הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שומן עיקש

-איתי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתאמן הרבה, אמנם לא בחדר כושר, אבל עושה בשבוע לפחות 4 אימוני מתח אינטנסיביים, 3-4 אימוני TRX ולפחות 3 ריצות כאשר באף ריצה אינני רץ פחות מ-7 ק"מ. יש לי מסת שריר ואני רחוק מלהיות בתת משקל. אני מאוד מקפיד על תזונה ועל אף זאת יש לי הצטברות של שומן עיקש באזור המותניים שפשוט לא יורד. אני יודע שלא ניתן להוריד שומן במקום ספציפי, אבל האם מישהו מכיר דרך שבאמצעותה ניתן להיפטר מהשומן באזור הזה?

אני יודע שלא ניתן להוריד שומן במקום ספציפי, אבל האם מישהו מכיר דרך שבאמצעותה ניתן להיפטר מהשומן באזור הזה?
ממה שאתה כבר יודע נובע שתוכל להוריד את השומן באזור המותניים רק ע"י הורדה כללית של השומן בגוף.

להיות בגירעון קלורי נמוך של איזה 150CAL ביום,
ולא להפחית חלבון בכדי לא להיכנס למצב קטבולי.
בנוסף הליכות לפי דעתי יותר אפקטיביות מריצות.
ריצות = כושר
הליכות = שריפת שומן
אתה יכול לעשות אינטרבלים.

לפעמים אנשים נוטים לחשוב שיש להם שומן באיזור המותניים ולמעשה זה שריר רפוי שצריך לחזק אותו,עכשיו תתחיל לעבוד על אלכסונים! אלא אם כן אתה בעל מבנה גוף מלא ואז זה עניין של תזונה,
שיטה יותר קלה אבל טיפה יקרה זה המסת שומן בזריקה 😃 , שמזריקים חומר שממיס את השומן לאיזור ספציפי והוא לא יכול לחזור לעולם לאותו איזור (בממוצע 3טיפולים וזה לא מיועד לאנשים שמנים או מלאים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית