מידע Workout Of the Day

השלמתי את DT עם 50 קילו סה"כ לקח 18:30.
מחר לין

מה זה 2.5 ?
איזה מתח זה היה ?

2.5 = לא הגעתי לנעילה מלאה של המרפקים ונאלצתי לתלות את המוט על הוו הנמוך

המתח היה זוועתי ,כזה שמשלב מקבילים ככה שאי אפשר היה לעשות k.p כמו שצריך (בגלל זה התוצאה הנמוכה יחסית במתח...)

שינוי משקל באימון היומי בהתאם לרמה

לגבי האימון היומי המפורסם, אם למישהו יש בעיה מבחינת שינוי משקלים על מנת להשיג את האפקט המירבי מהאימון או פשוט מתחילים שלא מסוגלים להשלים את האימון עם המשקל הרשום.
מומלץ לבקר בפורום של brandx (קרוספיט קידס) להירשם חינם, שם יש אשכול שמפרסם במקביל לאתר הראשי גרסאות נוספות של האימון היומי עם משקלים בהתאם לרמת המתאמן.

http://www.crossfitbrandx.com/index.php/forums/viewforum/16/

בנוסף אני מצרף פה, רשימה כללית לגבי אימוני הבנות והגיבורים והזמנים שיש לעמוד בהם לפי הרמה פחות או יותר

The Girls
Helen (Under 10:00)
3 Rounds:
Run 400 M
21 Kettlebell Swings (Men 50#, Women 35#)
12 Pull ups
Fran (Under 5:00)
21-15-9 reps of the couplet:
Thrusters (Men 95#, Women 65#)
Pull ups
Diane (Under 5:00)
21-15-9 reps of the couplet:
Deadlift (Men 225#, Women 150#)
Handstand Push ups
Angie (Under 18:00)
100 Pull ups
100 Push ups
100 Sit ups
100 Squats
Elizabeth (TBD)
21-15-9 reps for the couplet
Cleans (Men 135, Women 95#)
Ring Dips
Linda (20:00)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps of the triplet:
Deadlift: 1 ? bodyweight
Bench press: bodyweight
Clean: ? bodyweight
The Warriors
Murph (No vest 35:00, With vest TBD)
1 mile run
100 Pull ups
200 Push ups
200 Squats
1 mile run

JT (TBD)
21-15-9 Reps of:
Handstand Push ups
Ring Dips
Push ups​

צבי, לא הבנתי את הרשימה שנתת. מה היא מייצגת בדיוק?

היעדים הם לאיזה קטגוריה? מתחיל\בינוני\מתקדם\שחיף\שמן\בן 40\בן 20 ?

היעדים משקפים את הכוונה מאחורי האימון. לדוגמה פראן אמור להיות אימון קצר (מתחת לחמש דקות) וקורע. כולם צריכים לעשות אותו ככה. הדרך שכולם יעשו אותו בפחות מחמש דקות היא למצוא את ה- scaling הנכון בשביל כל מתאמן.

השלמתי את לין
מכיוון שאין ספת לחיצה בבית, יש לי רק ספת בטן מתכוונת.
ביצעתי וריאציה שונה,
לחיצה של DB במשקל 30 קילו, כל פעם ביד אחת
מס' חזרות

יד ימין - 10,10,10,8,7
יד שמאל -12,11,10,10,8
מתח - 12,9,7,6,5

27 ביולי 2009 - WOD

סינדי
כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות של:
5 מתח
10 כפיפות מרפקים pushups
15 סקוואט air squat

או

מרי
5 handstand pushups
10 סקוואט ברגל אחת pistols
15 מתח

היום צמד התאומות (לא זהות) סינדי ומרי. מרי היא גירסה מתקדמת של סינדי עם תרגילים שדורשים הרבה יותר כח. כמובן שכל מי שניסה לעשות סינדי יודע שהיא מספיק קשה בפני עצמה. בגלל מספר החזרות הגבוהה חשוב להקפיד על טכניקה טובה וביצוע מלא של כל התרגילים. האימון לא קצר ולכן מומלץ לקבוע קצב שפוי מהתחלה כדי לא להישרף מוקדם.
Scaling - אפשר לקצץ בזמן ולעשות 10 דקות או לשנות את התרגילים לפי היכולת שלכם. אפשר להשתמש בוריאציה קלה יותר של מתח או בכפיפות מרפקים על הברכיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני רק מדמיין מה קורה עם הוא עושה קיפ על המתח הזה מול הקיר 🙄

מכת חום

כחלק מבחינת יכולות הגוף שלי בכל שעה ביום ,בחרתי להתאמן בשעה 09:30 בבוקר ,32 מעלות בצל...

18 סבובים + מתח + שכיבות שמיכה

אני מיובש לגמרי... אל תדאגו,את הניסויים האלה אני לא עושה על המתאמנים שלי :nono:

בלת"מ

טוב,אין דרך נעימה להגיד את זה:
מישהו בעיריית רחובות החליט שלא מתאים לו שנפגש בספורטק ,ובטח שלא נביא איתנו "ציוד כבד".

כרגע כל הפעילות מוקפאת...

בבקשה ,בלי הערות מעצבנות ,זה לא ממש יעזור ,נכון?

למה בכלל נדרש אישור זהו מקום ציבורי, לא?
דבר שני אתה יכול לנסות לעשות אימונים בספורט כיף בראשל"צ (איפה שהגן חיות), יש שם כמה פעמים בשבוע "עמית לכושר" בעצם הכנה לסיירות קרביות ולצבא בכלל אני לא חושב שאם תבקשו אישור יעשו לכם בעיות מיוחדות.

למה בכלל נדרש אישור זהו מקום ציבורי, לא?
דבר שני אתה יכול לנסות לעשות אימונים בספורט כיף בראשל"צ (איפה שהגן חיות), יש שם כמה פעמים בשבוע "עמית לכושר" בעצם הכנה לסיירות קרביות ולצבא בכלל אני לא חושב שאם תבקשו אישור יעשו לכם בעיות מיוחדות.

תודה

אתמול 5*3 של PRESS 50 קילו
לאחר מכן ביצעתי את סינדי, שיפור של סיבוב מהפעם האחרונה 15 סיבובים סה"כ.
הי עומרי, לא הבנתי מה יש לעיריית רחובות נגד ציוד כבד. אבל בכל מקרה לא חסרים פארקים כאמור, איך אומר הפתגם if you build it they will come .😉

אתמול 5*3 של PRESS 50 קילו
לאחר מכן ביצעתי את סינדי, שיפור של סיבוב מהפעם האחרונה 15 סיבובים סה"כ.
הי עומרי, לא הבנתי מה יש לעיריית רחובות נגד ציוד כבד. אבל בכל מקרה לא חסרים פארקים כאמור, איך אומר הפתגם if you build it they will come .😉

"רווח על חשבון מתחם ציבורי",מישהו מהאופוזיציה עושה למישהו בעירייה דווקא ואני באמצע...

בקשר ל-if you'l build it ,זה הכיוון כרגע,אל תדאג,אני לא מוותר כ"כ מהר 😃

28 ביולי 2009 - WOD

עם שעון פתוח, 60kg Clean and Jerks כל דקה מוסיפים חזרה. בדקה הראשונה חזרה אחת. בדקה השניה שתי חזרות וכו'. אפשר לשבור לסטים במהלך הדקה. תמשיכו כמה שתוכלו.

28 ביולי 2009 - WOD

עם שעון פתוח, 60kg Clean and Jerks כל דקה מוסיפים חזרה. בדקה הראשונה חזרה אחת. בדקה השניה שתי חזרות וכו'. אפשר לשבור לסטים במהלך הדקה. תמשיכו כמה שתוכלו.

הופה אימון כיפי .
נראה לי אני עושה אותו היום .

Back
למעלה תחתית