ייעוץ הגיוני שהטסט עובד רק אחרי 6 שבועות?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

אני בסייקל של 8 שבועות של טסט ובלדנון 500 מ"ג.
זה השבוע השישי ואתמול הזרקתי והאמת שאני כבר כל היום ממש חרמן וכל הזמן עומד לי. (מה שלא היה לי בכל ה6 שבועות שהייתי בסייקל)

דיבול הבנתי שהוא אמור לעבוד אחרי 3 ימים גג שבוע אבל בסייקל הקודם שלי שהיה לי שם דיבול הוא התחיל לעבוד רק אחרי שבועיים בערך.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה סתם בראש וצירוף מקרים.

תודה מראש

שיהיה נחוש לשרת בתפקיד משמעותי בצבא , שיהיה נחוש ללמוד ולהגיע רחוק בחיו .

לא שיהיה נחוש בגיל 16 להזריק לתחת .
קצת פרופורציות .

ממך לא ציפיתי להציג את זה ככה "להזריק לתחת" הרי אתה בתור בן אדם שאוהב את התחום הזה ועוסק בו אתה יודע שזה מעבר ל"להזריק לתחת" ההזרקה לתחת היא רק כלי עזר ולא המטרה עצמה. לכל אחד יש את המטרות שלו אני לא אוהב את התבנית הזאת שמטרות בחיים חייבות להיות או לימודים או עבודה זה הופך את החיים לחסרי משמעות כולם הולכים כמו עדר אחרי הדברים האלה כי ככה מחנכים אותנו מגיל קטן שלימודים ועבודה זה הכל ואם מישהו מעז לחלום אחרת ולרצות משהו אחר אז ישר שופטים אותו ומנדים אותו ואומרים שהוא דפוק ומוזר ואפס. קח את קאי גרין לדוגמא, אתה באמת חושב שבגיל 16 הוא חשב כמו שאר האנשים על עבודה ולימודים? לא , היה לו מטרה וחלום של להיות הבאדיבילדר הכי טוב בעולם וזה מה שהוא עשה אבל את קאי גרין אתם לא תשפטו על זה שהוא הזריק כבר בגיל 16 נכון? לא, כי קאי גרין הצליח למרות שכל החיים אמרו לו שהוא לא יצליח. ומי יודע אולי הילדון פה שמתייעץ איתכם יהיה מר אולימפיה יום אחד?

ממך לא ציפיתי להציג את זה ככה "להזריק לתחת" הרי אתה בתור בן אדם שאוהב את התחום הזה ועוסק בו אתה יודע שזה מעבר ל"להזריק לתחת" ההזרקה לתחת היא רק כלי עזר ולא המטרה עצמה. לכל אחד יש את המטרות שלו אני לא אוהב את התבנית הזאת שמטרות בחיים חייבות להיות או לימודים או עבודה זה הופך את החיים לחסרי משמעות כולם הולכים כמו עדר אחרי הדברים האלה כי ככה מחנכים אותנו מגיל קטן שלימודים ועבודה זה הכל ואם מישהו מעז לחלום אחרת ולרצות משהו אחר אז ישר שופטים אותו ומנדים אותו ואומרים שהוא דפוק ומוזר ואפס. קח את קאי גרין לדוגמא, אתה באמת חושב שבגיל 16 הוא חשב כמו שאר האנשים על עבודה ולימודים? לא , היה לו מטרה וחלום של להיות הבאדיבילדר הכי טוב בעולם וזה מה שהוא עשה אבל את קאי גרין אתם לא תשפטו על זה שהוא הזריק כבר בגיל 16 נכון? לא, כי קאי גרין הצליח למרות שכל החיים אמרו לו שהוא לא יצליח. ומי יודע אולי הילדון פה שמתייעץ איתכם יהיה מר אולימפיה יום אחד?

אולי...
אבל זה לא כוכב נולד... זה סטרואידים... 😣

לגבי קאי, דווקא נראה לי שהתחיל להזריק בגיל די מאוחר. חוץ מזה הוא לא הצליח... מקום שני... L

אולי...
אבל זה לא כוכב נולד... זה סטרואידים... 😣

לגבי קאי, דווקא נראה לי שהתחיל להזריק בגיל די מאוחר. חוץ מזה הוא לא הצליח... מקום שני... L

תראה לאיזה רמה הוא הגיע כבר בגיל 18 -
http://www.lbs.co.il/threads/45122/

ולגבי המקום שני באולימפיה, גם אם הוא היה פי עשר על פיל היט' הוא לא היה זוכה מקום ראשון בגלל העבר הבעייתי שלו. זה לא משנה את העובדה שהוא הגיע לרמה הכי גבוהה בעולם והוא גם הבאדיבילדר אם אפשר לומר הכי מוערך כיום. הייתה צריך לשמוע את השריקות בוז באולימפיה שהודיעו שפיל ניצח

הבנת את הקונספט , מחר שיהיה לו בעיה כלשהי (לא מאחל לו) או כשל כלשהו כתוצאה משימוש לא נכון / חוסר ידע - ההורים שלו יצטרכו לקחת אותו תחת חסותם , והאמן לי - שילדון בן 16 מספר הכל , ואני .. אני מאוד מרחם על הדילר שלו.

רק שלא יהיה מר אולימפיה העקר עם כליה אחת.

תקשיב לי רגע, אני לא מתרשם מזה שהוא רוצה להזריק! להיפך אני יותר בז לתופעה מאשר אני חושב שהוא רציני עם מטרות.
אני חושב שהוא חלש אופי שמעוניין לקצר את הדרך ולתת זריקות בתחת כי זה הרבה יותר קל.

אל תחפש סיבות נעלות להצדיק את הבחור כשאין כאלו. לא מגיע לו שום קרדיט או הערכה על הרצון להזריק.
מטרה של אדם לא צריכה להיות סטרואידים. מילא הוא היה מתחרה לפני באופן טבעי, מילא היה מראה קצת רצינות פה כמו נגיד @EliC
שאני זוכר פוסטים פה שלו מלפני שנים עם שאלות על הג'ינו בחזה. אדם שבמשך שנים מתאמן ללא דופי ובאמת מראה רצינות עקבית והקפדה על תזונה.
אז אולי הייתי איכשהו יכול להבין או להעריך.

את הבחור הזה שצץ משום מקום בגיל 16 עם 0 ניסיון ורצון להזריק, אני לא מעריך ולא נעלי בית.

ולגבי המקום שני באולימפיה, גם אם הוא היה פי עשר על פיל היט' הוא לא היה זוכה מקום ראשון בגלל העבר הבעייתי שלו. זה לא משנה את העובדה שהוא הגיע לרמה הכי גבוהה בעולם והוא גם הבאדיבילדר אם אפשר לומר הכי מוערך כיום. הייתה צריך לשמוע את השריקות בוז באולימפיה שהודיעו שפיל ניצח

אולי יפתיע אותך אבל למיטב ידיעתי הוא לא הזריק באף אחת מהתמונות, לפחות כך הוא טוען, כלומר ממש טוען (לא כקוריוז אלא בחוגים פנימיים).
חוץ מזה הוא פריק אמיתי ותרתי משמע, גם בגוף וגם בהתנהגות.
אז הוא לא דוגמא טובה... ובאמת הוא לעולם לא יזכה ב-Mr O.
רק שלא יהיה מר אולימפיה העקר עם כליה אחת.

תקשיב לי רגע, אני לא מתרשם מזה שהוא רוצה להזריק! להיפך אני יותר בז לתופעה מאשר אני חושב שהוא רציני עם מטרות.
אני חושב שהוא חלש אופי שמעוניין לקצר את הדרך ולתת זריקות בתחת כי זה הרבה יותר קל.

אל תחפש סיבות נעלות להצדיק את הבחור כשאין כאלו. לא מגיע לו שום קרדיט או הערכה על הרצון להזריק.
מטרה של אדם לא צריכה להיות סטרואידים. מילא הוא היה מתחרה לפני באופן טבעי, מילא היה מראה קצת רצינות פה כמו נגיד @EliC
שאני זוכר פוסטים פה שלו מלפני שנים עם שאלות על הג'ינו בחזה. אדם שבמשך שנים מתאמן ללא דופי ובאמת מראה רצינות עקבית והקפדה על תזונה.
אז אולי הייתי איכשהו יכול להבין או להעריך.

את הבחור הזה שצץ משום מקום בגיל 16 עם 0 ניסיון ורצון להזריק, אני לא מעריך ולא נעלי בית.
לא תמיד קל להזריק בתחת...

אולי יפתיע אותך אבל למיטב ידיעתי הוא לא הזריק באף אחת מהתמונות, לפחות כך הוא טוען, כלומר ממש טוען (לא כקוריוז אלא בחוגים פנימיים).
חוץ מזה הוא פריק אמיתי ותרתי משמע, גם בגוף וגם בהתנהגות.
אז הוא לא דוגמא טובה... ובאמת הוא לעולם לא יזכה ב-Mr O.
לא תמיד קל להזריק בתחת...

בסייקל ראשון אתה מסתדר , מאמין שהבא אחריו אני אתקשה 😃

אביעד תודה על השימוש כדוגמא חיובית.
לגבי פותח האשכול אגיד שגם אם יש לו שאיפוץ מסוימות - שילך על זה , אבל אדם שבאמת ירצה להגיע למקומות רחוקים יהיה מודרך על ידי מישהו מקצועי ולא יבוא לשאול בפורום ישראלי באינטרנט.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 231
נערך לאחרונה:
אופי יחודי אולי , זה לא אומר שהוא צריך להסב לעצמו נזקים בגלל אותו אופי יחודי כמו שאתה אומר , ולעשות את מה שהוא עושה זה הדבר הכי אידיוטי שאפשר לעשות , למה לדפוק את המערכת ההורמונלית בגיל כזה צעיר שבלאו הכי ההתפתחות הפיזיולוגית שלו היא בשיאה

עזוב את זה לפחות יעשה את זה טוב.

אתה יודע שזה לא רק סטרואידים להגיע למצב כזה זה גם GH אינסולין אפילו סינטול בכל מקום קטן בגוף כתפיים בייספס טרייספס תאומים ״שיפוצים״ מה שנקרא

אתה יודע שזה לא רק סטרואידים להגיע למצב כזה זה גם GH אינסולין אפילו סינטול בכל מקום קטן בגוף כתפיים בייספס טרייספס תאומים ״שיפוצים״ מה שנקרא
אתה חושב שהוא לא "טבעי" בתמונות?
יותר נכון, אם לנסח אחרת, אתה חושב שלא קיימים פריקים עם נתונים גנטיים כאלה שיכולים להיראות ככה ללא סטרואידים?
כי באופן כללי אני חושב שקיימים ובפרט לפי מיטב הבנתי קאי היה טבעי בתמונות.

נערך לאחרונה:
יותר נכון, אם לנסח אחרת, אתה חושב שלא קיימים פריקים עם נתונים גנטיים כאלה שיכולים להיראות ככה ללא סטרואידים?
טבעי הוא לא, בשביל להחזיק כל כך הרבה בשר בגיל הזה על אחוז שומן אפסי אתה צריך המון חומרים

טבעי הוא לא, בשביל להחזיק כל כך הרבה בשר בגיל הזה על אחוז שומן אפסי אתה צריך המון חומרים
כנראה שהתגובה שלך מייצגת את ה- State of mind המרכזי בפורום.
השונות הגנטית בין מתאמנים היא עצומה וניתן להגיע רחוק מאוד גם ללא חומרים עבור אנשים מסויימים.
ייתכן שאני ואתה לא, ובכל מקרה החלטנו לבחור במסלול הזה ללא מיצוי הפוטנציאל הגנטי שלנו.
אני כמובן לא מתכוון להעלות את הויכוח לגבי קאי, שאני לא יודע עליו שום דבר שאינו מהתקשורת בצורה כזאת או אחרת אבל המסקנה שאם אדם פיתח פיזיק מרשים כמו שקאי מציג בתמונות הוא בהכרח על סטרואידים/hgh/slin וחוץ מזה גם מסונטל היא פשוט לא נכונה.

אתה מגדיל את עניין הגנטיקה מחוץ לכל פרופורציה, יש גבול לכמות הבשר שהאדם יכול לסחוב על עצמו בצורה טבעית במיוחד על אחוזי שומן כאלה. אני לא אמרתי מה הוא לוקח כי אני לא יודע וזה לא משנה בכלל.
אולי אתה רגיל לראות תמונות של בילדרים ענקיים אז קיבלת את הרעיון שהוא טבעי, אבל עם היית שם ביום התחרות שבה התמונה צולמה והיית רואה אותו מקרוב הדבר האחרון שהיית חושב עליו זה טבעי..

אף אחד ממכם לא הולך לנצח בדו קרב המעייף הזה על מורנו ורבינו קאי גרין , אז למה לסחוב את זה .

אני בטוח שהוא לא טבעי , השאלה היא מאיזה גיל הוא התחיל להזריק , יש בחור רוסי מרוסיה אם אני לא טועה בן 17-18 גם בגיל שלו מהתמונות יותר ענק מימנו , אבל זה כבר הגנטיקה מדברת כאן זה שהחומרים עזרו לו זה שיחק לטובתו קח את ארנולד שהתחיל עם טסט ודיבול בגיל 16

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית