הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון משקולות+אירובי בבוקר על בטן ריקה?

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
למישהו יצא להתנסות בזה?
יענו כשאתה מתעורר מיד ללכת למכון לעשות אימון משקולות ואחריו אירובי
האימונים יהיה חלשים יותר? או שאם אני אוכל ארוחה טובה לפני שינה לא יהיה הבדל בין אימון בוקר על בטן ריקה לבין אימון בצהריים?
ויש חסרונות כמו קטבוליות?

למישהו יצא להתנסות בזה?
האימונים יהיה חלשים יותר? או שאם אני אוכל ארוחה טובה לפני שינה לא יהיה הבדל בין אימון בוקר על בטן ריקה לבין אימון בצהריים?
שתה קפה שחור לפני, לאכל טוב אחרי ואתה בסדר.

למישהו יצא להתנסות בזה?

להתנסות בכזה טימטום לא יצא לי ... אבל זה נשמע כמו מתכון לכלום.

אל תקשיב לקוקו,לא רק שזה לא טמטום,זה אפילו מעולה כי זה מעלה את הורמון הגדילה בצורה משמעותית,אם אתה צם גם יום לפניי אז במיוחד.אם אתה שותה קפה לפניי אז בלי חלב וסוכר כמובן.

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב לקוקו,לא רק שזה לא טמטום,זה אפילו מעולה כי זה מעלה את הורמון הגדילה בצורה משמעותית,אם אתה צם גם יום לפניי אז במיוחד.אם אתה שותה קפה לפניי אז בלי חלב וסוכר כמובן.

נשמע מעניין, תודה!

למישהו יצא להתנסות בזה?

היי, אני קמה כל בוקר ב5 לאימון,
אני קמה רעבה (לא משנה כמה אכלתי לילה קודם), ומנסיוני האישי לא נוח לאכול ארוחה נורמאלית ולחכות שעה (כי למי יש זמן בבוקר?)
אני שותה קפה ואוכלת איתו בננה\תמרים\פתיבר, או כל דבר אחר שלא משביע אותי אבל מרגיע את הרעב ונותן לי אנרגיה
הקפה בדרך כלל עושה את העבודה 😃
שיהיה בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
היי, אני קמה כל בוקר ב5 לאימון,
אני קמה רעבה (לא משנה כמה אכלתי לילה קודם), ומנסיוני האישי לא נוח לאכול ארוחה נורמאלית ולחכות שעה (כי למי יש זמן בבוקר?)
אני שותה קפה ואוכלת איתו בננה\תמרים\פתיבר, או כל דבר אחר שלא משביע אותי אבל מרגיע את הרעב ונותן לי אנרגיה
הקפה בדרך כלל עושה את העבודה 😃
שיהיה בהצלחה:)
תודה על התגובה 😃
יצא לי כמה פעמים בזמן האחרון לעשות אימון בוקר על בטן כמעט ריקה (קפה ולפעמים בננה), הרגשתי בהם דווקה יותר עירני מאימון בצהריים אחרי ארוחה, אפילו שבאותם ימים ישנתי 4-6 שעות כשבדר"כ אני ישן 8-10 שעות.. לא יודע למה, יכול להיות בגלל הקפה על הבטן הריקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית