הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
אתה מתכוון לזה שאתה נופל אחורה? זה אומר שאתה שם את המשקל על העקבים, אבל אתה צריך להשים אותו במרכז הגוף (כשתגיע למתיחה מלאה של ההמסטרינג זה יקרה)
טעות בניסוח, הכוונה שעוד לפני שאני מנסה לשבת כמה שיותר אחורה, אני פשוט קורס ׳למטה׳ אפשר לראות בסרטון.. אני לא יודע אם זה בעיית עכניקה או שאני ממש חלש

התחלתי לנסות לרוץ שוב 10 דקות... הרגשתי כמו פרה שרצה בשדה וכל הרגליים והגב כאב לי! היה לי קל ורציתי לרוץ אבל הרגיש לא טבעי. אני בכושר די טוב אבל עליתי 10 קילו מאז שהייתי רץ קבוע :/ @talp איך היה לך כשרצת בשיא המסה? יש הבדלים? מה כדי לי לעשות, להימנע מריצה?

ופינקתי את עצמי בטייץ הראשון שלי 😃 עכשיו כל הבנות יתחילו איתי ( אני מאוד מקווה)

תתחיל מריצה קלה מאוד לזמן קצר. אם צריך אז תרוץ 5 דקות בתחילת האימון ו5 דקות בסוף.
או לחילופין, לרוץ 5 דקות, ללכת 5 דקות ואז שוב לרוץ 5 דקות.

הכי חשוב שזה יהיה בקצב קל( 70% דופק) קצב שאפשר לדבר תוך כדי הריצה.
אם אתה מתכוון לרוץ 3 פעמים בשבוע אז תוסיף דקה-שתיים לכל ריצה.

תעשה מתיחות והליכה לשחרור.
ותמיד בהתחלה כואב ותפוס אבל אתה צריך להרגיל את הגוף שלך לאט לאט

תתחיל מריצה קלה מאוד לזמן קצר. אם צריך אז תרוץ 5 דקות בתחילת האימון ו5 דקות בסוף.
או לחילופין, לרוץ 5 דקות, ללכת 5 דקות ואז שוב לרוץ 5 דקות.

הכי חשוב שזה יהיה בקצב קל( 70% דופק) קצב שאפשר לדבר תוך כדי הריצה.
אם אתה מתכוון לרוץ 3 פעמים בשבוע אז תוסיף דקה-שתיים לכל ריצה.

תעשה מתיחות והליכה לשחרור.
ותמיד בהתחלה כואב ותפוס אבל אתה צריך להרגיל את הגוף שלך לאט לאט
האמת הבעיה היא יותר המשקל שלי..אני מרגיש ממש כבד ומפוחלץ כשאני רץ עכשיו. אני בכושר מעולה ולא היה לי קשה בכלל, אבל כל הרגליים (במיוחד הכפות רגליים) כאבו :\ זה בכלל יהיה בריא לרוץ כשאני עולה במשקל?

האמת הבעיה היא יותר המשקל שלי..אני מרגיש ממש כבד ומפוחלץ כשאני רץ עכשיו. אני בכושר מעולה ולא היה לי קשה בכלל, אבל כל הרגליים (במיוחד הכפות רגליים) כאבו :\ זה בכלל יהיה בריא לרוץ כשאני עולה במשקל?
אתה פשוט לא רגיל לעומס, כשאני עליתי 4-5 קילו אז הורדתי את הקצב ריצה והמשכתי לרוץ (כאילו נהיה לי יותר קשה לרוץ), אז זה טבעי שיהיה לך קצת קשה לרוץ, אבל זה שאתה שוקל 10 קילו לא אומר שאתה צריך להפסיק לרוץ.
אתה צריך לרוץ קצת ולעלות לאט לאט בזמנים/מרחקים ולהרגיל את השרירים והעצמות שלך לעומס ולעבודה.

