הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיוני שהטסט עובד רק אחרי 6 שבועות?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

אני בסייקל של 8 שבועות של טסט ובלדנון 500 מ"ג.
זה השבוע השישי ואתמול הזרקתי והאמת שאני כבר כל היום ממש חרמן וכל הזמן עומד לי. (מה שלא היה לי בכל ה6 שבועות שהייתי בסייקל)

דיבול הבנתי שהוא אמור לעבוד אחרי 3 ימים גג שבוע אבל בסייקל הקודם שלי שהיה לי שם דיבול הוא התחיל לעבוד רק אחרי שבועיים בערך.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה סתם בראש וצירוף מקרים.

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה, AVIAD HEZI - בחיים לא פסלתי משהו שמישהו פה אמר כי ברור לי שאתם בכל זאת מבינים יותר טוב ממני. אני אקבל כל דעה ואני לא פוסל כלום ואף אחד.
הדבר היחיד שאתה אמרת לי בנתיים פה זה לא להשתמש. בחיים לא שאלתי "איך להזריק" . גם לטימטום שלי יש גבול.
וכן אני מודה לזה שזה מעשה מפגר אבל שוב, זה כבר העניין שלי.

אני בא לפה בשביל לקבל עזרה וללמוד כי חוץ מההזרקות שלי והרצון לגדול, הנושא גם מעניין אותי. אם תוכלו לעזור, אני אשמח. אם לא, אם זה יעשה לכם יותר טוב בלב אני פשוט אפתח משתמש בדוי בתור מישהו בן 30.
כן ככה זה לרוב אצל נערים, אני בעד לתת לאנשים ללמוד מטעיות אבל לא כשיכול להיווצר מצב של נזק בלתי הפיך.

הדוגמה היא סתם רנדומלית, שהתוצאות בה יכולות להיות דומות לאלו של נער לוקח חומרים ועוד בל

אבל אם זה כמו שאתה אומר והוא מזריק מה שהוא רוצה, וזורק זין על העצות אז הוא מקרה אבוד ואין מה לדבר עליו יותר.
חוץ מזה אני מבין שהפילוסופיה שלנו שונה לגמרי, אני לא יטיף לך על זה

חס וחלילה. יש גבול לטימטום. אני לא סתם ילך ויקנה דברים ויזריק כמו מטומטם. אני לא פוסל פה אף דעה. עד עכשיו רק דברתם על זה שזה לא טוב שאני לוקח חומרים בגיל הזה. לרוב התגובות הם על זה שאני בן 16 ולוקח חומרים. לא על הנושא עצמו שאני מבקש עזרה אז אולי יוצא פעמים שזה נשמע ככה.

טוב אז ככה, AVIAD HEZI - בחיים לא פסלתי משהו שמישהו פה אמר כי ברור לי שאתם בכל זאת מבינים יותר טוב ממני. אני אקבל כל דעה ואני לא פוסל כלום ואף אחד.
הדבר היחיד שאתה אמרת לי בנתיים פה זה לא להשתמש. בחיים לא שאלתי "איך להזריק" . גם לטימטום שלי יש גבול.

אני בא לפה בשביל לקבל עזרה וללמוד כי חוץ מההזרקות שלי והרצון לגדול, הנושא גם מעניין אותי. אם תוכלו לעזור, אני אשמח. אם לא, אם זה יעשה לכם יותר טוב בלב אני פשוט אפתח משתמש בדוי בתור מישהו בן 30.

חס וחלילה. יש גבול לטימטום. אני לא סתם ילך ויקנה דברים ויזריק כמו מטומטם. אני לא פוסל פה אף דעה. עד עכשיו רק דברתם על זה שזה לא טוב שאני לוקח חומרים בגיל הזה. לרוב התגובות הם על זה שאני בן 16 ולוקח חומרים. לא על הנושא עצמו שאני מבקש עזרה אז אולי יוצא פעמים שזה נשמע ככה.

אתה לא מזריק כמו מטומטמם, תסלח לי - אתה הוא המטומטם.
אתה הוא המטומטם שלא השלים את ההתבגרות שלו , אתה הוא המטומטם שלא השלים את ההתפתחות המינית שלו.
וכו וכו וכו .

בוז ענק לך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מזריק כמו מטומטמם, תסלח לי - אתה הוא המטומטם.
אתה הוא המטומטם שלא השלים את ההתבגרות שלו , אתה הוא המטומטם שלא השלים את ההתפתחות המינית שלו.
וכו וכו וכו .

בוז ענק לך.

אין ספק שאתה צודק. אני באמת מטומטם בקטע הזה. ובכל זאת, זה כבר העניין שלי.

זה שאתה רואה את העצות כדעות זה כבר מרתיח, ואם כבר אמרו לך איזה חומרים אתה צריך ועשית אחרת אז אני מבין את הייאוש שלהם כלפיך. ואם הם לא מסכימים לייעץ לך רק בגלל הגיל- כבר אמרתי את דעתי בנושא.

אני לא משנה את עמדותיי , ולא מחפש שיגידו לי גבר גבר איזה יופי אתה מתנסח ואיזה יפה שאיכפת לך מהקהילה .

אני לא זז מעמדתי זוהי דעתי , דעתי היא שמשתמש בן 16 שעוד לא הגיעה לנקודת שהוא נעצר בהתפתחות שלו ומתחיל כבר להשתמש באנבוליים מזעזעת אותי - אני בגיל הזה הלכתי לטיולים עם הצופים מה לקטין אדיוט כזה ולסטרואידים? תחכה עוד כמה שנים ? תסיים צבא? ויותר מסקרן אותי יותר מהכל מי הבן כאלב שמכר לקטין את החומרים בשביל כמה שקלים רווח.

ושאלה לי אליך אביעד , כשילד בן 16 רוצח את חברו - מי משלם פיצויים עד התקופה שהוא חוקי ? היה לי מישהו בישוב שהוריו היו צריכים למכור את הבית בכדי לשלם הלוואות על מעשה שעשה בנם.

אבל נעזוב את זה בוא נדבר על הלייקים, ליאור הוא משתמש פעיל ואחלה של בחור עם לא מעט ידע - אם אני רואה לנכון לפרגן לו בלייק אני אתן לו לייק ואפילו יפרסם את התגובה שלו על הקיר שלי בפייסבוק ואהיה גאה בו, מזה משנה ומזה קשור הלייקים יא אביעד ??

בכל אופן , אהבתי את התגובה האחרונה שלך - קיבלתי לייק וכשיתאפשר אלחץ על subscribe .

אחלה יום.

חח אתה ממש לא חייב לשנות את עמדותיך, אתה טועה מעצם העובדות שהצגתי בפניך. אתה לא יכול להאשים סתם את המערכת כשהיא עושה את כל מה שצריך להעשות.
האדם ביקש עצה וקיבל!! ולכן מה אתה רוצה מהמערכת?? אנחנו לא צריכים להסיר או לנעול.

אגב, להוכחת הטענה שלי.... אותו משתמש בהמשך גם אומר שאם לא נעזור לו הוא יפתח פרופיל פקטיבי תחת שם בדוי....
כפי שאתה מבין, הלוגיקה שלי מעולה. ואני מבין בדיוק למה אני לא נועל וחוסם כי זה פשוט יוסלס ואותו אדם יתחבא תחת משהו אחר.
אני מעדיף שזה לא יקרה ואני גם צודק יותר מהדעה שלך רק כי לאחר מכן היא גם מוכיחה את עצמה ע"י המשתמש עצמו.

עכשיו זה שההורים משלמים פיצויים לא הופך אותם לאשמים ואחראיים. זה מורכב מבחינה משפטית. הנטל הכלכלי חייב ליפול על ההורים מאחר והילדון אינו מתפרנס. אין קשר בין השניים. אם קטין ירצח או יגנוב או כל דבר אחר, העבירה אותה ביצע תועמד לו והוא יועמד לדין כנ"ל הרישום הפלילי.

נבהיר את זה קצת יותר טוב, אם לדוגמא ח"כ שמתמודד לתפקיד בו דרוש ניקיון כפיים ובנו ביצע עבירה - אין הוא מוחזק אשם עבורה ונדרש ממנו להתפטר.

תשלום פיצויים זה כבר סאגה אחרת וזו לא הנקודה.

אני לא מבין למה תמיד מנסים להוכיח שאני לא צודק פה בפורום? הדברים שלי מבוססים ומעוגנים מספיק ואני רוב הפעמים עושה דאבל צ'ק למילים שלי.

הקטע של הלייקים לא מענייני, מה שנראה לכם שווה לייק אתם מוזמנים להגיב ולעשות, זה באמת הדבר האחרון שמעניין אותי.
אבל זה לפעמים נראה שבמקום לעשות לייקים לדברים אינפורמטיביים עושים לייקים להערות ביניים ושטויות.

אני רואה פה את מישל הרבה פעמים מביא תשובות בצירוף מאמרים מדעיים שמגבים אותו ואנשים פשוט מדפדפים הלאה בלי לייק.
זה טיפה מצחיק, אבל זו מדינה דמוקרטית ואתם תעשו מה שבא לכם.
מהצד זה פשוט נראה יותר מגמתי וחבורתי מאשר משהו רציני שעומד מאחורי - אבל בתכל'ס זו נקודה שטותית תתעלמו מזה שציינתי את זה מראש.

כן ככה זה לרוב אצל נערים, אני בעד לתת לאנשים ללמוד מטעיות אבל לא כשיכול להיווצר מצב של נזק בלתי הפיך.

הדוגמה היא סתם רנדומלית, שהתוצאות בה יכולות להיות דומות לאלו של נער לוקח חומרים ועוד בל

אבל אם זה כמו שאתה אומר והוא מזריק מה שהוא רוצה, וזורק זין על העצות אז הוא מקרה אבוד ואין מה לדבר עליו יותר.
חוץ מזה אני מבין שהפילוסופיה שלנו שונה לגמרי, אני לא יטיף לך על זה

אתה לא יכול להגיד שבגלל שיש נזק בלתי הפיך על הכוונת זה הופך אותנו לאחראים!
אם אני מפציר באדם לא לעשות את זה כי זה עלול לגרום לו לנזקים בלתי הפיכים והוא הולך על זה, מה אתה רוצה או מצפה שאעשה?
לא משנה בכלל הדוגמאות שהבאת, הם לא רלבנטיות. זה פלטפורמה אנונימית (לרוב) וכך זה גם ישאר.

הפילוסופיה שלנו לא שונה בכלל, אתה רק מצייר אותה ככה כי הבנת שאני בעצם צודק והיית עושה אותו הדבר כנראה אבל כמו כל אדם אנוש אתה רוצה לצאת עם טיפה צדק.
אתה בעצמך מודה שאם הוא זורק זין אז זבש"ו - אז זה אומר שאתה מסכים עם הפילוסופיה שלי.

אתה לא יכול לדאוג לכל העולם ולגשת לאנשים פיזית - אנשים צריכים את הבסיס של אחריות אישית!
אני הרי אעזור גם לנער בן 16 שהסתבך. אבל בטח שלא אעזור לו לקבל כלים להתחיל להסתבך,
זה לא נשמע לך הזוי?

קודם כל אפשר לתייג במערכת זאת בדיוק כמו בפייסבוק סה"כ @ ואז שם המשתמש.
אתה פוסל מעצם העובדה שאומרים לך שזה לא בשבילך ואתה עושה בכל-זאת. זו כבר פסילת דעה או עצה.
ושוב, אם זה העניין שלך אז אתה צריך גם לדאוג לעניין שלך.

אתה יכול לפתוח משתמש בדוי מבחינתי, אם אני אחשוד שזה אתה אני אנעל את האשכול מיידית.
להערים על המערכת תמיד אפשר, אבל עד עכשיו לא היית שפן, לפחות את זה תשאיר ככה.
מלבד-זאת!!! השאלה שלך הייתה אם ייתכן אחרי 6 שב' להתחיל להרגיש חרמנות! WTF
מה זה משנה בכלל! אתה מרגיש? סבבה אגוזים. זו אפילו לא הייתה שאלה מהותית שכולם פה נהיו לי דוקטורים להצלות חיים ופילוסופיה.

די להטריל!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@Aviad Hezi מהההה אתה רציני? זה ממש לא השאלה שלי. אתה תופס אותי על קטנות ופוסל ישר. לפחות תקרא תשאלה כמה פעמים כדי לדעת שאתה בטוח עונה לעניין.
השאלה שלי הייתה אם זה הגיוני שאני מרגיש תטסט רק איזה 6 שבועות כי רק בימים האחרונים אני מרגיש שהחרמנות עולה. זה הכל? עד כדי כך קשה לבן אדם כמוך לענות?

2. זה לא פסילה. אני לא אומר לך שאתה לא צודק. אתה צודק שזה לא בריא וזה מעשה מטומטם, אבל אני בכל זאת עושה את זה.
אז לא הגיע הזמן להמשיך הלאה ולענות לי על השאלות כדי שגם אם כן חס וחלילה אני יפגע מזה, זה יהיה פגיעה קטנה יותר ולא פגיעה גדולה?
וכדי שזה לא יהיה פגיעה גדולה, אני צריך תעזרה שלכם לפעמים.

@Aviad Hezi מהההה אתה רציני? זה ממש לא השאלה שלי. אתה תופס אותי על קטנות ופוסל ישר. לפחות תקרא תשאלה כמה פעמים כדי לדעת שאתה בטוח עונה לעניין.
השאלה שלי הייתה אם זה הגיוני שאני מרגיש תטסט רק איזה 6 שבועות כי רק בימים האחרונים אני מרגיש שהחרמנות עולה. זה הכל? עד כדי כך קשה לבן אדם כמוך לענות?

2. זה לא פסילה. אני לא אומר לך שאתה לא צודק. אתה צודק שזה לא בריא וזה מעשה מטומטם, אבל אני בכל זאת עושה את זה.
אז לא הגיע הזמן להמשיך הלאה ולענות לי על השאלות כדי שגם אם כן חס וחלילה אני יפגע מזה, זה יהיה פגיעה קטנה יותר ולא פגיעה גדולה?
וכדי שזה לא יהיה פגיעה גדולה, אני צריך תעזרה שלכם לפעמים.

1. זו אותה שאלה. אתה שואל אם בגלל שהחרמנות עלתה כי אתה מתחיל להרגיש אותה עכשיו אז זה הגיוני מהטסט.
לא יודע איזה טסט' לקחת, אבל החרמנות תלויה במלא דברים וזו לא באמת דרך טובה לדעת כמה הטסט' טוב.
זה תלוי גם ברמות SHBG שלך ורמות אסטרוגן ופרולקטין ששינויים מסויימים ישנו את כל המאזן כשלמעשה הטסט' עצמו היה ונשאר גבוה.
שוב תתעלם מהחרמנות. אין דרך להגיד לך מה זה או האם זה באמת עובד, תבצע בדיקת דם או שתעלה על המשקל זה יותר הגיוני.

2. אם אתה מודה שאתה עושה הכל נגד מה שאומרים לך ואתה גם מודה שזה מטומטם וזו בעיה שלך. למה אני צריך לעזור לך להמשיך לעשות את זה כשאני נגד זה לחלוטין. עצם העזרה שלי היא פשע - אני מתעלם לחלוטין מכך שלא מזיז לך ואתה מצידך נוח לך להשען על זה שאם לא נעזור לך אתה עלול לעשות טעויות. אז המצפון שלי שקט מאוד בנושא. לא קשה לא לעזור ולא כלום.
אתה נכנס לנעליים גדולות עליך ואתה לא רוצה לצאת! שא בתוצאות.

אתה לא יכול להגיד שבגלל שיש נזק בלתי הפיך על הכוונת זה הופך אותנו לאחראים!
אם אני מפציר באדם לא לעשות את זה כי זה עלול לגרום לו לנזקים בלתי הפיכים והוא הולך על זה, מה אתה רוצה או מצפה שאעשה?
לא משנה בכלל הדוגמאות שהבאת, הם לא רלבנטיות. זה פלטפורמה אנונימית (לרוב) וכך זה גם ישאר.
הפילוסופיה שלנו לא שונה בכלל, אתה רק מצייר אותה ככה כי הבנת שאני בעצם צודק והיית עושה אותו הדבר כנראה אבל כמו כל אדם אנוש אתה רוצה לצאת עם טיפה צדק.
אתה בעצמך מודה שאם הוא זורק זין אז זבש"ו - אז זה אומר שאתה מסכים עם הפילוסופיה שלי.
אתה לא יכול לדאוג לכל העולם ולגשת לאנשים פיזית - אנשים צריכים את הבסיס של אחריות אישית!
אני הרי אעזור גם לנער בן 16 שהסתבך. אבל בטח שלא אעזור לו לקבל כלים להתחיל להסתבך,
זה לאפ נשמע לך הזוי?

הכנסת פה דברים שלא אמרתי(או שלא הבנת אותי), אבל עזוב לא נתווכח על פילוסופיה בפורום סטרואידים ותרופות. רק אל תשכח אף פעם שנער זה לא אדם בוגר.
וסתם שתדע אני קורא הרבה פה בפורום, את רוב הידע אני מקבל ממך ואת העצות והניסיון שלך אני רואה כזהב, שכן נדיר למצוא אנשים אמינים עם ידע מבוסס בתחום. אבל אני חייב להגיד שהרבה פעמים אתה מה שנקרא -בעל מזג חם.

נערך לאחרונה:
הכנסת פה דברים שלא אמרתי(או שלא הבנת אותי), אבל עזוב לא נתווכח על פילוסופיה בפורום סטרואידים ותרופות. רק אל תשכח אף פעם שנער זה לא אדם בוגר.
וסתם שתדע אני קורא הרבה פה בפורום, את רוב הידע אני מקבל ממך ואת העצות והניסיון שלך אני רואה כזהב, שכן נדיר למצוא אנשים אמינים עם ידע מבוסס בתחום. אבל אני חייב להגיד שהרבה פעמים אתה מה שנקרא -בעל מזג חם.
אז היית צריך להכיר את עדימניה בהקשר למזג חם . אביעד נשמע רגוע לעומתו (עם כל הכבוד לעדימניה)

נערך לאחרונה:

קודם-כל אני שמח לשמוע שאתה מאלו שקוראים כדי לצבור ידע ולא מאלו שמנסים ואז צוברים ידע דרך טעויות.

יכול להיות שאתה מרגיש שאני בעל מזג חם במילותיי, אבל כל מה שאני כותב נכתב ברוגע. אני אמנם יודע לעקוץ יפה מאוד, אבל זה עדיין נכתב באינטונציה רגועה.
אבל צריך גם לזכור - זה כמו בעל קיוסק או חנות שבהתחלה הוא נורא נחמד לאנשים ועם הזמן התפקיד גם שוחק.
אני קורא פה אותם הדברים שוב ושוב ושוב בלופ, זה קצת כמו לחיות את אותו יום. אין לי גם זמן כמעט ובכלל עם הלימודים, הילדים, הזוגיות, העבודה ושאר הדברים. אני על שעתיים שלוש שעות שינה ביום באופן מצטבר כבר המון זמן - ומי שמכיר אותי מהפורום במציאות יודע עד איזה שעות לפעמים אני מסתובב בארץ.
אז הסבלנות נשחקת קצת, במיוחד כשאנשים מסויימים גם לא מגלים אורך רוח או מקבלים הסבר ארוך ומפורט ובסוף שואלים אותך עוד פעם אותה שאלה בורסיה אחרת כדי לנסות לקבל אישור לכל מיני מעשים. אני פשוט לא מבין מה יש לאנשים כאלה לבזבז את הזמן של כולם.

ואני אצטרף רגע לליאור - אם אני נקרא בעל-מזג חם אתה כנראה לא מכיר מספיק את שאר המנהלים שהיו פה או עדיין.
אני אחד היחידים אולי שלא השעה אף אחד באופן יזום מלבד אולי פעם אחת, או לא נעל אף אשכול מלבד גם פעמים ספורות מאוד.
אני גם בד"כ עונה על אותם השאלות מיליון פעם למרות שהכל רשום שחור על גבי לבן בפורטל ואנשים מתעצלים לקרוא.
אני לא מפנה אותם לקרוא מחדש, אלא עונה.

את רוב המוניטין שלי צברתי דווקא בגלל האורך רוח ולא בגלל החוסר בו.

אבל כל אחד ודעתו 😃

קודם-כל אני שמח לשמוע שאתה מאלו שקוראים כדי לצבור ידע ולא מאלו שמנסים ואז צוברים ידע דרך טעויות.

יכול להיות שאתה מרגיש שאני בעל מזג חם במילותיי, אבל כל מה שאני כותב נכתב ברוגע. אני אמנם יודע לעקוץ יפה מאוד, אבל זה עדיין נכתב באינטונציה רגועה.
אבל צריך גם לזכור - זה כמו בעל קיוסק או חנות שבהתחלה הוא נורא נחמד לאנשים ועם הזמן התפקיד גם שוחק.
אני קורא פה אותם הדברים שוב ושוב ושוב בלופ, זה קצת כמו לחיות את אותו יום. אין לי גם זמן כמעט ובכלל עם הלימודים, הילדים, הזוגיות, העבודה ושאר הדברים. אני על שעתיים שלוש שעות שינה ביום באופן מצטבר כבר המון זמן - ומי שמכיר אותי מהפורום במציאות יודע עד איזה שעות לפעמים אני מסתובב בארץ.
אז הסבלנות נשחקת קצת, במיוחד כשאנשים מסויימים גם לא מגלים אורך רוח או מקבלים הסבר ארוך ומפורט ובסוף שואלים אותך עוד פעם אותה שאלה בורסיה אחרת כדי לנסות לקבל אישור לכל מיני מעשים. אני פשוט לא מבין מה יש לאנשים כאלה לבזבז את הזמן של כולם.

ואני אצטרף רגע לליאור - אם אני נקרא בעל-מזג חם אתה כנראה לא מכיר מספיק את שאר המנהלים שהיו פה או עדיין.
אני אחד היחידים אולי שלא השעה אף אחד באופן יזום מלבד אולי פעם אחת, או לא נעל אף אשכול מלבד גם פעמים ספורות מאוד.
אני גם בד"כ עונה על אותם השאלות מיליון פעם למרות שהכל רשום שחור על גבי לבן בפורטל ואנשים מתעצלים לקרוא.
אני לא מפנה אותם לקרוא מחדש, אלא עונה.

את רוב המוניטין שלי צברתי דווקא בגלל האורך רוח ולא בגלל החוסר בו.

אבל כל אחד ודעתו 😃
אתה כנראה לא הבנת אותי , יש לך לפעמים בעיה בהבנת הנקרא אביעד , לא התכוונתי שאתה חם מזג אני מכיר אותך לא מהיום , התכוונתי לזה שאתה רגוע מאחד המנהלים שהיו כאן למרות שיש לו ידע רב

נערך לאחרונה:
אתה כנראה לא הבנת אותי , יש לך לפעמים בעיה בהבנת הנקרא אביעד , לא התכוונתי שאתה חם מזג אני מכיר אותך לא מהיום , התכוונתי לזה שאתה עוד רגוע לאחד המנהלים שהיו כאן למרות שיש לו ידע רב

כפרה עליך לא בשביל משהו - אבל אני קיבלתי את ציון מושלם בחלק המילולי בפסיכומטרי.
מה גם שבלוגיקה במבחני הבנת הנקרא אני תמיד מוציא ציונים מעולים.
דווקא לרוב אני רואה אנשים אחרים שלא ממש מבינים או בוחרים שלא להבין דברים פשוטים כי זה לא מסתדר להם.

הנה הוכחה לקריאה לא נכונה והבנה נכונה.

אתה אמרת: "אז היית צריך להכיר את עדימניה בהקשר למזג חם . אביעד נשמע רגוע לעומתו (עם כל הכבוד לעדימניה)"
כלומר: אני פחות חם מזג ממנהלים אחרים.

אני אמרתי לבחור: "ואני אצטרף רגע לליאור - אם אני נקרא בעל-מזג חם אתה כנראה לא מכיר מספיק את שאר המנהלים שהיו פה או עדיין."
כלומר: אני מצטרף לדעה שלך ומחזק אותה. אם אני נחשב בעיניו (PAGI) כחם מזג הוא כנראה לא מכיר מנהלים אחרים.
הרי ציטטתי רק אותו וחיזקתי את מה שאתה אמרת.

אחי, עם כל הכבוד אתה יכול לעבור על השרשורים שלי ולראות שאני מבין מעולה וגם כשאני עונה תשובות לאנשים, אני תמיד מתייחס לכל הנקודות שלהם ולא רק לנקודה אחת.
בד"כ אנשים שמקבלים תשובה שהם לא אוהבים הם מחפשים נקודה אחת להמשיך להתדיין עליה, כשאני תמיד מגיב על כל הנקודות.

אתה מוזמן לבדוק אותי.

לסיכום: אני תמכתי בדעתך וחיזקתי אותה. הבנתי אותך מעולה כמו תמיד.

כפרה עליך לא בשביל משהו - אבל אני קיבלתי את ציון מושלם בחלק המילולי בפסיכומטרי.
מה גם שבלוגיקה במבחני הבנת הנקרא אני תמיד מוציא ציונים מעולים.
דווקא לרוב אני רואה אנשים אחרים שלא ממש מבינים או בוחרים שלא להבין דברים פשוטים כי זה לא מסתדר להם.

הנה הוכחה לקריאה לא נכונה והבנה נכונה.

אתה אמרת: "אז היית צריך להכיר את עדימניה בהקשר למזג חם . אביעד נשמע רגוע לעומתו (עם כל הכבוד לעדימניה)"
כלומר: אני פחות חם מזג ממנהלים אחרים.

אני אמרתי לבחור: "ואני אצטרף רגע לליאור - אם אני נקרא בעל-מזג חם אתה כנראה לא מכיר מספיק את שאר המנהלים שהיו פה או עדיין."
כלומר: אני מצטרף לדעה שלך ומחזק אותה. אם אני נחשב בעיניו (PAGI) כחם מזג הוא כנראה לא מכיר מנהלים אחרים.
הרי ציטטתי רק אותו וחיזקתי את מה שאתה אמרת.

אחי, עם כל הכבוד אתה יכול לעבור על השרשורים שלי ולראות שאני מבין מעולה וגם כשאני עונה תשובות לאנשים, אני תמיד מתייחס לכל הנקודות שלהם ולא רק לנקודה אחת.
בד"כ אנשים שמקבלים תשובה שהם לא אוהבים הם מחפשים נקודה אחת להמשיך להתדיין עליה, כשאני תמיד מגיב על כל הנקודות.

אתה מוזמן לבדוק אותי.

לסיכום: אני תמכתי בדעתך וחיזקתי אותה. הבנתי אותך מעולה כמו תמיד.
צודק טעות שלי אני לא הבנתי

בקיצור, חמור דופק פעם ראשון את הראש בקיר , מסיק מסקנות ולא ממשיך,לעומת זאת אתה דופק שוב ושוב, מי שמכר לך את החומרים יכול לעזור לך אין סיבה שאתה תכנס לפורום כדי לבזבז זמן של אנשים.

למרות הטענות פה של כולם נגד הילד, אני דווקא מעריך אותו על זה. דווקא בגלל שהוא כזה צעיר ובגיל הזה כל אחד עסוק בשטויות והוא כבר עם מטרה מסויימת ומוכן לעשות הקרבות בישביל להגיע למטרה שלו. כמובן שזאת טעות להתחיל עם חומרים בגיל הזה אבל זה לא משנה את העובדה שיש לו אופי ייחודי.

אופי יחודי אולי , זה לא אומר שהוא צריך להסב לעצמו נזקים בגלל אותו אופי יחודי כמו שאתה אומר , ולעשות את מה שהוא עושה זה הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות , למה לדפוק את המערכת ההורמונלית בגיל כזה צעיר שבלאו הכי ההתפתחות הפיזיולוגית שלו היא בשיאה

למרות הטענות פה של כולם נגד הילד, אני דווקא מעריך אותו על זה. דווקא בגלל שהוא כזה צעיר ובגיל הזה כל אחד עסוק בשטויות והוא כבר עם מטרה מסויימת ומוכן לעשות הקרבות בישביל להגיע למטרה שלו. כמובן שזאת טעות להתחיל עם חומרים בגיל הזה אבל זה לא משנה את העובדה שיש לו אופי ייחודי.
אני מקווה שאתה אומר את זה בצחוק , ולא לתת מוטיבציה לילד טיפש עשרה שבגיל הזה לא יודע לעשות החלטות ולא יודע לעמוד בלחצים בגלל האופי הייחודי שלו

אני מקווה שאתה אומר את זה בצחוק , ולא לתת מוטיבציה לילד טיפש עשרה שבגיל הזה לא יודע לעשות החלטות ולא יודע לעמוד בלחצים בגלל האופי הייחודי שלו

לא קראת את מה שכתבתי? אני לא נותן לו שום מוטיבציה המעשה שהוא עושה מאוד לא חכם ואין פה ספק אבל עצם העובדה שבגיל 16 הוא כל כך נחוש ומוכן לעשות הכל בישביל להגיע למטרה שלו זה אומר עליו משהו לא?

לא קראת את מה שכתבתי? אני לא נותן לו שום מוטיבציה המעשה שהוא עושה מאוד לא חכם ואין פה ספק אבל עצם העובדה שבגיל 16 הוא כל כך נחוש ומוכן לעשות הכל בישביל להגיע למטרה שלו זה אומר עליו משהו לא?

שיהיה נחוש לשרת בתפקיד משמעותי בצבא , שיהיה נחוש ללמוד ולהגיע רחוק בחיו .

לא שיהיה נחוש בגיל 16 להזריק לתחת .
קצת פרופורציות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית