עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בולשיט על מה ? אפדרין קלן ?תקשיב לבנאדם שצרך את זה ויש לו ניסיון עם זה: זה בולשיט! אל תקנה את זה, חבל על הכסף שלך!
אם אתה בכל מקרה רוצה לקנות תוסף אני יכול להמליץ לך על קפאין שבהחלט יכול לעזור(ויש אותו גם בשורפי שומן)
תקשיב לבנאדם שצרך את זה ויש לו ניסיון עם זה: זה בולשיט! אל תקנה את זה, חבל על הכסף שלך!
אם אתה בכל מקרה רוצה לקנות תוסף אני יכול להמליץ לך על קפאין שבהחלט יכול לעזור(ויש אותו גם בשורפי שומן)
חח הנה הוא חזר ..קלן זה שטויות... אפדרין זה שטויות.... תוספים אחרים או קפאין...
אני ממש מקווה שאתה טרול... אחרת אתה אחד הלא מגיבים הבודדים גם לקלן וגם לאפי....
אותם "תוספים" מחטבים אותך בארנק אולי... מה שבטוח שקפאין זה טוב - אין כמו האספרסו הכפול של הבוקר...
כן, ציני, מה אני יעשה? ...חח הנה הוא חזר ..
בסדר שיגיד מה שהוא רוצה אחי , תמיד יש את אלה שיש להם מה להגידכן, ציני, מה אני יעשה? ...
הורגים אותי אלה שנותנים עצות מהסוג של : "עשיתי סייקל של טסט,טרן, עם קיק של סופרדרול, gh ואינסולין ותאמין לי עם דיאט קולה עליתי יותר"...
אני משתמש בקלן לחיטוב וגם בpct, הוא עובד כמעט על כ"א כמעט תמיד ועם תופעות לוואי שבהשוואה לסטרואידים אפשר להגדיר אותם בקושי אי נעימות.
והנה בא מישהוו אומר שזה בולשיט ושעדיף תוסף שעושה עקצוץ בידיים וחור בארנק ואה, יש בו מנת אספרסו במאה שקל...
אפדרין , קלן זה שורפי השומן הכי חזקים שיש !תקשיב לבנאדם שצרך את זה ויש לו ניסיון עם זה: זה בולשיט! אל תקנה את זה, חבל על הכסף שלך!
הם ממש לא הכי חזקים שיש. הם אפילו בגדר בדיחה לעומת מה שמסתובב שם בשוק.אפדרין , קלן זה שורפי השומן הכי חזקים שיש !
אל תגיב לשאלות אם אתה לא מבין בנושא ...!
ברור שיש יותר חזקים כמו תירוקסין ו המלך של השורפים DNP אני חושב שהוא התכוון ליעיליםהם ממש לא הכי חזקים שיש. הם אפילו בגדר בדיחה לעומת מה שמסתובב שם בשוק.
נו ואלו שציינת לא יעילים? (ואם כבר תריודוטירונין במקום תירוקסין).ברור שיש יותר חזקים כמו תירוקסין ו המלך של השורפים DNP אני חושב שהוא התכוון ליעילים
הם ממש לא הכי חזקים שיש. הם אפילו בגדר בדיחה לעומת מה שמסתובב שם בשוק.
ברור שיש חזקים יותר כמו שאמר ליאור dnp וטי3 ,הם ממש לא הכי חזקים שיש. הם אפילו בגדר בדיחה לעומת מה שמסתובב שם בשוק.
עשו אותו מסוכן. יש חולה נפש אחד בפורום של לייל שעוקב אחר החומר כבר 5 שנים (וכותב עליו ספר כבר כמה שנים, רק שאני לא מבין מה קורה עם זה). הוא בעצמו משתמש בזה לסירוגין ולפי כמות המחקרים שהוא אסף, באמת שהכל סיפורי אלף לילה ולילה.ברור שיש חזקים יותר כמו שאמר ליאור dnp וטי3 ,
אבל הם עדיין חזקים יותר מכל השורפי שומן החוקיים ,
ולגבי dnp לא נראה לי שמישהו בפורום כאן העיז לנסות את החומר הזה , הוא מסוכן מדיי לטעמי .