ייעוץ הדדליפט בקרשים

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
הדדליפט אצלי פשוט על הפנים, אחרי שהצלחתי לעשות חמישייה עם 150 אבל בגב עגול עשיתי ריסט ל145 וניסיתי למשוך בגב ישר, עשיתי 2 חזרות ואז בשלישית לא הצלחתי להזיז את המוט מהרצפה מילימטר, כמו כשמנסים לדחוף אבן ענקית או להזיז משאית, ירדתי ל140 ועשיתי 5 שהלכו בקלות ואימון אחרי שוב שמתי 145 ושוב אותה בעיה.
מה לעשות ?
ממה זה יכול להיות ?

אוקי, גם לך זה עלול לעזור.
גם אני הייתי מושך פעם כמוך, אם תחפש נושאים ישנים של סרטונים שלי תראה בעצמך.
תסתכל על הרצפה בערך מטר וחצי מולך, שהראש יהיה גם מכוון לשם עד הנעילה, תמצא לך שם נקודה או אפילו תסמן איקס עם מגנזיום.
בנעילה אתה יכול להסתכל לאן שבא לך.
בקיצור, תסתכל באלכסון מטר וחצי על הרצפה ואל תרים את הראש ישר כי זה גורם לך לאבד כיווץ ולמשוך עגול.
זה בערך אותו עקרון כמו הסקוואט של ריפטו, שאתה מרים חזה ומסתכל למטה באלכסון.
מקווה שיעזור.

• פותח/ת השרשור
אוקי, גם לך זה עלול לעזור.
גם אני הייתי מושך פעם כמוך, אם תחפש נושאים ישנים של סרטונים שלי תראה בעצמך.
תסתכל על הרצפה בערך מטר וחצי מולך, שהראש יהיה גם מכוון לשם עד הנעילה, תמצא לך שם נקודה או אפילו תסמן איקס עם מגנזיום.
בנעילה אתה יכול להסתכל לאן שבא לך.
בקיצור, תסתכל באלכסון מטר וחצי על הרצפה ואל תרים את הראש ישר כי זה גורם לך לאבד כיווץ ולמשוך עגול.
זה בערך אותו עקרון כמו הסקוואט של ריפטו, שאתה מרים חזה ומסתכל למטה באלכסון.
מקווה שיעזור.
אני אנסה
מה לעשות לגבי הבעיה עם הניתוק ?

תתרגל לטכניקה הזאת של המבט למטה וזה אמור לעזור לך להתקדם הלאה.
בכל מקרה אם עשית ריסט תנסה להתקדם משם בטכניקה הנכונה יותר.
ברגע שתשפר את זה ותלמד לעבוד ככה, אני מאמין שגם יהיה לך יותר קל לנתק כי תיהיה יותר מכווץ.
כשאני מגיע לכשל זה בד"כ אחרי שניתקתי את המוט איזה 10-20 ס"מ מהרצפה עם גב יחסית ישר(תראה בלוג), אבל הלאה כבר לא הצלחתי למשוך.

• פותח/ת השרשור
אני יודע איך מגיעים לכשל אבל אצלי זה פשוט מוזר זה לא מתנתק אפילו מילימטר כשאני מגיע לכשל

אני יודע איך מגיעים לכשל אבל אצלי זה פשוט מוזר זה לא מתנתק אפילו מילימטר כשאני מגיע לכשל
תשנן את מה שרשמתי לך ותלמד לעבוד ככה, אח"כ תודיע אם עבד לך.
@דני שובבני אומר שזה שיפר לו.

נראה לי זה יום האובר אקסטנשן הלאומי
לפני שאתה בכלל חושב על לשפר משהו בטכניקה או במשקל, אתה צריך להפסיק עם ההרגל של האובר אקסטנשן, בעיות בעמוד שדרה זה לא כיף גדול, גב קצת עגול זה גם מסוכן אבל הרבה פחות, האובר אקסטנשן בקלות יפצע אותך, ופריצת דיסק זה לא משהו שבא לך עליו

לפני שאתה בכלל חושב על לשפר משהו בטכניקה או במשקל, אתה צריך להפסיק עם ההרגל של האובר אקסטנשן, בעיות בעמוד שדרה זה לא כיף גדול, גב קצת עגול זה גם מסוכן אבל הרבה פחות, האובר אקסטנשן בקלות יפצע אותך, ופריצת דיסק זה לא משהו שבא לך עליו

אתה מדבר על ההשענות אחורה בנעילה? אף פעם לא הבנתי למה עושים את זה

• פותח/ת השרשור
אני אצלם סירטון יום שלישי ואתה תראה שהפסקתי עם זה

אתה מדבר על ההשענות אחורה בנעילה? אף פעם לא הבנתי למה עושים את זה
כי הם חושבים שלפני זה הם עוד לא סיימו את החזרה. בתחרות בד"כ עושים את זה כדי שלא יהיה צל של ספק שנעלת. אבל העניין הוא לנעול. זה הכל. צריך לעמוד ישר.

כן,
יש כל מיני סיבות... יש כאלה שחושבים שככה צריך לסיים חזרה.

כי הם חושבים שלפני זה הם עוד לא סיימו את החזרה. בתחרות בד"כ עושים את זה כדי שלא יהיה צל של ספק שנעלת. אבל העניין הוא לנעול. זה הכל. צריך לעמוד ישר.

לפי הבנתי, כשהגב עגול, המוט לא מגיע מספיק גבוה ואי אפשר לנעול אז נעשנים אחורה כי ההישענות מורידה מעט את הגובה שהמוט צריך להגיע אליו (איפשהו על הירך) ואז אפשר לנעול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית