עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התשובה, אני אעלה סרטוני טכניקה בקרובתראה, רוב האנשים פה לא יסכימו עם הדעה שלי, אבל זו החלטה שלך אם להקשיב לי או לא.. להחזיק גב זה לא חובה. מספיק שהשרירים יהיו מכווצים, ושלא יהיה רפוי. אל תתן לזה לעצור את ההתקדמות שלך. תמשיך להעלות משקלים, וכשתראה שהגב ממש רפוי - תדע שיש בעיה. אני יכול לומר לך שעד 205 ק"ג הגעתי עם גב עגול [שוב, לא רפוי] ורק בזמן האחרון, אחרי 3 שנים שאני בליפטינג, התחלתי להחזיק את הגב. הוא עדיין לא 100% ישר, אבל הרבה יותר טוב מפעם. אף פעם לא מאוחר להתחיל להחזיק את הגב, זה לא חייב להיות במשקלים של מתחילים, גם מי שיש לו משקלים גבוהים מאוד יכול ללמוד להחזיק את הגב.
בכל אופן, תעלה סרטון טכניקה שנדע כמה הגב שלך עגול.
לוחץ את הבטן הכי חזק שאני יכול.. לא יודע לגבי אגן אבל אני מוציא חזה עד שאני מרגיש דקירה קטנה בגב האמצעי\תחתון.. ואני כולי לחוץ והכל כמו שצריך לפי הסטאפ של ריפטו וברגע שאני מתחיל להרים את המוט הכל נופלאתה מסובב אגן כלפי חוץ? לוקח הרבה אוויר ומכווץ את הבטן?
האם הטכניקה שלך נכונה? או שהאגן עולה לתקרה עוד לפני שמוט עוזב את הרצפה?
מילים מילים מילים.. תכלס זה לא עוזר לאף אחד, תמונה שווה אלף מילים וסרטון שווה מיליון ;)לוחץ את הבטן הכי חזק שאני יכול.. לא יודע לגבי אגן אבל אני מוציא חזה עד שאני מרגיש דקירה קטנה בגב האמצעי\תחתון.. ואני כולי לחוץ והכל כמו שצריך לפי הסטאפ של ריפטו וברגע שאני מתחיל להרים את המוט הכל נופל
לפי מה שאני יודע חן לא יכול למשוך עם גב ישר, אומנם יש לו דדליפט 300 ק"ג אבל לטענתו כבר מ-100 ק"ג הגב שלו מתעגל [קלאסי].לא מכיר אנשים שלא יכולים למשוך עם גב ישר, אולי הנקודת התחלה תהיה קצת גבוהה מהרגיל ופחות חזקה אבל עדיין אפשר למשוך עם גב ישר, זו בעיית טכניקה
אין מה למשוך עם גב תחתון עגול, העומס על החוליות ישר קופץ פי כמה ורוב האנשים רוצים לאמן שרירים ולחזק אותם, לא לראות כמה מהר אפשר לעלות במשקלים בלי להפצע
לפי מה שאני יודע חן לא יכול למשוך עם גב ישר, אומנם יש לו דדליפט 300 ק"ג אבל לטענתו כבר מ-100 ק"ג הגב שלו מתעגל [קלאסי].
אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני משווה.ממתי להשוות מתאמן ספציפי(שבלי ספק מוכשר גנטית יותר מ95% מהאוכלוסיה העממית בתרגיל) אומר משהו לגבי אנשים שתקועים עם 80 קילו ומתאמנים מתחילים?
את זה לא אמרתי, לא לך ולא בתגובות קודמות.לא יודע לא אימנתי/התאמנתי עם חן, אבל אין הרבה אנשים שפיזית לא יכולים להחזיק גב בדדליפט קלאסי, משום מה יש דעה כזאת שאחוז גבוה מהאוכלוסיה "לא בנוי" לדדליפט קלאסי...
לא יודע, אני מניח שהגב התחתון שלו לא עגול ואתה מדבר על הגב העליון(בפעם המיליון, לא מעניין גב עליון כי רוב העומס/ציר התנועה זה בגב תחתון)את זה לא אמרתי, לא לך ולא בתגובות קודמות.
לגיל זוננרייך יש ידע רחב מאוד באנטומיה ובליפטינג, והוא טען בעצמו שחן לא יכול, אז אני נוטה להאמין לו.
לי אגב כמעט בלתי אפשרי ליישר את הגב [אני לא בטוח שאי פעם יישרתי], גם במשקלים אפסיים. אני חושב שזה קשור לגמישות, אבל לא קופץ למסקנות.
כולם יכולים ללמוד להחזיק גב, וצריך לעשות את זה מהתחלה. אתה הרמת מלכתחילה עם גב עגול כנראה כי לא למדת \ לימדו אותך לבצע את התרגיל כמו שצריך. הרוב המוחץ של האנשים שאני מלמד דדליפט מאפס מושכים בגב ישר לחלוטין מהאימון הראשון.תראה, רוב האנשים פה לא יסכימו עם הדעה שלי, אבל זו החלטה שלך אם להקשיב לי או לא.. להחזיק גב זה לא חובה. מספיק שהשרירים יהיו מכווצים, ושלא יהיה רפוי. אל תתן לזה לעצור את ההתקדמות שלך. תמשיך להעלות משקלים, וכשתראה שהגב ממש רפוי - תדע שיש בעיה. אני יכול לומר לך שעד 205 ק"ג הגעתי עם גב עגול [שוב, לא רפוי] ורק בזמן האחרון, אחרי 3 שנים שאני בליפטינג, התחלתי להחזיק את הגב. הוא עדיין לא 100% ישר, אבל הרבה יותר טוב מפעם. אף פעם לא מאוחר להתחיל להחזיק את הגב, זה לא חייב להיות במשקלים של מתחילים, גם מי שיש לו משקלים גבוהים מאוד יכול ללמוד להחזיק את הגב.
בכל אופן, תעלה סרטון טכניקה שנדע כמה הגב שלך עגול.
כן גבוה, כן רגליים ארוכות. אני בלי חגורהעושה עם חגורה? רגליים ארוכות במיוחד? גבוה?
לא רואים אותךילד אהבל, תדבר איתי בחדר כושר במקום לשאול בפורומים