ייעוץ הגיוני שהטסט עובד רק אחרי 6 שבועות?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

אני בסייקל של 8 שבועות של טסט ובלדנון 500 מ"ג.
זה השבוע השישי ואתמול הזרקתי והאמת שאני כבר כל היום ממש חרמן וכל הזמן עומד לי. (מה שלא היה לי בכל ה6 שבועות שהייתי בסייקל)

דיבול הבנתי שהוא אמור לעבוד אחרי 3 ימים גג שבוע אבל בסייקל הקודם שלי שהיה לי שם דיבול הוא התחיל לעבוד רק אחרי שבועיים בערך.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה סתם בראש וצירוף מקרים.

תודה מראש

איזה טסט זה?
עם זה אננטט בערך מרגישים אותו אחרי 3-4 שבועות.. זה תלוי בעוד דברים יכול להיות שהחומרים שלך במינון נמוך ממה שאתה חושב.

שלום.

זה השבוע השישי ואתמול הזרקתי והאמת שאני כבר כל היום ממש חרמן וכל הזמן עומד לי. (מה שלא היה לי בכל ה6 שבועות שהייתי בסייקל)

דיבול הבנתי שהוא אמור לעבוד אחרי 3 ימים גג שבוע אבל בסייקל הקודם שלי שהיה לי שם דיבול הוא התחיל לעבוד רק אחרי שבועיים בערך.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה

לבולדנון לוקח הרבה זמן (אפשר לקרא אפילו בנעוצים)
למה 8 שבועות, נגמר הכסף?...
בכל מקרה המסקנה על אורך הסייקל שגויה. אתה צריך להריץ למשך המתאים. סייקל ראשון?

נערך לאחרונה:
יש מצב שזה טסט ספיונט ככה האסטרים הזה הוא ארוך עד שממש מרגישים את הבעיטה שלו , אננטט היית מרגיש עלייה מהשבוע השלישי עד הרביעי . בולדנון יש כמה סוגים לרוב משתמשים עם אנדקנואט זה מה שיש בשוק , שלמעשה לי יש את הספיונט שהוא יותר מהיר מה EQ אני יודע שאין אותו בהרבה חברות אבל יש לי מקור טוב לגרסה הזאת . איזה דיבול אתה משתמש שאתה מרגיש אחרי שבוע ? מרגישים עלייה מהיום ה3 איתו ואחרי שבוע אתה מקבל פיצוץ באימונים אתה מרגיש שהראש שלך עומד להתפוצץ (אני מדבר עם אימונים עצימים ולא של ילדות) לא אמרת שאתה מפסיק עם הדיבול ??? פתחת משתמש חדש והשתמשת בדיבול בעבר ועשה לך לא טוב , וכבר קפצת לטסט בולדנון ודיבול , יפה רק טיפ קטן . פעם הבאה שאתה פותח משתמש לפחות אל תציין שאתה בן 16

שלום.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה סתם בראש וצירוף מקרים.

תודה מראש
וואלה, פתאום אני קולט שאתה בן 16...
אז ככה, החרמנות זה לא מהחומרים, גם אני הייתי ככה בגילך... לא צריך טסט אקסוגני בשביל זה.

להגיד לך את האמת אני מאוד מקווה שאתה לא בן 16 כפי שרשמת בפרופיל או לחילופין שאתה טרול.

אם אתה בן 16, אתה עושה שטות שאתה עלול לשלם עליה כל החיים. 👶
אם אתה טרול, אסור להאכיל אותך כי זה ידחוף אותך לטרל בלי הפסקה.:nono:

הגיוני שאתה בן 16 שכל כמה זמן פותח פוסט חדש?

אתה גם ככה לא מקשיב פה לאף אחד - אז פשוט תשאל את הדילר שלך.

• פותח/ת השרשור
אני בן 16 וכן הטפתם לי מוסר על זה לא פעם ולא פעמיים. אני באמת מעריך את זה שאתם ככה דואגים ואומרים לא לגעת בזה אבל זה כבר עניין שלי. אשמח אם תענו על השאלה ולא על דברים אחרים.

וLIORKIM, זה טסט CYP. וכן הפסקתי עם הדיבול. סייקל ראשון עשיתי טעות התחלתי דיבול לבד והפסקתי אאחרי 4 שבועות והסייקל הזה ניסיתי על מינון נמוך של 20 מ"ג ל3 ימים והפסקתי כי זה לא עשה לי טוב.

אני נגד הפוסט הזה, ויוצא כנגד המדיניות של הפורום ובעליו אם לא נועלים את האשכול ומרחיקים את המשתמש הזה לאלתר.

אני בן 16 וכן הטפתם לי מוסר על זה לא פעם ולא פעמיים. אני באמת מעריך את זה שאתם ככה דואגים ואומרים לא לגעת בזה אבל זה כבר עניין שלי. אשמח אם תענו על השאלה ולא על דברים אחרים.

וLIORKIM, זה טסט CYP. וכן הפסקתי עם הדיבול. סייקל ראשון עשיתי טעות התחלתי דיבול לבד והפסקתי אאחרי 4 שבועות והסייקל הזה ניסיתי על מינון נמוך של 20 מ"ג ל3 ימים והפסקתי כי זה לא עשה לי טוב.

כמו שאמרת - זה עניינך בלבד! ואם זה עניינך בלבד, אז אל תערב אותנו בעניינים שלך.
אני אישית אומר לך שאף אחד פה לא יענה לך במיוחד שאתה גם מראה מה שוות הדעות של אנשים פה.
אם זה עניינך ואתה ממשיך במעשיך ואתה חווה בעיות, דברים או שמתעוררות אצלך שאלות, פשוט גש לבחור שממנו את רוכש את הדברים האלה.

אני נגד הפוסט הזה, ויוצא כנגד המדיניות של הפורום ובעליו אם לא נועלים את האשכול ומרחיקים את המשתמש הזה לאלתר.

זה לא הפגנה פה ולא צריך להדגיש באדום בולט משפטים נבובים שרק נשמעים טוב בכדי שתוכל לטפוח לעצמך על השכם שאתה אדם טוב שדואג לבריאות המשתמשים. אנחנו לא עוסקים פה בפורנו ילדים.

נתעלם לשניה מכל מה שרשמת ככה ונעלה רגע רק את הטענות שאתה מציג:

1. "נגד המדיניות של הפורום ובעליו.." - המדיניות של הפורום מעולם לא הייתה עידוד שימוש בחומרים באף גיל!! קל וחומר בגילאים צעירים שכאלה. לא צריך לחסום אנשים או לסגור פוסטים בשביל להבהיר את עמדת הפורום או להפריך את העבודה כי הפורום מגנה שימוש בתכשירים מסוג זה במיוחד בגילאים כאלה.

1א: כפי שאתה (ואחרים) יכולים לראות מתשובותיי בפוסטים אחרים, אני מגנה בתוקף ולא תומך בשום אופן במעשים כאלו ולפעמים גם בגילאים כביכול לגיטימיים יותר!

1ב: נעילת פוסטים היא פתרון רדוד יותר. מדוע? אם אני משאיר פוסט כזה באוויר אותו משתמש יכול לקבל קצת אנטגוניזם מאשר סתם נעילה - כפי שאתה יכול לראות גם בפוסטים קודמים שלו, רובם ככולם לא תמכו במעשיו. ולכן, לדעתי, עדיף לפעמים להשאיר פתוח וגם לתת לצד השני הזדמנות לדבר ואולי גם להשתכנע לא לקחת. בניגוד לטריקת דלת בפנים.

1ג: הרחקת המשתמש: אין בזה המון טעם אלא במקרים קיצוניים. אדם אשר שמר על לשון נקייה ולא פגע במשתמשים אחרים אין סיבה להרחיקו. אותו אדם בו 16 שכותב כאן הוא לוקח אחריות בלעדית למעשיו והרחקה לא תעשה מאומה. מלבד-זאת, לא בעיה להכנס שוב תחת שם בדוי אם באמת רוצים והפעם תחת מסווה של מבוגר. אז עדיף ככה.

אז כפי שאתה רואה, לצעוק סיסמאות זה נחמד, אבל לחשוב בהיגיון לעומק זה קצת יותר נחמד.
ואני שמח שאתה ליאור ועוד כמה פה חברים טובים ועושים כל דקה לייקים אחד לפוסטו של השני, אבל אולי במקום לפתוח לי פה חבורות, תתמקדו בעיקר?

*הכל ברוח טובה.

הבעיה היא שהוא קטין והאחריות היא למעשה על ההורים שלו לפי חוק

אתה טועה באופן מוחלט. זה כמו שתגיד שקטין שביצע עבירה ההורים שלו נשפטים עבור העבירה שלו. וזה לא נכון.
זה פורום - פלטפורמה שבה אנשים מכל הצבעים, הגילאים והגזעים יכולים לשתף מידע ושאר ירקות על גבי אותו פלטפורמה.
את הבמה ניתן לנצל להרבה שימושים שחלקם אף אסורים ע"פ חוק ואת אלו אנו מונעים.

כמו שהסברתי במפורט בפוסט למעלה בדיוק מדוע אין פה עילה לסגור או לפחות זה לא באמת משנה.
העובדה שהוא בן 16 שכותב כאן לא אומרת שהאחריות למעשיו היא על הוריו! אלא עליו בלבד!
האחריות של הוריו להיות מודעים למעשי בנם, זה כבר סיפור אחר. הפורום לא מתעסק בחינוך או באישורי אפוטרופוסות.
זה בסה"כ במה להשמיע דברים ולהשמע. הנער קיבל את התשובות גם מההנהלה וגם מחברי הפורום ואני חושב שיותר מזה אין מה לעשות.

הפורום לא יכול להיות אחראי למעשם של אנשים מחוץ לפורום, ולכן אני אומר שוב "אדם בן 16 שכותב כאן! לוקח אחריות בלעדית למעשיו"

ושוב רק לצורך הבהרה, זה שאדם הוא פחות מגיל 18 לא אומר שאחריות החוק חלה על ההורים, ממש ממש לא.

כמו שאמרת - זה עניינך בלבד! ואם זה עניינך בלבד, אז אל תערב אותנו בעניינים שלך.
אני אישית אומר לך שאף אחד פה לא יענה לך במיוחד שאתה גם מראה מה שוות הדעות של אנשים פה.
אם זה עניינך ואתה ממשיך במעשיך ואתה חווה בעיות, דברים או שמתעוררות אצלך שאלות, פשוט גש לבחור שממנו את רוכש את הדברים האלה.

זה לא הפגנה פה ולא צריך להדגיש באדום בולט משפטים נבובים שרק נשמעים טוב בכדי שתוכל לטפוח לעצמך על השכם שאתה אדם טוב שדואג לבריאות המשתמשים. אנחנו לא עוסקים פה בפורנו ילדים.

נתעלם לשניה מכל מה שרשמת ככה ונעלה רגע רק את הטענות שאתה מציג:

1. "נגד המדיניות של הפורום ובעליו.." - המדיניות של הפורום מעולם לא הייתה עידוד שימוש בחומרים באף גיל!! קל וחומר בגילאים צעירים שכאלה. לא צריך לחסום אנשים או לסגור פוסטים בשביל להבהיר את עמדת הפורום או להפריך את העבודה כי הפורום מגנה שימוש בתכשירים מסוג זה במיוחד בגילאים כאלה.

1א: כפי שאתה (ואחרים) יכולים לראות מתשובותיי בפוסטים אחרים, אני מגנה בתוקף ולא תומך בשום אופן במעשים כאלו ולפעמים גם בגילאים כביכול לגיטימיים יותר!

1ב: נעילת פוסטים היא פתרון רדוד יותר. מדוע? אם אני משאיר פוסט כזה באוויר אותו משתמש יכול לקבל קצת אנטגוניזם מאשר סתם נעילה - כפי שאתה יכול לראות גם בפוסטים קודמים שלו, רובם ככולם לא תמכו במעשיו. ולכן, לדעתי, עדיף לפעמים להשאיר פתוח וגם לתת לצד השני הזדמנות לדבר ואולי גם להשתכנע לא לקחת. בניגוד לטריקת דלת בפנים.

1ג: הרחקת המשתמש: אין בזה המון טעם אלא במקרים קיצוניים. אדם אשר שמר על לשון נקייה ולא פגע במשתמשים אחרים אין סיבה להרחיקו. אותו אדם בו 16 שכותב כאן הוא לוקח אחריות בלעדית למעשיו והרחקה לא תעשה מאומה. מלבד-זאת, לא בעיה להכנס שוב תחת שם בדוי אם באמת רוצים והפעם תחת מסווה של מבוגר. אז עדיף ככה.

אז כפי שאתה רואה, לצעוק סיסמאות זה נחמד, אבל לחשוב בהיגיון לעומק זה קצת יותר נחמד.
ואני שמח שאתה ליאור ועוד כמה פה חברים טובים ועושים כל דקה לייקים אחד לפוסטו של השני, אבל אולי במקום לפתוח לי פה חבורות, תתמקדו בעיקר?

*הכל ברוח טובה.
בא נתאפס במקום להטיף לי מוסר או לחבר׳ה פה להתמקד בעיקר , אני מספיק בוגר כדי לדעת מה אני עושה כמו לעשות לייק . כמו שאתה רואה ומבין הילד בן 16 שאותו לא ראיתם אני הערתי ואני לא תופס תחת על זה אז בבקשה מימך אל תצייר אותי כקשקשן לייקים

בא נתאפס במקום להטיף לי מוסר או לחבר׳ה פה להתמקד בעיקר , אני מספיק בוגר כדי לדעת מה אני עושה כמו לעשות לייק . כמו שאתה רואה ומבין הילד בן 16 שאותו לא ראיתם אני הערתי ואני לא תופס תחת על זה אז בבקשה מימך אל תצייר אותי כקשקשן לייקים

אמממממ אתה מצחיק אותי, אני בכלל קורא את התגובות של אחרים רק אחרי שאני רושם את שלי.
ותאמין לי שבזכרון אני די.. בסדר... וגם באינטואיציה.. כפי שאתה כבר יודע.
זכרתי את כל הפוסטים שלו ואת השם משתמש שלו מבלי שתציין שהוא בן 16....

וזה סוף הדיון המטומטם בנושאים האלה.

זה שהוא על חומרים בגיל 16 זה אבסורד וכולם יסכימו עם זה. אבל להכריז על זה לא ישנה את העובדה שהנער יקח חומרים.
או שאתם מייעצים לו ולפחות מנחים אותו לשימוש נכון בחומרים, או שאתם בוחרים באופציה המטומטמת של לתת לנער להזריק מה שהוא רוצה ועפ"י הנחיית הדילרים שלו. בעצם תשלחו אותו להשתלת כבד ותסרסו אותו כבר עכשיו.

ילדה בת 12 תבקש קונדום, לעצור אותה אתם לא יכולים- תסרבו לתת לה כי אתם לא תומכים בזה, תזרקו אותה לכל הסכנות שבזה?
הרבה פחות מוסרי לתת למישהו לאבד את עצמו במקום שהוא לא אמור להיות בו, מאשר להשלים עם העובדה ולעזור לו להתמצאות.
אז תעשו טובה כל האצילים שיש פה.

זה שהוא על חומרים בגיל 16 זה אבסורד וכולם יסכימו עם זה. אבל להכריז על זה לא ישנה את העובדה שהנער יקח חומרים.
או שאתם מייעצים לו ולפחות מנחים אותו לשימוש נכון בחומרים, או שאתם בוחרים באופציה המטומטמת של לתת לנער להזריק מה שהוא רוצה ועפ"י הנחיית הדילרים שלו. בעצם תשלחו אותו להשתלת כבד ותסרסו אותו כבר עכשיו.

ילדה בת 12 תבקש קונדום, לעצור אותה אתם לא יכולים- תסרבו לתת לה כי אתם לא תומכים בזה, תזרקו אותה לכל הסכנות שבזה?
הרבה פחות מוסרי לתת למישהו לאבד את עצמו במקום שהוא לא אמור להיות בו, מאשר להשלים עם העובדה ולעזור לו להתמצאות.
אתה יוצא מנקודת הנחה שכל מי ששואל ומבקש דברים שאסורים לגילו הם אנשים מפגרים שלא משנה מה תגיד להם או לא תגיד להם הוא יעשו את זה בסופו של דבר ככה או ככה.
רוב האנשים לא כאלה.
כשבנאדם רוצה לעשות משהו שהוא לא יודע איך לעשות אותו הוא לרוב לא עושה את זה פשוט בגלל הסיכון.

אתה לא יכול להצטרף לסרט באמצע ולשאול איך נתנו לגיבור למות. זה נחמד אבל לא מצויין.
הבחור פה קיבל מיליון עצות מועילות על מה לעשות ולא לעשות - הוא ביטל את כולן או ביצע חלק מהן.
אין לנו שום כוונה לרצות לעזור לבחור שלא מתכוון לעזור לעצמו - אדם שמעדיף לשאול אותי איך להזריק נכון בגיל 16 - אני לא מתכוון לנפק לו את המידע, שגם ככה יש בשפע ברחבי האינטרנט. לא! אני לא ארגיש טיפה אשם אם יקרה לאותו מטומטם משהו, כי אני כן אגיב לו לא להכנס לזה.
אם הוא פעל אחרת, הטמטום עליו.

הדוגמא שלך חצי נכונה - אם גברת בת 12 תבקש ממני קונדום, אני אתן לה ואייעץ לה לא לקיים יחסי מין בגילה הצעיר.
אבל תנחש מה? קונדום זה מוצר חוקי בניגוד לסטרואידים.
אם ילדה בת 12 תבקש סמים או תשאל איך עושים אותם ,אני בטוח לא מתכוון לנפק לה הסברים איך, אני מתכוון להניא אותה מכך.
ואם היא לא תשעה לבקשתי, דמה בראשה והאחריות עליה!! ועליה בלבד!! אני לא אמור ללמד אותה איך להסניף או להזריק נכון רק בגלל שהיא לא מוכנה לקבל לא!! הדאגה לבטחונה הוא לעצור אותה מלעשות את הטעות.

לעומת-זאת אם מכורה להרואין תפנה אליי, כנראה שאעזור לה לפחות לקבל מזרקים סטריליים תוך שליחתה לגמילה.
אם אדם שסיים סייקל ויש לו בעיה יבקש פתרון - אעזור לו בשמחה לא להדפק עוד יותר!! אבל! בתנאי שהוריו יהיו מעורבים בכך, שלפחות אוכל להבטיח את העבודה שלי.

מבין את ההבדלים ???

אני לא משנה את עמדותיי , ולא מחפש שיגידו לי גבר גבר איזה יופי אתה מתנסח ואיזה יפה שאיכפת לך מהקהילה .

אני לא זז מעמדתי זוהי דעתי , דעתי היא שמשתמש בן 16 שעוד לא הגיעה לנקודת שהוא נעצר בהתפתחות שלו ומתחיל כבר להשתמש באנבוליים מזעזעת אותי - אני בגיל הזה הלכתי לטיולים עם הצופים מה לקטין אדיוט כזה ולסטרואידים? תחכה עוד כמה שנים ? תסיים צבא? ויותר מסקרן אותי יותר מהכל מי הבן כאלב שמכר לקטין את החומרים בשביל כמה שקלים רווח.

ושאלה לי אליך אביעד , כשילד בן 16 רוצח את חברו - מי משלם פיצויים עד התקופה שהוא חוקי ? היה לי מישהו בישוב שהוריו היו צריכים למכור את הבית בכדי לשלם הלוואות על מעשה שעשה בנם.

אבל נעזוב את זה בוא נדבר על הלייקים, ליאור הוא משתמש פעיל ואחלה של בחור עם לא מעט ידע - אם אני רואה לנכון לפרגן לו בלייק אני אתן לו לייק ואפילו יפרסם את התגובה שלו על הקיר שלי בפייסבוק ואהיה גאה בו, מזה משנה ומזה קשור הלייקים יא אביעד ??

בכל אופן , אהבתי את התגובה האחרונה שלך - קיבלתי לייק וכשיתאפשר אלחץ על subscribe .

אחלה יום.

נערך לאחרונה:
אתה יוצא מנקודת הנחה שכל מי ששואל ומבקש דברים שאסורים לגילו הם אנשים מפגרים שלא משנה מה תגיד להם או לא תגיד להם הוא יעשו את זה בסופו של דבר ככה או ככה.
רוב האנשים לא כאלה.
כשבנאדם רוצה לעשות משהו שהוא לא יודע איך לעשות אותו הוא לרוב לא עושה את זה פשוט בגלל הסיכון.

כן ככה זה לרוב אצל נערים, אני בעד לתת לאנשים ללמוד מטעיות אבל לא כשיכול להיווצר מצב של נזק בלתי הפיך.

אתה לא יכול להצטרף לסרט באמצע ולשאול איך נתנו לגיבור למות. זה נחמד אבל לא מצויין.
הבחור פה קיבל מיליון עצות מועילות על מה לעשות ולא לעשות - הוא ביטל את כולן או ביצע חלק מהן.
אין לנו שום כוונה לרצות לעזור לבחור שלא מתכוון לעזור לעצמו - אדם שמעדיף לשאול אותי איך להזריק נכון בגיל 16 - אני לא מתכוון לנפק לו את המידע, שגם ככה יש בשפע ברחבי האינטרנט. לא! אני לא ארגיש טיפה אשם אם יקרה לאותו מטומטם משהו, כי אני כן אגיב לו לא להכנס לזה.
אם הוא פעל אחרת, הטמטום עליו.

הדוגמא שלך חצי נכונה - אם גברת בת 12 תבקש ממני קונדום, אני אתן לה ואייעץ לה לא לקיים יחסי מין בגילה הצעיר.
אבל תנחש מה? קונדום זה מוצר חוקי בניגוד לסטרואידים.
אם ילדה בת 12 תבקש סמים או תשאל איך עושים אותם ,אני בטוח לא מתכוון לנפק לה הסברים איך, אני מתכוון להניא אותה מכך.
ואם היא לא תשעה לבקשתי, דמה בראשה והאחריות עליה!! ועליה בלבד!! אני לא אמור ללמד אותה איך להסניף או להזריק נכון רק בגלל שהיא לא מוכנה לקבל לא!! הדאגה לבטחונה הוא לעצור אותה מלעשות את הטעות.

לעומת-זאת אם מכורה להרואין תפנה אליי, כנראה שאעזור לה לפחות לקבל מזרקים סטריליים תוך שליחתה לגמילה.
אם אדם שסיים סייקל ויש לו בעיה יבקש פתרון - אעזור לו בשמחה לא להדפק עוד יותר!! אבל! בתנאי שהוריו יהיו מעורבים בכך, שלפחות אוכל להבטיח את העבודה שלי.

מבין את ההבדלים ???

הדוגמה היא סתם רנדומלית, שהתוצאות בה יכולות להיות דומות לאלו של נער לוקח חומרים ועוד בל

אבל אם זה כמו שאתה אומר והוא מזריק מה שהוא רוצה, וזורק זין על העצות אז הוא מקרה אבוד ואין מה לדבר עליו יותר.
חוץ מזה אני מבין שהפילוסופיה שלנו שונה לגמרי, אני לא יטיף לך על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית