יפה שבחרת להשתמש במילה הזו. לא באמת אכפת למישהו מדעתו של ליפטר קצת יותר מחובבן ++ מישראל שהחליט שהוא יכול להמציא הגדרות של סקוואט.

"מבחינתך", יפה שבחרת להשתמש במילה הזו. לא באמת אכפת למישהו מדעתו של ליפטר קצת יותר מחובבן ++ מישראל שהחליט שהוא יכול להמציא הגדרות של סקוואט.
מבחינתי כמאמן וגם ריפטו מדבר על באונס (שאין לך), אתה זה ששאל "מה ההגדרה שלך לסקווט מלא"
ותתחיל להרגע עם הדיבור המזלזל לפני שהכפתור חסימה יתחיל לקרוץ לי.

• פותח/ת השרשור
מבחינתי כמאמן וגם ריפטו מדבר על באונס (שאין לך), אתה זה ששאל "מה ההגדרה שלך לסקווט מלא"
ותתחיל להרגע עם הדיבור המזלזל לפני שהכפתור חסימה יתחיל לקרוץ לי.
מאז שחזרתי לפורום שמרתי על הגישה שלי ושמרתי על הטונים והיחס שלי למשתמשים, והצלחתי - עד שהכרתי אותך.
אתה מתנשא ברמות, אל תצפה לקבל יחס שונה.

מאז שחזרתי לפורום שמרתי על הגישה שלי ושמרתי על הטונים והיחס שלי למשתמשים, והצלחתי - עד שהכרתי אותך.
אתה מתנשא ברמות, אל תצפה לקבל יחס שונה.
למה נראה לך שאכפת לי? תקבל באן ופה יגמר הסיפור. מעדיף ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית