הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות דדליפט ב-SS

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,
בכמה אימונים האחרונים בדדליפט אני מגיע למצב שהמוט מחליק לי וזה מה שמונע ממני להתקדם.
אני עדיין באחיזה רגילה ולא רוצה להחליף עדיין למשולבת, מעדיף לשמור את זה למשקלים גבוהים יותר (עכשיו אני על 110 קילו).

האם יש דרך לחזק את האחיזה? להוסיף תרגילי עזר?
עשיתי אימון אחד בשבוע שהחלפתי את הדדליפט ב1x5 ל-3x5 ועשיתי סקוואט קל...
השאלה אם זה נכון או שאני סתם מחרטט

תודה!

מצטרף להמלצת המגנזיום, ובכל מקרה לעבור למשולבת ב110-120 זה תקין. בכל מקרה כשאתה עובר, וזה יקרה מתישהו, עדיין - תעשה את הסטים של החימום לסט הכבד באחיזה רגילה.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם, אני אנסה לרכוש בקרוב ומקווה שלא יעשו לי עם זה בעיות במכון מבחינת לכלוך.

לא הבנתי, החלפת את הדדליפט 1*5, ל-3 סטים?
וכן ניסיתי אימון אחד בשבוע לעשות 3 סטים של 100, להוסיף קצת נפח לשפר את האחיזה.. כי מ1*5 קשה להתקדם

טוב תודה לכולם, אני אנסה לרכוש בקרוב ומקווה שלא יעשו לי עם זה בעיות במכון מבחינת לכלוך.

וכן ניסיתי אימון אחד בשבוע לעשות 3 סטים של 100, להוסיף קצת נפח לשפר את האחיזה.. כי מ1*5 קשה להתקדם
קל יותר להתקדם ב-1*5

• פותח/ת השרשור
1X5 עובד למשך תקופה מאוד, מאוד ארוכה (פעם וחצי בשבוע, ובתקופה של התקדמות שבועית - פעם בשבוע)

קל יותר להתקדם ב-1*5

כן אני מסכים שזה קל להתקדם וההתקדמות נמשכת לתקופה ארוכה, אבל בשביל להתקדם גם צריך נפח... ואם נתקעתי בנקודה חלשה אני לא חושב שהיא תתפתח מנפח כל כך נמוך (אני סתם אומר כדי להסביר מה התכוונתי, הבנתי שאפשר לפתור את זה באמצעות מגנזיום או אחיזה משולבת)

כן אני מסכים שזה קל להתקדם וההתקדמות נמשכת לתקופה ארוכה, אבל בשביל להתקדם גם צריך נפח... ואם נתקעתי בנקודה חלשה אני לא חושב שהיא תתפתח מנפח כל כך נמוך (אני סתם אומר כדי להסביר מה התכוונתי, הבנתי שאפשר לפתור את זה באמצעות מגנזיום או אחיזה משולבת)
אתה עוד לא ברמה שצריך יותר נפח,
כרגע 1X5 זה מספיק בשביל להוסיף 5 ק"ג כל אימון, כלומר התקדמות מהירה מאוד. מבחינת אחיזה מגנזיום יעזור מאוד, ואם זה לא מספיק אתה יכול לעבור להוק גריפ או אחיזה משולבת.

• פותח/ת השרשור
אתה עוד לא ברמה שצריך יותר נפח,
כרגע 1X5 זה מספיק בשביל להוסיף 5 ק"ג כל אימון, כלומר התקדמות מהירה מאוד. מבחינת אחיזה מגנזיום יעזור מאוד, ואם זה לא מספיק אתה יכול לעבור להוק גריפ או אחיזה משולבת.
סבבה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית