עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מסתדר טוב אם המשוואה של משקל גוף X מרחק בקילומטרים = שריפת קל'.
[93.5 כפול 4.5 שווה 420].
כן, משוואה מעולה לחישוב השריפה הקל' בריצה.לא מכיר את המשוואה אבל אני יכול להתחיל לעבוד איתה אני מבין?
רק ריצה או גם הליכה?כן, משוואה מעולה לחישוב השריפה הקל' בריצה.
זה מסתדר טוב אם המשוואה של משקל גוף X מרחק בקילומטרים = שריפת קל'.
[93.5 כפול 4.5 שווה 420].
אף פעם לא הייתה ולא תהיה משמעות למהירות... מרחק+משקל בלבדאז אין משמעות למהירות? מעניין
לא התבלבלת ...יכול להיות שהתבלבלתי וזה המשוואה להליכה, אני כבר לא זוכר.
חייב אומגה 3 בדחיפות 😵
אף פעם לא הייתה ולא תהיה משמעות למהירות... מרחק+משקל בלבד
ספרינט של 100מטר זה לא אירובי , זה אנארובי ככה שאי אפשר להשוות ביניהםאני נוטה לא להסכים איתך. קשה לי להאמין שבהליכה איטית של מאה מטר שורפים אותו מספר קלוריות כמו ריצה למרחק זה בשיא המהירות. אתה מזיע הרבה יותר והשרירים מתאמצים יותר. אני לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל זה צריך להיות מגובה בסימוכין.
קלוריות זה אנרגיה... אנרגיה מוגדרת כיכולת לבצע עבודה מסוימת... אני מאמין שאתה יודע קצת פיזיקהאני נוטה לא להסכים איתך. קשה לי להאמין שבהליכה איטית של מאה מטר שורפים אותו מספר קלוריות כמו ריצה למרחק זה בשיא המהירות. אתה מזיע הרבה יותר והשרירים מתאמצים יותר. אני לא יודע מאיפה הבאת את זה אבל זה צריך להיות מגובה בסימוכין.
אפשר, ההוצאה האנרגטית היא זההספרינט של 100מטר זה לא אירובי , זה אנארובי ככה שאי אפשר להשוות ביניהם
קלוריות זה אנרגיה... אנרגיה מוגדרת כיכולת לבצע עבודה מסוימת... אני מאמין שאתה יודע קצת פיזיקה
W=F*D
W=עבודה
F=כוח
D=מרחק
אתה מבין שבן אדם ששוקל 90 קילו (90 קילו זה בעצם הכוח שהוא מפעיל על הרצפה), ישרוף אותה כמות קלוריות בין אם הוא ירוץ ובין אם הוא ילך, כי אין פה משמעות לזמן (מהירות לצורך העניין)...
אפשר, ההוצאה האנרגטית היא זהה
זה שמקורות האנרגיה (פחמימות/שומנים) שונה, זה כבר סיפור אחר.. אבל הכמות הכוללת זהה
ברור שאחרי פעילות הגוף ממשיך להוציא אנרגיה, גם עכשיו שאני כותב הגוף מוציא אנרגיה. ההבדל הוא שאחרי הפעילות יש חוסר גדול באנרגיה והגוף משתמש במאגרים (שומנים) בשביל האנרגיה החסרה.You are incorrect, after a workout the body keeps on using energy, there is a lot of parameter to this equation.
We actually studied this in physics and the teacher (doctor) said as far as the human body this equation is irrelevant.
הוא כתב שהוא מנסה לשמור על המשקלי עבודהאם אתה מסתכל על הקלוריות שהגוף שורף במהלך הפעילות אז אין הבדל X ק"מ שעברת יצרכו X קלוריות ללא קשר לזמן
אבל כמו שנכתב כאן, ככל שאתה עושה את הפעילות האירובית בעצימות גבוהה יותר הגוף ימשיך לשרוף קלוריות ( עד עשר שעות אחרי האימון)
- אפקט תרמי.
לגבי התכנית למה התחלת כמעט במשקלי שיא של SS סביר להניח שתתקע די מהר אם אתה בחיטוב, לא?
את הss לא סיימתי עד הסוף,אם אתה מסתכל על הקלוריות שהגוף שורף במהלך הפעילות אז אין הבדל X ק"מ שעברת יצרכו X קלוריות ללא קשר לזמן
אבל כמו שנכתב כאן, ככל שאתה עושה את הפעילות האירובית בעצימות גבוהה יותר הגוף ימשיך לשרוף קלוריות ( עד עשר שעות אחרי האימון)
- אפקט תרמי.
לגבי התכנית למה התחלת כמעט במשקלי שיא של SS סביר להניח שתתקע די מהר אם אתה בחיטוב, לא?