הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה על חיטוב בבית

agame2

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי, אני כרגע חייל אין לי חדר כושר בבסיס ואני לא מספיק בבית כדי להירשם לחדר כושר.
אני שוקל 75,אחוזי השומן שלי כרגע על 27% והגובה שלי 170. רציתי לשאול ולבקש עצות איך אוכל לחטב את הגוף בלי חדר כושר. ואיזה תרגילים יתאימו לי
תודה מראש

שמע זה יכול להיות,אני לא יודע מה היה המשקל שלך לפני זה וכמה אחוזי שומן...
זה נראה לי מאוד גבוהה,אם ירדת 14 קילו ועדיין יש לך 27% שומן..

נשמע לי קצת הזוי שאתה 27% שומן ושוקל רק 75... לדעתי אתה פחות אחוז שומן ממה שאתה חושב
בכל מקרה, חיטוב זה תזונה. אחר כך פעילות גופנית... תהיה במאזן קלורי שלילי ואתה תרד במשקל

• פותח/ת השרשור
בדקתי את זה בבסיס אחד החובשים אמר לי אם אני אעלה תמונה תכלו לזהות מה אחוז השומן שלי פחות או יותר?

אחי לפי מה הוא אמר לך שאתה 27 אחוז שומן? בצבא מאוד קשה לשמור אבל ירידה של 14 קילו זה ממש יפה. שלח לנו תמונה שלך ניראה מה המצב. אם המטרה שלך היא רק לרדת במשקל אז ארובי זה מצויין הליכות ריצות כדורגל אופנים וכל דבר שאתה אוהב. תעשה מתח מגבילים פקלים שכיבות שמיכה וכו...

• פותח/ת השרשור
אני רץ כל יום כמעט ואני רץ בערך 4-5 קילומטר כל ריצה לאיפה אני יכול לשלוח לכם את התמונה אני חדש כאן אפשר להעלות לכאן?

לאיפה אני יכול לשלוח לכם את התמונה אני חדש כאן אפשר להעלות לכאן?
בתחתית התגובה יש לך כפתור "העלה קובץ" שמאפשר צירוף תמונה להודעה שלך.
תמונה.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית