עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אח שלו, חכה חכה אני אגיד את זה לבת שלי. בת שנה ו 4 ולוקחת אותך בטבאטה סקוואט 😉.אני זוכר סירטון של crossfit kids שבו הם מתארים בדיוק איך הם מלמדים ילדים לבצע סקוואט נכון. הם כמובן לומדים את זה תוך דקה וחצי כי הם ילדים אבל זאת לא תנועה מולדת.
אתה לא מפוצץ שום בועה, אף אחד לא אמר שהם עושים את זה מושלם. אבל מישהו חייב להגיד להם שהברכיים שלהם עוברות את הקו של קצות האצבעות! אפשר למות מזה!אני לא רוצה לפוצץ לכם את הבועה אבל ילדים ואסייתים לא ממש עושים סקוואט כמו שאנחנו רוצים לעשות. אתם רוצים לשמור על גב ישר. ילדים לא עושים את זה וגם לא third world squat. אני מסכים שסקוואט זאת תנועה טבעית וזה דפוק שאנחנו מאבדים את היכולת/גמישות לבצע אותה בחברה שלנו.
4 לאוגוסט 2009 WOD
Fight Gone Bad!
שלושה סיבובים של:
זריקת כדור של 9 קילו על קיר לגובה של 3 מטר (Wall-ball)
Sumo deadlift high-pull של 34 ק"ג (75lbs)
קפיצה על קופסא בגובה 50 ס"מ (Box Jump)
Push Press של 34 ק"ג (75lbs)
חתירה
האימון עובד באופן הבא- ישנם חמש תחנות בכל תחנה יש לעבוד בדיוק דקה, השעון לא עוצר. כל סיבוב לוקח חמש דקות, מותר לנוח דקה בין סיבובים. יש לחשב כל חזרה כנקודה, כאשר בחתירה כל קלוריה היא נקודה.
אני לא רוצה לפוצץ לכם את הבועה אבל ילדים ואסייתים לא ממש עושים סקוואט כמו שאנחנו רוצים לעשות. אתם רוצים לשמור על גב ישר. ילדים לא עושים את זה וגם לא third world squat. אני מסכים שסקוואט זאת תנועה טבעית וזה דפוק שאנחנו מאבדים את היכולת/גמישות לבצע אותה בחברה שלנו.
![]()
![]()
![]()
![]()
טחורים זו מחלה של העולם המערבי, מאז שהומצאה האסלה בערך. במזרח לא סובלים מזה.
אני לא בטוחה שאני גם מעוניינת ללחוץ את יד ימין...