הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן

Obsession

משתמש מתחיל
67
46
נק' מוניטין:
207
67
46
אני בן 18 בחיים לא נגעתי בשום חומרים אני מתאמן כמעט שנתיים עם טיפה הפסקות אני כרגע על 14 אחוז שומן משקל 83 גובה 186

שוקל לקחת שורפי שומן על מנת לרדת באחוזי שומן בתהליך יותר קצר אם אפשר ייעוץ מכם בבקשה מאוד יעזור .

תקשיב לבנאדם שצרך את זה ויש לו ניסיון עם זה: זה בולשיט! אל תקנה את זה, חבל על הכסף שלך!

אם אתה בכל מקרה רוצה לקנות תוסף אני יכול להמליץ לך על קפאין שבהחלט יכול לעזור(ויש אותו גם בשורפי שומן)

תקשיב לבנאדם שצרך את זה ויש לו ניסיון עם זה: זה בולשיט! אל תקנה את זה, חבל על הכסף שלך!

אם אתה בכל מקרה רוצה לקנות תוסף אני יכול להמליץ לך על קפאין שבהחלט יכול לעזור(ויש אותו גם בשורפי שומן)
בולשיט על מה ? אפדרין קלן ?

קלן זה שטויות... אפדרין זה שטויות.... תוספים אחרים או קפאין...
אני ממש מקווה שאתה טרול... אחרת אתה אחד הלא מגיבים הבודדים גם לקלן וגם לאפי....

אותם "תוספים" מחטבים אותך בארנק אולי... מה שבטוח שקפאין זה טוב - אין כמו האספרסו הכפול של הבוקר...

קלן זה שטויות... אפדרין זה שטויות.... תוספים אחרים או קפאין...
אני ממש מקווה שאתה טרול... אחרת אתה אחד הלא מגיבים הבודדים גם לקלן וגם לאפי....

אותם "תוספים" מחטבים אותך בארנק אולי... מה שבטוח שקפאין זה טוב - אין כמו האספרסו הכפול של הבוקר...
חח הנה הוא חזר ..

חח הנה הוא חזר ..
כן, ציני, מה אני יעשה? ...
הורגים אותי אלה שנותנים עצות מהסוג של : "עשיתי סייקל של טסט,טרן, עם קיק של סופרדרול, gh ואינסולין ותאמין לי עם דיאט קולה עליתי יותר"...
אני משתמש בקלן לחיטוב וגם בpct, הוא עובד כמעט על כ"א כמעט תמיד ועם תופעות לוואי שבהשוואה לסטרואידים אפשר להגדיר אותם בקושי אי נעימות.
והנה בא מישהוו אומר שזה בולשיט ושעדיף תוסף שעושה עקצוץ בידיים וחור בארנק ואה, יש בו מנת אספרסו במאה שקל...

נערך לאחרונה:
כן, ציני, מה אני יעשה? ...
הורגים אותי אלה שנותנים עצות מהסוג של : "עשיתי סייקל של טסט,טרן, עם קיק של סופרדרול, gh ואינסולין ותאמין לי עם דיאט קולה עליתי יותר"...
אני משתמש בקלן לחיטוב וגם בpct, הוא עובד כמעט על כ"א כמעט תמיד ועם תופעות לוואי שבהשוואה לסטרואידים אפשר להגדיר אותם בקושי אי נעימות.
והנה בא מישהוו אומר שזה בולשיט ושעדיף תוסף שעושה עקצוץ בידיים וחור בארנק ואה, יש בו מנת אספרסו במאה שקל...
בסדר שיגיד מה שהוא רוצה אחי , תמיד יש את אלה שיש להם מה להגיד

תרגיעו, הביטו לשמיים והודו לשם שיצר יצורים אהבלים ומאפשר לאחרים פרנסה. הודו לשם שיש יצורים שמגיעים לפורום שואלים שאלות מפגרות וטום זוכה להיות ציני ומביא רייטינג לפורום ואני מרוויח מפרסומות, הודו לשםםם.....

אפדרין , קלן זה שורפי השומן הכי חזקים שיש !
אל תגיב לשאלות אם אתה לא מבין בנושא ...!

הם ממש לא הכי חזקים שיש. הם אפילו בגדר בדיחה לעומת מה שמסתובב שם בשוק.
ברור שיש חזקים יותר כמו שאמר ליאור dnp וטי3 ,
אבל הם עדיין חזקים יותר מכל השורפי שומן החוקיים ,
ולגבי dnp לא נראה לי שמישהו בפורום כאן העיז לנסות את החומר הזה , הוא מסוכן מדיי לטעמי .

ברור שיש חזקים יותר כמו שאמר ליאור dnp וטי3 ,
אבל הם עדיין חזקים יותר מכל השורפי שומן החוקיים ,
ולגבי dnp לא נראה לי שמישהו בפורום כאן העיז לנסות את החומר הזה , הוא מסוכן מדיי לטעמי .
עשו אותו מסוכן. יש חולה נפש אחד בפורום של לייל שעוקב אחר החומר כבר 5 שנים (וכותב עליו ספר כבר כמה שנים, רק שאני לא מבין מה קורה עם זה). הוא בעצמו משתמש בזה לסירוגין ולפי כמות המחקרים שהוא אסף, באמת שהכל סיפורי אלף לילה ולילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית