ייעוץ הגיוני שהטסט עובד רק אחרי 6 שבועות?

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
שלום.

אני בסייקל של 8 שבועות של טסט ובלדנון 500 מ"ג.
זה השבוע השישי ואתמול הזרקתי והאמת שאני כבר כל היום ממש חרמן וכל הזמן עומד לי. (מה שלא היה לי בכל ה6 שבועות שהייתי בסייקל)

דיבול הבנתי שהוא אמור לעבוד אחרי 3 ימים גג שבוע אבל בסייקל הקודם שלי שהיה לי שם דיבול הוא התחיל לעבוד רק אחרי שבועיים בערך.

יכול להיות שלגוף שלי פשוט לוקח זמן לעבד תחומרים האלה ואני צריך לעשות סייקלים ארוכים? או שזה סתם בראש וצירוף מקרים.

תודה מראש

אביעד תודה על השימוש כדוגמא חיובית.
לגבי פותח האשכול אגיד שגם אם יש לו שאיפוץ מסוימות - שילך על זה , אבל אדם שבאמת ירצה להגיע למקומות רחוקים יהיה מודרך על ידי מישהו מקצועי ולא יבוא לשאול בפורום ישראלי באינטרנט.

יפה לך לירוק מהבאר שאתה שותה ממנה.
זה קצת פרדוקס לנסות להתנשא כשבעצם אין לך על מה.
זלזול נוסף בפורם להבא תביא אותך להשעיה.

אני בטוח שהוא לא טבעי , השאלה היא מאיזה גיל הוא התחיל להזריק , יש בחור רוסי מרוסיה אם אני לא טועה בן 17-18 גם בגיל שלו מהתמונות יותר ענק מימנו , אבל זה כבר הגנטיקה מדברת כאן זה שהחומרים עזרו לו זה שיחק לטובתו קח את ארנולד שהתחיל עם טסט ודיבול בגיל 16

אתה מדבר על המרן הצדיק שהגנטיקה חייכה אליו - אלכסי לאסקוב , שבגיל 13 נמדד על 38-9 היקף יד.
אביעד תודה על השימוש כדוגמא חיובית.
לגבי פותח האשכול אגיד שגם אם יש לו שאיפוץ מסוימות - שילך על זה , אבל אדם שבאמת ירצה להגיע למקומות רחוקים יהיה מודרך על ידי מישהו מקצועי ולא יבוא לשאול בפורום ישראלי באינטרנט.

זאת אומרת שאתה לא רוצה להגיע רחוק אלי?

מצורפת פה תמונה עם שאלה/התייעצות שלך משנת 2011 - קצת להזכיר לך את העבר.
לא מזלזל בך - רק מרענן את זכרונך כי אתה כנראה לא עירני למילותייך.

image.jpg

יפה לך לירוק מהבאר שאתה שותה ממנה.
זה קצת פרדוקס לנסות להתנשא כשבעצם אין לך על מה.
זלזול נוסף בפורם להבא תביא אותך להשעיה.

אתה מדבר על המרן הצדיק שהגנטיקה חייכה אליו - אלכסי לאסקוב , שבגיל 13 נמדד על 38-9 היקף יד.

זאת אומרת שאתה לא רוצה להגיע רחוק אלי?

מצורפת פה תמונה עם שאלה/התייעצות שלך משנת 2011 - קצת להזכיר לך את העבר.
לא מזלזל בך - רק מרענן את זכרונך כי אתה כנראה לא עירני למילותייך.

צפה בקובץ המצורף 13116

quote]
כמובן שלא הבנתם את הדברים בצורה נכונה, הכוונה שלי היא שהבחור פה שואל שאלות בנושא שדרושה לגביו הדרכה צמודה, מאדם שמכיר אותו באופן אישי, מאדם שיודע איך הוא נראה, מאדם שיודע מה הבדיקות דם שלו וכו'..
ולא לקבל את המידע מפורום באינטרנט כשכל אחד יכול לזרוק מה שבא לו ורק אחדים פה באמת מבינים בנושא ברמה גבוהה כמו מישל או אביעד חזי ועוד כמה..

אל תשווה שאלה לגבי שריפת קלוריות לבין שאלה על מערכת הורמונלית, זריקות ומחטים.

quote]
כמובן שלא הבנתם את הדברים בצורה נכונה, הכוונה שלי היא שהבחור פה שואל שאלות בנושא שדרושה לגביו הדרכה צמודה, מאדם שמכיר אותו באופן אישי, מאדם שיודע איך הוא נראה, מאדם שיודע מה הבדיקות דם שלו וכו'..
ולא לקבל את המידע מפורום באינטרנט כשכל אחד יכול לזרוק מה שבא לו ורק אחדים פה באמת מבינים בנושא ברמה גבוהה כמו מישל או אביעד חזי ועוד כמה..

אל תשווה שאלה לגבי שריפת קלוריות לבין שאלה על מערכת הורמונלית, זריקות ומחטים.
מי כמוך יודע 🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית