הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פגיעה מכוונת בBMR

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
אממממממ לא יודע איך זה נשמע,אבל מעניין אותי לדעת.
בזמן חיטוב או כשהגוף מקבל מספר מאוד קטן של קלוריות ביום,נפגע הBMR יש?יש
נניח שהBMR של אדם מסויים הוא 2000 קלוריות,נגיד והוא לא אכל במשך כמה ימים,נפגע הBMR שלו ,וכעת הוא עומד על 1000 קלוריות,האם אפשר להסיק שכאשר הבן אדם הזה יאכל 1200 קלוריות הוא יהיה במסה?
סתם חשבתי וזה נראה לי הגיוני.

אתה חושב על לעשות את זה במסה? ואז כאילו תצטרך לאכול פחות?
לא יעבוד:
1. זה יחזור תוך איזה שבוע ותעלה בהרבה שומן מיותר...
2. גם ההתאוששות של הגוף תפגע וככה יגדלו פחות השרירים, אם בכלל

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב לעשות את זה במסה,פשוט זה מעניין,ואם זה יעבוד ככה,זה יכול להשתלם כלכלית :>

לא, כדי שהתחזוקה תירד בחצי צריך להיות בגירעון קלורי ענק למשך המון זמן (כחצי שנה רצוף) ללא העמסות, ורק אז יש עדויות לירידה ב40-50% לדוגמא אנורקסיות.
ברגע שתתחיל לאכול 1200 קלוריות הגוף יאזן את עצמו תוך מספר ימים בודדים ל1200 תחזוקה ואף יתחיל לדרוש יותר, סביר להניח שתיהיה גם עליה בשומן ואם תעלה ישר ל2000 בלי זמן "הסתגלות" ועלייה מתונה בקלוריות יכול להיות ריבאונד שומן קטלני ביותר.

• פותח/ת השרשור
ומה עם הבריאות ?
:\
בגלל זה אני שואל ;]

לא, כדי שהתחזוקה תירד בחצי צריך להיות בגירעון קלורי ענק למשך המון זמן (כחצי שנה רצוף) ללא העמסות, ורק אז יש עדויות לירידה ב40-50% לדוגמא אנורקסיות.
ברגע שתתחיל לאכול 1200 קלוריות הגוף יאזן את עצמו תוך מספר ימים בודדים ל1200 תחזוקה ואף יתחיל לדרוש יותר, סביר להניח שתיהיה גם עליה בשומן ואם תעלה ישר ל2000 בלי זמן "הסתגלות" ועלייה מתונה בקלוריות יכול להיות ריבאונד שומן קטלני ביותר.
ככה חשבתי,כשמגדילים בחזרה את כמות הקלוריות,הBMR מתאזן לכיוון הזה,סבבה משה תודה על המידע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית