עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא עושה BBB... אני עושהה דפציט 4X8 ובהמשך זה יהפוך ל4X6למה התחלת בBBB דדליפט גבוה יחסית ?
מעניין הדרך שבחרת לשלב פרונט .עדכון הלילה:
פספסתי פה הרבה אימונים ואין לי כוח לרשום אותם אז אני ארשום מה היה היום:
squat:
165x5
185x3
210x3
front squat
60x5
90 4x8
leg curls
5x10
אימון מצויין, הפרונט סקואט סיוט בחיים לא הרגשתי תבטן כמו שהרגשתי אותה היום..
מעניין הדרך שבחרת לשלב פרונט .
אתה מרגיש שיפור? ולמה אתה נכנס לחיטוב?
מבאס אבל לפעמים באמת צריך לשנות את הלוז או להחליף את הימים אז קצת אוכלים חראאימ ון 2 לשבוע זה , סקואט:
lb squat
160x3
180x3
205x3
front squat :
100 4x6
leg curls
4x10
אימון לא קל בכלל, הסקואט הרגיש הרבה יותר כבד ממה שהוא באמת בגלל הסקואט הכבד בחמישי , עדיין לא התאוששתי אבל רציתי להחליף בין הימים של הסקואט והדדליפט ולא היה ברירה אלה לעשות אימונים צמודים.
בנוסף זה הפעם הראשונה שאני מאחד 2 סבבים ברצף ללא דילאוד באמצע.
הפרונט סקואט גם כן התחיל להרגיש כבד בעיקר בגלל הנפח.
כרגע אני ממשיך בפרונט שישיות לעוד 2 אימונים, עד ה1+ ואחריו אני אעשה דילאוד ואז יעשה עבודה כבדה ופרונט של 3-4 חזרות.
נכון לעכשיו זהו תחילת השבוע ה3 בחיטוב, עד עכשיו לא ירידה מטורפת אך ירידה איטית.
אני מתכוון במהלך השבוע להוסיף אירובי קליל של 20 דקות פעם בשבוע וכנראה משבוע הבא אפילו פעמים , זה יתבצע בימי המנוחה
יותר נוח לי מבחינת עבודה\לימודיםמבאס אבל לפעמים באמת צריך לשנות את הלוז או להחליף את הימים אז קצת אוכלים חרא
למה החלפת אגב?
אתמול היה אימון אצל אהל
האימון היה:
sumo dl
180x3
200x3
220x3
defecit dl
160 4x6
back extnetion
3x10
bw+15
kb swing
24 6x10
סקי 30 דקות
להפך.. אירובי בעצימות בנונית עוזר להתאוששות.. אני עושה לרוב 20-30 דקות מקסימום גם מאסה הבאה אני רוצה לשלב 1-2 פעמים בשבוע .. זה בריא ויכול לעזור להתאוששות(הרבה ליפטרים כותבים על זה)לא מעדיף להשאר בגרעון קלורי ולוותר על האירובי? לא פוגע לך באימונים?
אליפטי 25 דקות+12 דקות סאוונה רטובה
בכלום שבוע 4 לחיטוב.במה תורמת הסאונה?