הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון משקולות פעמיים רצופות בשבוע- חיטוב

121351

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
14
70
0
שלום לכולם,
אני נמצא כרגע בחיטוב ובגלל אילוצי לימודים ועבודה אני יכול להרשות לעצמי להתאמן במכון רק פעמיים בשבוע בימים רצופים (כלומר יום אחרי יום).
בנוסף אני עושה אימון אירובי כפעמיים בשבוע (בימים אחרים אם זה משנה).

עד עכשיו עשיתי תכנית FBW מהאתר, אבל ממה שהבנתי זה מאוד לא מומלץ לעשות את התוכנית בימים רצופים- מבחינת מנוחה, החלמה, פציעות וכו'.

חיפשתי תכנית AB ליומיים ולא מצאתי כלום בשום מקום, חשבתי לאמץ את התכנית AB ל4 ימים בשבוע אבל היא נראתה לי קצת דלילה לפעמיים.

בקיצור אשמח לייעוץ על איזה אימון משקולות אפקטיבי לחיטוב אפשר לעשות בשני ימי אימון רצופים.

תודה רבה לעוזרים.

שלום לכולם,
אני נמצא כרגע בחיטוב ובגלל אילוצי לימודים ועבודה אני יכול להרשות לעצמי להתאמן במכון רק פעמיים בשבוע בימים רצופים (כלומר יום אחרי יום).
בנוסף אני עושה אימון אירובי כפעמיים בשבוע (בימים אחרים אם זה משנה).

עד עכשיו עשיתי תכנית FBW מהאתר, אבל ממה שהבנתי זה מאוד לא מומלץ לעשות את התוכנית בימים רצופים- מבחינת מנוחה, החלמה, פציעות וכו'.

חיפשתי תכנית AB ליומיים ולא מצאתי כלום בשום מקום, חשבתי לאמץ את התכנית AB ל4 ימים בשבוע אבל היא נראתה לי קצת דלילה לפעמיים.

בקיצור אשמח לייעוץ על איזה אימון משקולות אפקטיבי לחיטוב אפשר לעשות בשני ימי אימון רצופים.

תודה רבה לעוזרים.

אם זה היה בעדיפות עליונה הייתה מוצא זמן אני בטוח,
לעניינינו אין ממש ברירה חוץ מAB 2 פעמים אבל אל תצפה לגדולות מזה.

• פותח/ת השרשור
כן, לשלם שכר דירה כנראה קצת יותר חשוב לי.

ברור לי שAB זה הפתרון, השאלה איזה תכנית? לפחות בכללי....

Back
למעלה תחתית