עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כמעט בטוח שה-RM5 שלי יקפוץ ב-10-15 ק"ג עד התחרות, אבל רציתי לדעת אם זה תקף גם ל-3-4 ק"ג ב-RM5.אתה מתעסק בהבדלים ממש קטנים.
שורה תחתונה, אם אתה מושך למשל 200 RM1 ומשקל העבודה שלך לחמישיה הוא, נניח, 180 קילו ואתה משפר אותו ל 190 לחמישיה, גם הסינגל שלך ישתפר.
כן האמת שזה באמת משפיע, הפער שלי באמת עצום בין הסינגל לחמישייה. בסדר, עד התחרות אני מצפה ל-RM5 של 176 ק"ג 😃לדעתי הבדל של 3-4 קילו לא ישפר לך את הסינגל, במיוחד כשהפער שלך בין הסינגל לחמישיה הוא כלכך גדול.
בכל אופן, לא תנסה - לא תדע.
כן האמת שזה באמת משפיע, הפער שלי באמת עצום בין הסינגל לחמישייה. בסדר, עד התחרות אני מצפה ל-RM5 של 176 ק"ג 😃
חחחח זה הרגל.. יש לי פלטה של 20.5 ככה שאוטומטית אני מחשיב עוד קילו.אני חייב להבין, למה אתה כל פעם מעגל קילו במשקלים, כל הזמן 146\151\201\126.561 וכו' וכו'.
תרשום משקלים עגולים, הקילו ימינה-שמאלה לא מעניין אף אחד מחוץ לתחומי התחרות.
90% מהפורום לא מתאמן עם פלאטות מכויילות ומדוייקות במשקל, ככה שאם תרשום 145 ולא 146 אף אחד לא יגיד לך "אחיייי הרמת קילו יותר אבל!".
אולי הוא מחשב את הסוגריםאני חייב להבין, למה אתה כל פעם מעגל קילו במשקלים, כל הזמן 146\151\201\126.561 וכו' וכו'.
תרשום משקלים עגולים, הקילו ימינה-שמאלה לא מעניין אף אחד מחוץ לתחומי התחרות.
90% מהפורום לא מתאמן עם פלאטות מכויילות ומדוייקות במשקל, ככה שאם תרשום 145 ולא 146 אף אחד לא יגיד לך "אחיייי הרמת קילו יותר אבל!".
אותם אני לא מחשיב, את ה-20.5 ק"ג של הפלטה אני כן 😛אולי הוא מחשב את הסוגרים
לדעתי זה יותר קשור ליכולת המוטרית והעצבית. מאגרי גליקוגן וקלוקוז בדם זה דבר שאפשר בעזרת תזונה לפתור. ככה שזה לא תירוץ לדעתיחחחח זה הרגל.. יש לי פלטה של 20.5 ככה שאוטומטית אני מחשיב עוד קילו.
שחר, לגבי מה שרשמת, יש עוד פקטור ששכחת לדעתי.. זה משהו ש-Beast and Cheat אמר, זה שיש אנשים שהגוף שלהם יודע להתמודד פחות עם RM5 בגלל מאגרי גליקוגן ריקים ועוד כמה דברים, ככה שלעשות 5 חזרות זה חתיכת סיפור בשביל הגוף אבל לנצל את כל הכוח לחזרה אחת זה הרבה יותר קל, ובגלל זה יש לי פער כ"כ גדול בין ה-RM1 ל-RM5, אז תכלס יכול להיות שה-RM5 שלי בכלל לא קשור ל-RM1, וגם אם הוא ישתפר זה לא בהכרח ישפיע..
היום אחרי הדדליפט היד שלי רטטה, ממש כמו פרקינסון. לא הצלחתי להחזיק אותה במקום, היא פשוט רטטה שם כמו מטורפת. המאמן שלי אמר שחסר לי סוכר. זה נכון?לדעתי זה יותר קשור ליכולת המוטרית והעצבית. מאגרי גליקוגן וקלוקוז בדם זה דבר שאפשר בעזרת תזונה לפתור. ככה שזה לא תירוץ לדעתי
גם אצלי הפלטות משונות הן 20.4, 16, 11.5, 4.5, 2.3 ו1.1 זה מעצבן רצח לספור את המשקל....אותם אני לא מחשיב, את ה-20.5 ק"ג של הפלטה אני כן 😛
אני ממש לא סופר את המשקל, אני אוטומטית כבר יודע אותו לפי קומבינציות הצבעים של הפלטות.גם אצלי הפלטות משונות הן 20.4, 16, 11.5, 4.5, 2.3 ו1.1 זה מעצבן רצח לספור את המשקל....
גם אצלי זה ככה.. פשוט תספור בפאונדים... הרבה יותר נוח לספור 400 פאונד מאשר 181.4 קילו.גם אצלי הפלטות משונות הן 20.4, 16, 11.5, 4.5, 2.3 ו1.1 זה מעצבן רצח לספור את המשקל....
כשניסיתי להתקדם בשלשות זה דפק לי את כל העסק.גם אצלי זה ככה.. פשוט תספור בפאונדים... הרבה יותר נוח לספור 400 פאונד מאשר 181.4 קילו.
מאור, ניסית אולי פעם להתקדם בשלשות? אולי יכול להיות שאם באמת הגוף שלך כל כך מתקשה עם חמישיות שאתה צריך להתקדם עם פחות חזרות... (סתם זורק רעיון לאוויר)
חחחח מוזר.כשניסיתי להתקדם בשלשות זה דפק לי את כל העסק.
הגעתי עד 180 לשלשה ואז לא משנה איזה משקל עשיתי, הצלחתי אותו רק לשלשה ולא לחמישייה [סתם דוגמא אם הייתי עושה 180 לשלשה אז גם 160 הייתי מצליח רק לשלשה]