הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
מה הסיבה שאתה עושה "נפח" בבנץ גם בעצימות?
זה לא נפח, הבנץ שלי יותר גבוהה מזה אבל החלטתי לסחוט קצת התקדמות במתכונת SS כי קפצתי בחודש מ80 בנץ לנפח ל-90 ואני שם לב שאני יכול לסחוט התקדמות יעילה יותר.

הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:

https://www.lbs.co.il/logs/public/

כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
19036_Screenshot_2.png

כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:

1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:

19035_Screenshot_1.png

ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
19037_Screenshot.png

2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.

בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.

אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:

19040_Screenshot_6.png

לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:

19038_Screenshot_4.png

אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:

19039_Screenshot_5.png

אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).

תהנה 😃

לא הולך לי. עקב בעיות זמנים לא יכולתי להתאמן כמו שצריך השבוע אז האימונים יהיו חצי דילואד חצי עזר.

ראשון -
בוקס סקוואט 122X3X3
פרס 52 3X5
מקבילים 23X3X5 (הקודם היה 21)

שלישי -
דדליפט 120X5 130X1 שניהם הרגישו כמו 20 קילו, עפו, אבל הרגשתי שוב חזק את ההמסטרינגס, ועוד ציפיתי לקפוץ למשקל כבד, לעזאזל עם זה.
בנץ 86 3X5 קל
חתירה 80X3X5 קל מאוד.

הבוקס יהיה תרגיל עזר למקרים שאני ארצה רענון ונשבר לי מהסקוואט, תקופות כמו אלה שאין לי אפשרות לנפח, אז לבצע סתם סקוואט נשמע כמו בזבוז.

אימון אחרון השבוע ומנוחה עד שני.
בוקס סקוואט 125x3x3
פרס 55x3x5
מקבילים 24x3x5

סקוואט 125 5X5 - הגב העליון שלי פשוט קורס ועושה מה שבא לו, אם אני לא אתקן את זה אין לי סיכוי לשבור שיאים ככה
בנץ 88 5-4-3 הייתי סחוט, אני תופר את זה בשישי
חתירה + RDL 85X3X5

סקוואט 155x1 ריסט
דדליפט 140x5 הרגיש טוב וקל לא כאב
בנץ 87.5 5-5-4 ברח לי באחרון

רגע מעט חגיגי בשבילי, השיא שלי לדדליפט שלא שברתי כבר 3 חודשים עקב פציעות חוזרות, רוסס סוף סוף ל150x5 ללא חגורה, בלי קושי מיוחד.

חוזר לעדכן עד שימאס לי.
אחרי חודשיים שלא הרמתי כבד אני חוזר. בדיעבד תכננתי לחזור עם משקלים גבוהים יותר אבל בגלל שאני סוחב מחלה שלא עוברת כבר כמה ימים זה היה חכם להתחיל מנמוך.

סקוואט 3x5 110
בנץ 75 3x5
דדליפט 125 1x5

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית