הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפיפות בטן

hard worker

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם

בימים האחרונים התחלתי לעשות כפיפות בטן מלאות בשיפוע בשביל גיובש שצריך להיות לי .. עד עכשיו השתמשתי במכון כושר בספה ובעוד מכונה לבטן .. כשניסיתי לעזות הגעתי ל40 כפיפות ולא יכולתי להמשיך הייתי די המום כי בספא אני עושה 20 חזרות עם משקל של 15 קילו בלי בעיה ..
אשמח לשמוע דעות איך לשפר את כפיפות הבטן שלי ולהגיע ל100 +
תודה רבה לקוראים ולעונים ! 😃
שלום לכולם

בימים האחרונים התחלתי לעשות כפיפות בטן מלאות בשיפוע בשביל גיובש שצריך להיות לי .. עד עכשיו השתמשתי במכון כושר בספה ובעוד מכונה לבטן .. כשניסיתי לעזות הגעתי ל40 כפיפות ולא יכולתי להמשיך הייתי די המום כי בספא אני עושה 20 חזרות עם משקל של 15 קילו בלי בעיה ..
אשמח לשמוע דעות איך לשפר את כפיפות הבטן שלי ולהגיע ל100 +
תודה רבה לקוראים ולעונים ! 😃
סלחו לי על הטעויות כתיב

עדיף שלא לעשות כפיפות בטן בכלל, בכמה מאמרים שקראתי מסבירים שם שהתנועה של כפיפות בטן היא תנועה יחסית לא טבעית של הגוף ולכן הוא משפיע בצורה כלשהי על חוט השדרה.
אם המטרה שלך היא להתקדם בכמות כפיפות הבטן, עדיף לך לעבוד בטווח חזרות יותר נמוך אבל עם משקל יותר גבוה, ואחר כך כשתעבוד בלי משקל אתה תוכל להרביץ הרבה יותר חזרות (על אותו רעיון כמו מתח עם משקל שאחד המשתמשים פה הראה לאחרונה).

תעשה כפיפות בטן עד 30 מעלות... כפיפות בטן בטווח מלא לא בריאות לגב... (וזין על הגיבוש, הבריאות חשובה יותר)

אני לא יודע מה הסיכוי לגרום לפציעת גב מכפיפות בטן "צבאיות", אבל אין ספק שהן רעיון גרוע למי שכבר פצוע בגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית