הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Workout Of the Day

זה לא הטיעון. זה רק ירידה עליהם. יש לו טיעון בספר אחר שמפורט היטב ;)

אה כן, ריפ מלך היקום.

אני לא רוצה לפוצץ לכם את הבועה אבל ילדים ואסייתים לא ממש עושים סקוואט כמו שאנחנו רוצים לעשות. אתם רוצים לשמור על גב ישר. ילדים לא עושים את זה וגם לא third world squat. אני מסכים שסקוואט זאת תנועה טבעית וזה דפוק שאנחנו מאבדים את היכולת/גמישות לבצע אותה בחברה שלנו.
tw_squat-228x300.jpg

squat.gif

0086.JPG

paa241000007.jpg

אני זוכר סירטון של crossfit kids שבו הם מתארים בדיוק איך הם מלמדים ילדים לבצע סקוואט נכון. הם כמובן לומדים את זה תוך דקה וחצי כי הם ילדים אבל זאת לא תנועה מולדת.

אני זוכר סירטון של crossfit kids שבו הם מתארים בדיוק איך הם מלמדים ילדים לבצע סקוואט נכון. הם כמובן לומדים את זה תוך דקה וחצי כי הם ילדים אבל זאת לא תנועה מולדת.
אח שלו, חכה חכה אני אגיד את זה לבת שלי. בת שנה ו 4 ולוקחת אותך בטבאטה סקוואט 😉.
ברצינות, כדאי אולי לקחת ולעשות חלוקת גילאים. בעקרון לפעוטות שעדיין לא מתיישבים בצורה הזו, יש תנועה טבעית ונכונה ואני רואה את זה כל יום. הצורת ישיבה שהבאת בתמונות, לא אליה התכוונתי זו ישיבה בכריעה שנעשית לאורך זמן (הבן הגדול שלי מבצע את זה גם).
לגבי סקוואט וברכיים, צודק coldfire יש הסבר לכך בספר של ריפ. אבל למי יש כוח לדקלם את כל הפרק, אולי תשובה ל FAQ באתר שלו יכולה לתת רעיון כולל (מצורף קובץ)

קבצים מצורפים

• Are deep squats bad for the knees.txt
    KB 3.7 · צפיות: 93
אני לא רוצה לפוצץ לכם את הבועה אבל ילדים ואסייתים לא ממש עושים סקוואט כמו שאנחנו רוצים לעשות. אתם רוצים לשמור על גב ישר. ילדים לא עושים את זה וגם לא third world squat. אני מסכים שסקוואט זאת תנועה טבעית וזה דפוק שאנחנו מאבדים את היכולת/גמישות לבצע אותה בחברה שלנו.
אתה לא מפוצץ שום בועה, אף אחד לא אמר שהם עושים את זה מושלם. אבל מישהו חייב להגיד להם שהברכיים שלהם עוברות את הקו של קצות האצבעות! אפשר למות מזה!

אימון אתמול
1 hand DB press משקל של 30 קילו 5*5
לאחר מכן נסיון לבצע פראן RX, כישלון טוטאלי. באמצע הסבב הראשון של ה thrusters פשוט נתפסו לי הידיים, הייתי צריך לעשות כמה ואז לעצור לניעור כל הזמן. גם המתח כתוצאה מזה היה זוועה עם עצירות. ההמשך היה רק לנסות לסיים ולשמור על טכניקה נכונה, סה"כ זמן 11:20.
מסקנה שפראן צריכה לקבל כנראה כבוד ומקום משלה, לפחות לבנתיים ללא אימון מקדים בשבילי ולעשות scale של המשקל. נקודת האור היחידה הייתה, שפעם אחרונה שנתקלנו זה היה בערך לפני שנה בזמן של קרוב ל 13 דקות.

4 לאוגוסט 2009 WOD

Fight Gone Bad!

שלושה סיבובים של:
זריקת כדור של 9 קילו על קיר לגובה של 3 מטר (Wall-ball)
Sumo deadlift high-pull של 34 ק"ג (75lbs)
קפיצה על קופסא בגובה 50 ס"מ (Box Jump)
Push Press של 34 ק"ג (75lbs)
חתירה

האימון עובד באופן הבא- ישנם חמש תחנות בכל תחנה יש לעבוד בדיוק דקה, השעון לא עוצר. כל סיבוב לוקח חמש דקות, מותר לנוח דקה בין סיבובים. יש לחשב כל חזרה כנקודה, כאשר בחתירה כל קלוריה היא נקודה.

4 לאוגוסט 2009 WOD

Fight Gone Bad!

שלושה סיבובים של:
זריקת כדור של 9 קילו על קיר לגובה של 3 מטר (Wall-ball)
Sumo deadlift high-pull של 34 ק"ג (75lbs)
קפיצה על קופסא בגובה 50 ס"מ (Box Jump)
Push Press של 34 ק"ג (75lbs)
חתירה

האימון עובד באופן הבא- ישנם חמש תחנות בכל תחנה יש לעבוד בדיוק דקה, השעון לא עוצר. כל סיבוב לוקח חמש דקות, מותר לנוח דקה בין סיבובים. יש לחשב כל חזרה כנקודה, כאשר בחתירה כל קלוריה היא נקודה.

pure stemina & endurance
לא להתפוצץ על האימון ,לתפוס קצב טוב ולרוץ איתו,לעבוד קשה אבל לא לגרום לעצמך להצטרך לעצור לאויר כל דקה.

אם אין כדור כוח אפשר להחליף ב-thrusters במשקל 12 ק"ג בערך

tw_squat-228x300.jpg

squat.gif

0086.JPG

paa241000007.jpg

לא מומלץ לבעלי טחורים.

טחורים זו מחלה של העולם המערבי, מאז שהומצאה האסלה בערך. במזרח לא סובלים מזה.

אני לא בטוחה שאני גם מעוניינת ללחוץ את יד ימין...

5 לאוגוסט 2009 WOD

שלושה סיבובים של:
500 מטר חתירה
21 Burpees
400 מטר ריצה

17:45 ,מסתבר שאני רץ בטעות 500 מטרים בכל פעם שמבקשים 400 😣

Thursday 090806

Three rounds for time of:
21 L-Pull-ups
15ft. L-rope climb, 3 ascents

3 סבבים על זמן ,של :
21 עליות מתח ברגליים ישרות - 90 מעלות
3 עליות על חבל בגובה 4.5 מטרים ,ברגליים ב-90 מעלות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מתח + חבל

20:40

במתח עשיתי מעין קיפ + רגליים ב-90 מעלות
חבל רגיל בלי להחזיק רגליים

איזה אימון נוראי! אחד הרעים שיצא לי לפגוש.

Back
למעלה תחתית