סתם לדוגמא, בגלל שלא רצתי בחוץ 3 שבועות אז כשחזרתי התחילו לי לקראת סוף הריצה כאבי ברכיים, זה פשוט קרה כי התרגלתי להליכון והגוף שלי לא ספג זעזועים מבחוץ 3 שבועות אז הייתי צריך לחזור לרוץ בחוץ קצת פחוץ.
כנ"ל אצלך, העיקר שיהיה הדרגה ואל תגזים עם המהירות והזמנים

אתה פשוט לא רגיל לעומס, כשאני עליתי 4-5 קילו אז הורדתי את הקצב ריצה והמשכתי לרוץ (כאילו נהיה לי יותר קשה לרוץ), אז זה טבעי שיהיה לך קצת קשה לרוץ, אבל זה שאתה שוקל 10 קילו לא אומר שאתה צריך להפסיק לרוץ.
אתה צריך לרוץ קצת ולעלות לאט לאט בזמנים/מרחקים ולהרגיל את השרירים והעצמות שלך לעומס ולעבודה.

סתם לדוגמא, בגלל שלא רצתי בחוץ 3 שבועות אז כשחזרתי התחילו לי לקראת סוף הריצה כאבי ברכיים, זה פשוט קרה כי התרגלתי להליכון והגוף שלי לא ספג זעזועים מבחוץ 3 שבועות אז הייתי צריך לחזור לרוץ בחוץ קצת פחוץ.
כנ"ל אצלך, העיקר שיהיה הדרגה ואל תגזים עם המהירות והזמנים
אני אנסה עוד כמה פעמים, תודה 😛

סקוואט 90 3X5 ניסיתי לצלם מאחורה...אולם הזווית והווידאיו יצאו על הפנים, הסקוואט שלי נראה רע רע רע!
בנץ 77.5 5-5-3 PR הספוטר הצחיק אותי וגם החזה שלי היה גמור, לא נחתי מספיק אבל היה קל!
דדליפט 90 1X5 קל והרגיש טוב, אני עושה עם עמידה ממש צרה ואצבעות מופנות החוצה, מרגיש לי הכי טבעי
סרטון של הסקוואט עוד מעט. נשבר לי הפואם רולר חחח, כנראה אני אקנה רומבל רולר וזהו (כמה כסף אני שורף)
צין אפס 7.5 3X10
בטן 3X12

@shum_klum
מה לעזאזל עשיתי שם...אני מתנצל על הצילום הנורא, אימון הבא יהיה 92.5 ואני אבקש צילום מקצועי יותר. ממה שאני רואה: אני דוחץ את הברכיים יותר מדי החוצה, יש לי אי סימטריה ברגליים, המוט לא יושב בצורה סימטרית.

נערך לאחרונה:
נראה בסדר סך הכל, אכן לא יציב כל כך אבל משתפר בהשוואה לאיך שראיתי אותך לפני חודש.
אגב נוח לך להוציא את כפות הרגליים עד כדי כך?

נראה בסדר סך הכל, אכן לא יציב כל כך אבל משתפר בהשוואה לאיך שראיתי אותך לפני חודש.
אגב נוח לך להוציא את כפות הרגליים עד כדי כך?
כן, אחרת משום מה אני לא מסוגל אפילו לרדת (מבחינת הרגל הימנית, היא מרגישה מאוד טבעית כשהכף רגל פונה ברוטאציה בכל צורה) הרגל השמאלית דווקא מרגישה נוח יותר כשהיא פונה קדימה אבל צריך להסתגל לסימטריות.

4 ד חימום קל באופניים, בנתיים שאין לי את הפואם רולר הרגשתי שזה חיוני
סקוואט 95x3x5 עאללה שתי פלטות בשישי התגלגלתי עם משקולות, דווקא אלטרנטיבה נחמדה. האיליופסואס שלי זועק
פרס 52.5 5-3-4 ניסיתי להיות גיבור... דילואד
מתח 15 3x5
מקבילים 5 קילו 3x10
סרטונים בקרוב. למי שאכפת:

אני עדיין מרגיש אי סימטריות.

4 ד חמיום, קצת מתיחות ופואם רולר
סקוואט 100x3x5 PR מחשיב כשיא. מעולם לא היה לי שני פלטות ל-5 ובלי חגורה.
דגליפט 100 1x5 קל אבל מעלה ב5 עכשיו. האחיזה ב5 נכשלה, הייתי צריך לעבור למשולב.
בנץ 80 3-4-3... בסט האחרון הייתי עייף ( אימון ארוך ודדליפט לפני)
צין אפס 8.75 3x10 נשאר על 10 חזרות.

אני מקווה לתעד כאן את הריצות שלי שאני אנסה לשלב...אני חושב לשלב מדי יום ריצות של 5-10 לנסות להרגיל את הגוף שלי לעבודה שאני תחת שמן, אני ממש אוהב לרוץ.
רצתי היום 8 דקות, אחרי שהרגשתי ממש לא טוב ביומיים האחרונים אחרי האימון PR אבל רציתי להזרים קצת דם ולהיות אנרגטי אחרי שלא עשיתי כלום כל היום. מאוחר יותר אני אטרוף פיצה להשלים קלוריות.

5 דקות חימום
סקוואט 105 5-3-5 לא היה לי אנרגיה בכלל, סט אחרון סיימתי עם חגורה. קפצתי יותר מדי והייתי סחוט. הרגשתי בורגול בפה אחרי הסטים.
פרס 45 3X5
מתח 16.25 5-5-3 האחיזה חיסלה אותי, אני אצטרך להתחיל להשתמש במגנזיום
מקבילים 6.25 3X10
בטן סופר סט

חרא חרא חרא אימון.

אימון מסורבל
סקוואט 102.5 עם חגורה 3X5 קל
בנץ 77.7 2X5 בסט השלישי שפכתי קפה בשולחן וניקיתי, נחתי יותר מדי זמן אז וויתרתי (בזמן הזה כל המכון התעלק על הספת בנץ)
דדליפט 105 1X8 בחזרה השלישית החליק לי אז שמתי מגנזיום, נחתי יותר מדי אז התחלתי סט חדש. יש סיכוי שאני עובר לסומו בקרוב.
צין אפס 10 קילו 10-10-5

אימון מסורבל
סקוואט 102.5 עם חגורה 3X5 קל
בנץ 77.7 2X5 בסט השלישי שפכתי קפה בשולחן וניקיתי, נחתי יותר מדי זמן אז וויתרתי (בזמן הזה כל המכון התעלק על הספת בנץ)
דדליפט 105 1X8 בחזרה השלישית החליק לי אז שמתי מגנזיום, נחתי יותר מדי אז התחלתי סט חדש. יש סיכוי שאני עובר לסומו בקרוב.
צין אפס 10 קילו 10-10-5
תנסה לתכנן את הזמנים שלך יותר טוב במכון. לוותר על בנץ ודדליפט באמצע זה מבאס

סקוואט 105 3X5 לא הרגיש כבד במיוחד, האיליופסואס מעט כואב ואני ממשיך לשפר את הגמישות
פרס 47.5 לא קשה במיוחד, הוספתי עוד סט 1X7 (סט אחרון וויתור עצמי כי לא היה לי אוויר ואנרגיות
מתח 17.5 4-5-5 מעט כאבה לי הכתף כי אני רגיל להיות ברוטאציה לטרלית קצת בכתף, וזה משפיע
מקבילים 8.75 10-10-7 וויתור עצמי

בהתחשב בעובדה שאני כבר שלושה ימים על 1000 קלוריות +- והשבעה סוחטת אותי לגמרי, אני מבסוט שאני מצליח להתקדם או לשמור על אימון מאוזן, אבל אני מאוד מאוד עייף.

חימום
סקוואט 107.5 5-3-5-5 בסט השני קרסתי קדימה, ביצעתי אותו שוב. אני עושה יותר מדי רחב, וזה גורם לכאבים רצחניים באיליופסואס בעיקר בחימום, אבל בצר לא נוח לי בכלל. אני גם ממשיך לקרוס למטה.
בנץ 77.5 3x5
דדליפט מיני סומו 110 1x5
צין אפס 11.25 10-10-8
בטן סופר סט
15 ד אופניים

אימון בסדר יחסית לעובדה שאתמול בקושי אכלתי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית