עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לעולם לא שמעתי על דבר כזה,אשמח לשמוע מקור אמין לזה:)תחשב.. כל עוד הוא לא תופס את מרבית האחוז מסך החלבון הכולל, שמעתי איפהשהוא שעד 20% אפשר לחשב ,אין לי מקור מידע
אני הייתי מחשב
משה כתב על זה לא מזמן, עד 30% בתפריט של חלבון לא מלא זה בסדר,אני לעולם לא שמעתי על דבר כזה,אשמח לשמוע מקור אמין לזה:)
טוב מאוד לדעת!משה כתב על זה לא מזמן, עד 30% בתפריט של חלבון לא מלא זה בסדר,
הגוף ישלים את חומצות האמינו החסרות.
אין, ולא יכול להיות, כלל ברזל בעניין הזה, כי תלוי מה ה"לא מלא" מכיל. אם חסרה באופן גורף איזו חומצת אמינו חיונית (כלומר כזאת שהגוף לא מסוגל לייצר) ייתכן שהחוסר הזה יתבטא בכמות החלבון הכללית שהגוף יוכל לייצר מסך חומצות האמינו שנצרכו. מי שאין לו דוקטורט גם בתזונה וגם בחקר ביצועים (ענף שמתעסק לא מעט בבעיות מהסוג הזה של משאבים קריטיים) לא מסוגל לדעת. לכן צריך להתחשב בהמלצות של משה ואחרים עם מידה קטנה של זהירות: הן טובות בתור כלל אצבע אם הדיאטה מאוזנת, אבל אם אתה מקבל את כל, או רוב גדול, של החלבון הלא-מלא שלך ממקור אחד, ייתכן בהחלט שהוא לא יהיה אפקטיבי בגלל מחסור ברכיב קריטי - חומצת אמינו חיונית - אחד.הגוף ישלים את חומצות האמינו החסרות.
הבנתי אותך,למשל לצרוך אך ורק קטנייה כחלבון לא מלא/רק דגן.אין, ולא יכול להיות, כלל ברזל בעניין הזה, כי תלוי מה ה"לא מלא" מכיל. אם חסרה באופן גורף איזו חומצת אמינו חיונית (כלומר כזאת שהגוף לא מסוגל לייצר) ייתכן שהחוסר הזה יתבטא בכמות החלבון הכללית שהגוף יוכל לייצר מסך חומצות האמינו שנצרכו. מי שאין לו דוקטורט גם בתזונה וגם בחקר ביצועים (ענף שמתעסק לא מעט בבעיות מהסוג הזה של משאבים קריטיים) לא מסוגל לדעת. לכן צריך להתחשב בהמלצות של משה ואחרים עם מידה קטנה של זהירות: הן טובות בתור כלל אצבע אם הדיאטה מאוזנת, אבל אם אתה מקבל את כל, או רוב גדול, של החלבון הלא-מלא שלך ממקור אחד, ייתכן בהחלט שהוא לא יהיה אפקטיבי בגלל מחסור ברכיב קריטי - חומצת אמינו חיונית - אחד.
לכן אני אישית צורך כל יום קופסת גרגרי חומוס(24 גרם חלבון),ש״ש(300 גרם),אכן, הבנת. השילוב של דגנים וקטניות הוא הדוגמא הקלאסית לתערובת שבאמת מכילה את כל חומצות האמינו החיוניות בכמויות סבירות, ולכן החלבון הזה נחשב.
אם בקפסולות האלה יש את החומצות אמינו שאותם אתה לא מקבל בתזונה, אז עקרונית כן.
אבל זה התעסקות בחרא, תדאגו שלקבל מספיק חלבון ממוצרי חלב, בשר, דגים, ביצים, וכו', ויהיה בסדר.
BCAA זה חרטא.לא קשור, אני לא לוקח את האמינו כדי להשלים אותם לחלבון בתזונה, אני לוקח בכל מקרה בשביל שאר היתרונות של קפסולות BCAA, רק רציתי לברר אם זה תופס בכללי