הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל

matanshati

משתמש מתחיל
132
10
נק' מוניטין:
3
132
10
שלום,

אני כבר חצי שנה מתאתמן בשביל לעלות מסה ועד עכשיו העלתי רק 3 קילו! וכל פעם שאני עולה על המשקל הוא פעם עולה ופעם יורד.
הבעיה היא שאני מרגיש שהשרירירם שלי התנפחו והתחזקו אבל עדיין אני לא רואה שיפור במשקל או ירידה באחוזי השומן בגוף... מה לעשות?

דבר שני, אני עובד עם תוכנית AB 4 פעמים בשבוע כדאי לי להחליף לתוכנית ABC 3 פעמים בשבוע?

תודה לעונים 😃

ממליץ לך בחום רב לעשות AB את התוכנית:

A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

3 סטים על 5 חזרות בכל התרגילים חוץ מדדליפט.

התכנית מבוצעת 3 פעמים בשבוע, באימונים לא עקביים.
זאת אומרת שהשבוע אמור להראות ככה:
ABA
BAB
ABA

היא נקראת starting strengh ויש עליה עוד פרטים במאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/252/

ובשביל לעלות במשקל אתה פשוט צריך לאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
זה הקטע, אני לא רוצה SS כי זה מעלה יותר מדיי באחוזי השומן, אני רוצה משהו מאוזן יותר מבחינת אחוזי שומן ושמצידי יהיה יותר איטי!

זה הקטע, אני לא רוצה SS כי זה מעלה יותר מדיי באחוזי השומן, אני רוצה משהו מאוזן יותר מבחינת אחוזי שומן ושמצידי יהיה יותר איטי!
להגיד על תוכנית ( בלי שום קשר לתזונה ) שהיא מעלה יותר מדיי באחוזי שומן נישמע ממש מצחיק.
במיוחד כשאתה מתלוננן שאתה לא מצליח לעלות במשקל.
מה שמעלה במסה זה התזונה לא האימון או בשומן, איך שלא תקרא לזה.

באמת? ברגע שתעשה אותה אתה בום, עולה באחוזי שומן??
מטורף עחי.
תאכל עם פלוס קלורי יפה אבל לא גדול מדי ואל תהיה פח זבל אנושי ויהיה בסדר

תתחיל ss עם מאזן קלורי חיובי של 500+- ועם הזמן שתתחיל להתקע תעלה את המאזן הקלורי עוד ועוד, בהצלחה !

זה לא SS, זאת תוכנית פיצולים ab שבאימון a אתה עובד על רגליים, יד אחורית וחזה ובאימון b אתה עובד על כתפיים, גב ויד קדמית. את כל התרגילים חוץ מדדליפט אתה עושה פירמידה ואז 5*3 ודדליפט 5*1.

• פותח/ת השרשור
שוב, בלי SS תאמינו לי שקראתי עליה המון! אבל זאת לא התוכנית שאני רוצה. כי אני מכיר כמה שעשו אותה ואמרו לי שלא לעשות אותה בשום פנים ואופן! התוצאה שלה לעומת מה שהיא הביאה "עתופעות לוואי" לא שוות אותה!

לכן בלי SS.

ובכלל השאלה שלי הייתה איך זה יכול להיות שבמשך חצי שנה עליתי רק 3 ואני אוכל סבבה ומתאמן ב-AB מרגיש שהשרירים גדלים אך לא עולה במשקל!

שוב, בלי SS תאמינו לי שקראתי עליה המון! אבל זאת לא התוכנית שאני רוצה. כי אני מכיר כמה שעשו אותה ואמרו לי שלא לעשות אותה בשום פנים ואופן! התוצאה שלה לעומת מה שהיא הביאה "עתופעות לוואי" לא שוות אותה!

לכן בלי SS.

ובכלל השאלה שלי הייתה איך זה יכול להיות שבמשך חצי שנה עליתי רק 3 ואני אוכל סבבה ומתאמן ב-AB מרגיש שהשרירים גדלים אך לא עולה במשקל!

http://www.kilogram.co.il/
הגיע הזמן שתתחיל ללמוד משהו ולקרוא ולצבור ידע, השאלה שלך מטופשת והתשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט לשבת על התחת ולהבין בעצמך מה אתה לא עושה טוב.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/
הגיע הזמן שתתחיל ללמוד משהו ולקרוא ולצבור ידע, השאלה שלך מטופשת והתשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט לשבת על התחת ולהבין בעצמך מה אתה לא עושה טוב.

זה הקטע, חרשתי על האתר, שאלתי אנשים וצברתי המון ידע! זה למה אני פונה לפורום. תסמוך עליי שאם לא היה לי ידע הייתי פונה קודם כל למאמרים ולאתרים מבוססים ולא מסתמך על אנשים שאני לא מכיר.
נכון לעכשיו, אני מנסה לבדוק פרספקטיבה אחרת. ונכון לעכשיו אתם כושלים בטירוף!

לכן בלי SS.

אם אתה לא רוצה לעשות ss בגלל העלייה המהירה במשקל גוף, שתדע שזה לא שאתה עושה ss ונהיה שמן, העלייה שלך במשקל נקבעת אך ורק לפי התזונה שלך, ואם אתה מרגיש שאתה לא עולה מספיק במשקל, גם אם תעשה ss ותמשיך עם אותו תפריט אתה לא תעלה במשקל. הסיבה שיש את הסטיגמה של ss תהפוך אותך לדוב קוטב זה בגלל שיש כל מיני טמבלים שישר בתחילת התוכנית אוכלים 50000 קלוריות ויום ועשרים ליטר חלב, ובעיקר אם יש להם נטייה להשמנה(אנדומורפים), שבתור מישהו שמתקשה להעלות מסה זה כנראה לא המקרה שלך.
ואם תמשיך לזרוק זין על אנשים שמנסים לעזור לך ולכתוב דברים כמו "בינתיים אתם כושלים בטירוף" אל תתפלא אם אף אחד לא יעזור לך בסוף.

ונכון לעכשיו אתם כושלים בטירוף!
חח מה אתה רוצה שנגיד לך ?
אחי התזונה שלך בדוק היא הכי טובה שיש והסיבה היחידה שאתה לא עולה במשקל זה מלמעלה.
התוכנית אימונים של היא התוכנית אימונים הכי טובה שיש בעולם
אי לכך ובהתאם לזאת לא יכול להיות שאתה לא תעלה במסת שריר
זה פשוט לא יכול להיות

לכן בלי SS.

אז התשובה שלי אליך, היא שלכמות משקל שעלית אין קשר לתוכנית אימון שלך, אלא רק לתזונה שלך. אם אתה לטעמך לא עולה מספיק במשקל, אתה צריך לאכול יותר. זה יופי שאתה חושב שאתה אוכל סבבה, אבל אתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
פשוט תגידו לאכול עוד...

כי בטכלס גם ב-AB אני מתקדם ממש מהר עם המשקלים.

אז תודה לכל אותם שרשמו לי שעליי לשפר את התזונה שלי!

מתן,
אם אתה רוצה לשמוע דעות זו מצויין שאתה מפרסם, אבל לפתוח נושא ולשלול כל דעה שהיא לא כמו הדעה המקורית שלך ללא שום טיעון זה לא עוזר לאף אחד.
אגב,
אני מכיר כמה שעשו אותה ואמרו לי שלא לעשות אותה בשום פנים ואופן!
אני יכול להכיר לך הרבה יותר מ"כמה" שעשו אותה ויאמרו לך לעשות אותה באופן חד משמעי.
אני עשיתי אותה ואני אומר לך לעשות אותה.

תוצאות טובות לא תראה בלי תוכנית אידיאלית ותזונה מתאימה, ואם עלית עד עכשיו רק 3 קילו אתה צריך להאשים את התזונה שלך, לא את התוכנית. שב על פורטל קילוגרם, קרא קצת, בדגש על התוכנית SS והמאמר לעלייה במסת שריר ותחזור עם שאלות אם וכאשר יש לך.

בהצלחה

אתם מביאים לו תוכנית של 3 תרגילים באימון? הוא בחיים לא יגדל ועוד רק 3 ימים בשבוע
תמצא תוכנית אחרת של 4 ימים לפחות ושאימון יקח 45-60 דקות ככה זה נראה כאילו זה לוקח 20-30 דקות אימון בדיחה

כמו כן יש דבר שאתה צריך להבין שכמה שיותר שריר יהיה לך ככה המשקל יהיה יותר נמוך אז אתה יכול להיות 80 קילו להתחיל להתאמן ולרדת במשקל גם אם התאמנת על גודל לא רק על חיטוב אם אכלת נכון. ועוד משהו יש תוכנית A שזה לממש מתחילים שאתמול קנו גופייה יש AB זה כבר לחצי שנה יש ABC ויש ABCD אז אל תתקע על AB כל החיים שלך אם אתה רואה שזה לא עושה לך כלום והAB שפה נתנו לא יעזור לך הוא מורכב מאותם תרגילים פחות או יותר הכל COMPUND שזה בעצם כאילו אתה עושה A A A בשבוע הכי טוב תבנה לך תוכנית משלך תן 2 תרגילים לשריר גדול 2 תרגילים לשריר בינוני ו2 תרגילים לשריר קטן ביום ככה יוצא לך 6 תרגילים לכל אחד תן 3 סטים יש לך 18 סטים באימון במקום 15 לאותם שרירים גם האימון התארך ככה שאתה משקיע יותר בגוף, איך מישהו פה בכלל יכול ללכת לחדר כושר ל25 דקות? זה בדיחה

אתם מביאים לו תוכנית של 3 תרגילים באימון? הוא בחיים לא יגדל ועוד רק 3 ימים בשבוע
תמצא תוכנית אחרת של 4 ימים לפחות ושאימון יקח 45-60 דקות ככה זה נראה כאילו זה לוקח 20-30 דקות אימון בדיחה

כמו כן יש דבר שאתה צריך להבין שכמה שיותר שריר יהיה לך ככה המשקל יהיה יותר נמוך אז אתה יכול להיות 80 קילו להתחיל להתאמן ולרדת במשקל גם אם התאמנת על גודל לא רק על חיטוב אם אכלת נכון. ועוד משהו יש תוכנית A שזה לממש מתחילים שאתמול קנו גופייה יש AB זה כבר לחצי שנה יש ABC ויש ABCD אז אל תתקע על AB כל החיים שלך אם אתה רואה שזה לא עושה לך כלום והAB שפה נתנו לא יעזור לך הוא מורכב מאותם תרגילים פחות או יותר הכל COMPUND שזה בעצם כאילו אתה עושה A A A בשבוע הכי טוב תבנה לך תוכנית משלך תן 2 תרגילים לשריר גדול 2 תרגילים לשריר בינוני ו2 תרגילים לשריר קטן ביום ככה יוצא לך 6 תרגילים לכל אחד תן 3 סטים יש לך 18 סטים באימון במקום 15 לאותם שרירים גם האימון התארך ככה שאתה משקיע יותר בגוף, איך מישהו פה בכלל יכול ללכת לחדר כושר ל25 דקות? זה בדיחה
מי אמר לך שאימון לוקח 20 דקות?
ומי אמר לך שהוא יגדל מ3 פעמים בשבוע של אימון?

אתה מדבר הרבה שטויות, וחבל, אתה סתם מטעה אנשים.
3 תרגילים זה מה שצריך לעשות באימון כוח.
הוא ועוד איך יגדל מ-3 אימונים בשבוע
אימון בשלב מתקדם בתוכנית לא לוקח 20-30 דק' אלא 80-90 דק'.

• פותח/ת השרשור
חברים אתם סוטים מהנושא,
בסך הכל שאלתי איך זה יכול להיות שאני מרגיש/רואה שהשרירים גדלים ומתפתחים אבל המשקל שלי נשאר נמוך ועולה בקצב איטי (3 ק"ג בחצי שנה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית