דיון כמה זמן אתם נחים בין הסטים?

gal313

משתמש מתחיל
230
19
נק' מוניטין:
-24
230
19
כותרת^.
כן, זה על פי הרגשה אבל כמה יוצא לכם בממוצע לנוח בין הסטים במשקלי עבודה?

בד"כ 5-7 דקות, תלוי בתרגיל ובקושי באותו יום, אבל כשהסקוואט באמת קשה אז יותר לכיוון ה10, אולי טיפה יותר

זה תלוי, בדר''כ 3 דקות במורכבים. אבל אתמול למשל הייתי קצת חולה אז נחתי 6 דקות. בתרגילי עזר זה 2 דקות או עוד שאני מתאושש.

באופן כללי צריך לנוח מספיק בשביל לסיים סט, אחרת אתה לא תתקדם - בזבוז זמן, אלא אם כן אתה בא למכון בשביל הכיף.

זה תלוי, בדר''כ 3 דקות במורכבים. אבל אתמול למשל הייתי קצת חולה אז נחתי 6 דקות. בתרגילי עזר זה 2 דקות או עוד שאני מתאושש.

באופן כללי צריך לנוח מספיק בשביל לסיים סט, אחרת אתה לא תתקדם - בזבוז זמן, אלא אם כן אתה בא למכון בשביל הכיף.
התקדמות זה יחסי
יש הבדל בין להתקדם עם 40 שניות מנוחה והמשקל צונח מעט לבין עשר דקות שם כל היחידות כבר התאוששו מהמאמץ ומוכנות לעוד אחד כבד.
אני לא נח יותר.מדקה אלא אפ ןז זה אימון רגליים ווליום גבוה ועובדה שיש תוצאות.. הכל יחזי.

התקדמות זה יחסי
יש הבדל בין להתקדם עם 40 שניות מנוחה והמשקל צונח מעט לבין עשר דקות שם כל היחידות כבר התאוששו מהמאמץ ומוכנות לעוד אחד כבד.
אני לא נח יותר.מדקה אלא אפ ןז זה אימון רגליים ווליום גבוה ועובדה שיש תוצאות.. הכל יחזי.
אם זה עובד בשבילך... מעולה. ברמת העיקרון אתה משתמש בטכניקה של שריפת שומן. אני לא אוהב מנוחות קצרות מידי, מבחינתי זה כמו להתאמן במכון בלי מזגן. אני אוהב לתת לדופק לרדת מעט ולגוף להתקרר לפני שאני נותן פוש בעוד סט. ככה אני מתקדם מאימון לאימון (אני עדיין מחשיב את עצמי 'מתחיל').

יש הבדל בין להתקדם עם 40 שניות מנוחה והמשקל צונח מעט
מעט?
אם אתה עושה 5X5 בסקוואט ונח 40 שניות או 10 דקות, אתה לא יכול להרים משקל שאפילו קרוב למה שאתה מרים כשאתה נח 10 דקות.
וממש לא "כל היחידות כבר התאוששו" ולא בטיח
גם אחרי 10 דקות אתה מסרב להאמין שאתה הולך להכנס לעוד סט כזה ואין לך מושג איך תסיים אותו, וגם ב3-4 ימים שאחריו אתה לא הולך להתאושש מזה.
סבבה, תהיה בילדר, אבל אל תנפיץ דברים על תוכניות כוח. כשזה כבד באמת אז כל סט ב5X5 מרגיש כמו RM5 וזו שעה קשה מאוד. האמת, התגובה הכי פופולריות לטקסס מת'וד זה שהיא קשה מידי. אז נכון שבילדרים אוהבים לחשוב שהם עובדים הכי קשה, אבל צר לי, זו לא המציאות.

מעט?
אם אתה עושה 5X5 בסקוואט ונח 40 שניות או 10 דקות, אתה לא יכול להרים משקל שאפילו קרוב למה שאתה מרים כשאתה נח 10 דקות.
וממש לא "כל היחידות כבר התאוששו" ולא בטיח
גם אחרי 10 דקות אתה מסרב להאמין שאתה הולך להכנס לעוד סט כזה ואין לך מושג איך תסיים אותו, וגם ב3-4 ימים שאחריו אתה לא הולך להתאושש מזה.
סבבה, תהיה בילדר, אבל אל תנפיץ דברים על תוכניות כוח. כשזה כבד באמת אז כל סט ב5X5 מרגיש כמו RM5 וזו שעה קשה מאוד. האמת, התגובה הכי פופולריות לטקסס מת'וד זה שהיא קשה מידי. אז נכון שבילדרים אוהבים לחשוב שהם עובדים הכי קשה, אבל צר לי, זו לא המציאות.
אם אתה עושה 5X5 כנראה שזמן המנוחה לא אמור לעניין אותך, אני מדבר על תחום אימונים שונה.
לא אמרתי שום דבר שאני עובד הכי קשה או משו כזה.. פשוט אמרתי שמן הסתם אתה יותר מתאושש מזמן מנוחה גבוה ויכול לבצע את אותו סט שוב, לעומת מצב בו תנוח 1-3 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית